Γενικα μου αρέσουν όλες αυτές οι χώρες,πιο πολύ Φινλανδία αν και έχω παει μονο Σουηδια(αρκετά όμορφη) και φυσικά Νορβηγία(black metal \m/)
Σουηδία ή Νορβηγία για εμένα.
Λιγο οφ τοπικ αλλά η Φινλανδία (έχω παει τρεις φορες) είναι παράδεισος από θέμα νυχτερινης διασκέδασης, τα μισά (και βάλε) bar παίζουν ροκ/μέταλ
Παιδιά να μην το χαλάσω , αλλά η Φινλανδία ΔΕΝ είναι Σκανδιναβία και οι κάτοικοι της δεν είναι Σκανδιναβοί
Κατά τα άλλα Σουηδία λόγω bathory και candlemass, entombed αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω κ τη συνεισφορά των Νορβηγων…
ίσως τελικα Δανία λόγω volbeat (μη βαράτε)
Ο πιο σωστός όρος είναι νορδικες χώρες (nordic countries) που εκτός από Δανία,Φινλανδία,Σουηδία,Ισλανδία και Νορβηγία περιλαμβάνει και τα νησιά Φερόες και τη Γροιλανδία (τα δύο τελευταία είναι αυτόνομες περιοχές που υπάγονται στη Δανία)
Οι Φινλανδοί έχουν άλλη καταγωγή και γλώσσα (βλ φινοουγγρικη ομάδα γλώσσων) από τους υπόλοιπους Σκανδιναβους, αρκετά διαφορετική ιστορία και παραδόσεις αλλά πολιτισμικα στη σύγχρονη εποχή νομίζω είναι πολύ κοντα
Σωστός
Δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια, καταλαβαίνω ότι έχεις δει πράγματα και το λες
Μόνο Ισλανδία έχω παει οπότε σύγκριση δεν μπορώ να κάνω
ω ρε σε ζηλεύω , πρέπει να είναι φανταστικά
Είναι πράγματι …ακόμη και το ρεκιαβικ μου άρεσε. Δεν ξέρω, έχει πράγματα που κάνουν αυτή τη χώρα μαγική . Δεν μοιάζει με τίποτα που έχω δει στη ζωή μου. Απλά πανάκριβη …σκέψου ότι είναι τίγκα στους αμερικάνους τουρίστες που γκρινιάζανε για τις τιμές ! ! Τι να σου κλάσει ο έλληνας