Ζητούνται μουσικοί παραγωγοί με γνώση Cubase και λοιπών επαγγελματικών πρoγραμμάτων, για να αντικαταστήσουν τον Rick Rubin. Πληροφορίες στο www.metallica.com.eimaste kalyteroi apo daftous.gr
Ζητείται έμπειρη δακτυλογράφος να πληκτρολογεί και να διαγράφει ποστς για λογαριασμό των μοντς του φόρουμ. Θα πραγματοποιηθεί μειοδοτικός διαγωνισμός.
Τα σβησμένα ποστ θα φτάσουν όσα του θρεντ για το περσινό λάιβ:lol:
ΚΑΡΕΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΚΑΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΑΙΡΝΕΙΣ 5 ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 7
Πωλούνται κάσες. Άνετες, ευρύχωρες, δεν θα θέλετε να αλλάξετε πλευρό! Θα σας βολέψουν για μια αιωνιότητα! Πληροφορίες: 8anatakis_charopoulos@rocking.gr
Ζητείται άνθρωπος να μας ενημερώνει για τις εδώ συναυλίες, γιατί δεν προλαβαίνουμε και γίνονται όλες αμέσως σολντ άουτ… Ο “θα είμαι δίπλα στους AC/DC” και δε θα τους δω
ειμαι samurai.για οποιοδήποτε πρόβλημα με cowboy,ninja ή περιπλανώμενο πειρατή κάντε μου call me back στο CU για βοήθεια.
Μαζοξου ||εσυ|| συνονοματη.
Ζητειται ατομο(το φυλο ειναι irrelevant) να μου κανει μασαζ στα ποδια(πατουσες κι ετσι) μετα τη δουλεια. Χωρις λεφτα. Νταξει, αν επιμενετε θελω 500 ευρω. Αυτα.
Εγω κανω μασαζ αλλα ειμαι 208 χιλιομετρα πιο αριστερα απο σενα.
Αν τρίβει και ψύξεις (έλα, δε θέλω μαλακίες, η ψύξη - οι ψύξεις) θέλω και γω
ψυξεις!
:lol3:
Παρων!Αλλα οχι για σενα! :razz:
Πφφφ εχέσθην, θα βάλω counterpain
Ζητειται αλοιφη/κρεμα να εξαλειψει το εγκαυμα απο την Counterpain
info : mpougatsosamiotissa@rocking.gr
Επισης ζητειται ατομο(το ιδιο αν ειναι ευκολο) να πλαστογραφησει το πτυχιο μου γιατι να το παρω στην αληθινοτητα δεν παιζει. Με 7μιση το θελω, ειμαι ταπεινη.
Στην αληθινότητα…
Έλα χριστέ και παναγιά. :papas:
αληθινοτης, αληθινοτητων τα παντα αληθινοτης…
μπεεεε…αλλα καλο!
ζητείται μυαλό, γιατί κάποιοι το έχουν κάψει από το πολύ χασίς και τις χημείες… chu_chu_13
Nτεμης?
μπα… αυτός ζητάει πρόεδρο να πάρει τη θέση του