Ποιο τραγούδι λιώνετε αυτές τις μέρες;

Τεράστια μπάντα οι DWTD, και σκοτώνουν και λαηβ τους έχω δει 2 φορές

1 Like

Το ορίτζιναλ ήταν/είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια των 90s. Η όμορφη διασκευή των Fontaines D.C. απλά μου το υπενθύμισε.

3 Likes

on repeat

3 Likes

Αναπόφευκτα το τραγούδι του δίσκου για μένα και ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.

Ηλιόλουστη ποπ με νοσταλγική διάθεση, count me in

3 Likes

Σπάμ καθημερινό …

2 Likes

Ακούω το δίσκο τώρα. Μετά από ένα χλιαρό ντεμπούτο δεν είχα πολλή πίστη, αλλά το δεύτερο το βρίσκω πολύ πιο μαγνητικό.

1 Like
3 Likes

5 Likes

Καλώς όρισες ξανά, ελπίζω να είσαι καλά, ρε αγόρι!

Οντοπικ: Δεν το ακούω καιρό, από χθες το βράδυ πρέπει να το έχω ακούσει καμιά 50αριά φορές.

Μάλλον θα σε απογοητεύσω, γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι θα 'πρεπε να καταλάβω :sweat_smile:

1 Like

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ε, όπως το γράφω, τι να καταλάβεις.

Από το 2006 περίπου έως τα μέσα του 2009 (για μένα) όταν ανοίγαμε τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην πέσουμε πάνω σ’ αυτά τα τραγούδια, θυμάμαι ολόκληρα μουσικά αφιερώματα στο Mtv, ελληνικές σειρές που εμφανίζονταν logo ή αφίσες των συγκροτημάτων και γενικά κάπως αυτή η μουσική αντανακλά τους σημερινούς 30-35άρηδες. Δεν μπορώ να την ακούω χωρίς να το σκέφτομαι.

1 Like

Να σου πω την αλήθεια το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν ότι θα καταλάβω γιατί είναι κατηγορία nostalgia… Αυτό που λες δλδ :sweat_smile:
Για κάποιο λόγο θεώρησα ότι ίσως εννοείς κάτι πιο περίπλοκο :laughing:

1 Like

Χαχαχα μπαα…

Συνήθως το περίπλοκο συνεπάγεται κάτι πιο προσωπικό, όπως, ας πούμε, ένα κοινό βίωμα. Ωραία θα ήταν, εννοώ να είχα μοιραστεί κάποιες εμπειρίες και βιώματα με περισσότερους συνομηλίκους μου, πολύ θα το ήθελα. Νομίζω, τέλος πάντων, ότι από τότε μέχρι σήμερα η μουσική έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, είναι κάτι σαν ταυτότητα για μένα, είτε πρόκειται για τους My Chemical Romance είτε για τους Paradise Lost ή τους Death, νιώθω ότι συγκινούμαι λίγο παραπάνω.

1 Like

Ισχυει φουλ κ για μένα. Κ εννοείται συνδυάζω πολύ τη μουσική με βιώματα και καταστάσεις που περνάω ή έχω περάσει.
Αν γινόταν η ζωή μου ταινία δλδ, τα soundtracks θα έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας :grin:

1 Like

Μια απ’ τα ίδια, συνήθως όμως επινοώ ιστοριούλες καθώς παίζει η μουσική που θα μου δώσει ώθηση να ξεδιπλώσω την πλοκή. :rofl:

1 Like

CUZ I’M JUST A TEENAGE DIRTBAG, BABY
YEAH I’M JUST A TEENAGE DIRTBAG, BABY
LISTEN TO IRON MAIDEN, BABY, WITH ME, OOOHOOOHOOOOOH :rofl: :rofl: :rofl:

3 Likes
3 Likes
3 Likes
10 Likes