Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaa:lol: :lol:

Diavaste kai tha katalavete to ti ziteitai: “Tha ginoume martyres tis palinorthosis, oi httes den dialyontai, ginontai peloria kapsa kai thriambos psyxhs, exoune ton tropo. Tha diatranwthei o mythos twn eklektwn, tha arthoun oi nomoi tis ptwsis, alimono stous ligous kai stous dithen…” e-mail to…you know who…Kostas"Seferis"Xronopoulos@metallikopoulitzer.gr.metafraste me twra.

daz, τα σπασες με την αγγελια! :respect:

ον τοπικ

ζητείται καθαριστής μεταχειρισμένων χίπικων προφυλακτικών σουηδικής προέλευσης. λόγω μουχλας που έχει πιασει το… χμ… πρέπει ο ενδιαφερόμενος να αναλογιστεί την επικινδυνότητα της θέσης. προτάσεις δεκτές μόνο από δουλευταράδες. μιλάμε για πολύ μπίχλα. e-mail to johan_de_to_pleno_pote_to_ atimo_hallgren@painofsalvation.com

Μηπως το παραπανω μεηλ ειναι λαθος? Εστειλα τουλαχιστον 6 απο καθε λογαριασμο που εχω και κανενα δεν παραδοθηκε. Πειτε μου σας παρακαλω, ειναι επειγον! Στην αναγκη επικοινωνηστε εσεις μαζι μου! witch@rocking.gr

[FONT=“Arial Black”]Ζητείται σούπερ ενισχυμένο φίμωτρο , νέας τεχνολογίας που να ενεργοποιείται με αισθητήρα αναπνοής καθώς και 3000 ζεύγη ωτοασπίδων για τους χρήστες του Rocking.gr info : angmar@rocking.gr[/FONT]

[B][I]ζητείται μπιτονι με βενζίνη και σπίρτα για εφοδιασμό κυνηγιου μαγισσων. το μαζουτ επίσης δεκτον. καψτε τις όλες. όλες λεμε :stuck_out_tongue: .info at angmar@rocking.gr

επίσης ζητουνται ωτοασπίδες για την αποφυγή ενόχλησης από τα τσιριχτα ουρλιαχτα που θα ακουστούν κατά τη χρησιμοποίηση της βενζίνης και των σπίρτων. τσιρίζει που τσιρίζει, που να την κάψεις κιόλας. angmar@rocking.gr[/I][/B]

Ziteitai pethamenos (kata protimisi gyro sto 1986) gia na tou grapso ton epikeidio!!! Blepe Live Report Thin Lizzy- Phil Lynott. Kano kali douleia- times prosites- to poli poli na mou dosete kana souvlaki. Write at dirtyharry@rocking.gr

Ζητείται λοστός για να ξεκολλήσουν οι απανταχού κολλημένοι…

Ζητουνται γκομενες για να ξεκαυλωσουν καποιοι.

Ζητειται καποιος να με μαζεψει απο το PC γιατι εχω καει στα ποστς τις τελευταιες μερες εστω και για δικα μου (μικρα) δεδομενα) thorgal@rocking.gr
:stuck_out_tongue:

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Αρχιζω και σπαμμαρω τρελα!!! (εμ, με οποιον δασκαλο καθησεις…:-- )

Ζητείται μάγος ή μάγισσα για να εξαφανίσει τον πατέρα μου γιατί τώρα τελευταία κινδυνευεί η ψυχική μου ηρεμία. :?

μετα την απομάκρυνση του δεν δεχόμαστε επιστροφες για κανένα λόγο…

Ζητείται έμπειρο προσωπικό να στελεχώσει εταιρεία η οποία αναλαμβάνει εξαφανίσεις πατεράδων…Εχεμύθεια,ασφάλεια,σιγουριά,εγγύηση… Πληρωμές με μετρητά και κάρτα

Με το κατάλληλο ποσό σου λέω το spell και τέλος… στείλε πμ για λεπτομέριες.8)

|| . ||

Ζητείται έμπειρος forumιστής/spambot για να μου μάθει να διαβάζω pm

oxiolga@galaktompoureko.gr

Ζητείται ήσυχο μέρος για διακοπές μακρυά από καθε είδους τεχνολογία για πλήρη αποspammoποίηση…

Defix-manos87@rocking.gr

Φαντάζεστε ο defix και ο μάνος να είναι ένα πρόσωπο? 8O 8O

Ζητείται γάλα μαγνησίας. Ανταλλάσσεται με ταψί με γεμιστά, ότι πρέπει για τους εχθρούς σας. montecristo@rocking.gr

Κερνάμε γεμιστά όλο το witch clan ! More info - >

polemioi@rocking.gr