Ούπς. Εκ παραδρομής οι hammerfall… Προφανώς δεν έχουν καμιά σχέση με το μελωδικό ντέθ αλλά είναι άξιοι αναφοράς ως Σουηδοί που είναι
ναι, οι hammerfall είναι άξιοι αναφοράς ως ντροπή της σουηδίας :lol::lol::lol:
^
Σιγα εσυ, ξεφορτωσε λιγη τρουιλα.
Βλαχοελληνα ! Που θα πεις εσυ στους Σουηδους για το τι θα πρεπει να ειναι περηφανοι και τι να ντρεπονται στη μουσικη τους… :lol:
ξεχασα τους λοστ χοραιζον οταν σκεφτομουν τι να ψηφισω.ΚΑΤΑΡΑ.
[B]Σουηδία
[/B]Περισσότερα συγκροτήματα στα ακούσματα μου(dark tranquillity,therion,in flames,at the gates κ.α)
Με bllack, doom κ.λ.π που διαβάζω καμία επαφή
το κακό είναι οτί και να ξεφορτώσω τρουίλα έχω τόσο πολύ ακόμα που με πιάνει η μέση μου να τη κουβαλάω. άσε, είναι κατάρα αυτό!
Ότι και να λέμε, [B]Νορβηγία ρε[/B]
Edit: Μην το κλικάρετε αν περιμένετε μέτσαλ
Πάντως ρε πούστη μου είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τη σουηδία. Δε ξέρω τί σκατά αέρα αναπνέουν εκεί πέρα, αλλά με πληθυσμό όσο της Ελλάδας περίπου, έχει απίστευτα μεγάλο (τεράστιο) αριθμό μπαντάρων, με απόδοχή πέρα από τα σύνορα της χώρας… Kαι σκεφτείτε δεν έχω ασχοληθεί καν με τις μέταλ μπάντες της.
Είναι σαν κάθε κάτοικος της Σουηδίας να παίζει σε μπαντάρα
Eυχαριστώ ευχαριστώ! hammerfall είχα ακούσει και στο παρελθόν και μου είχαν ακουστεί ωραίοι!
Προς θεού, δε θεωρώ τους bathory melodic death τους έβαλα απλώς σαν παράδειγμα για μία σουηδική μπάντα που ξέρω και ακούω ευχάριστα!
Ωραία, θα ακούσω και τους δικούς σου, να δω τι βγάζει και η Σουηδία.
Και να προσθέσω επίσης ότι μου αρέσουν πολύ οι Amon Amarth emoticon με σφυρί και περικεφαλαία
[SPOILER][/SPOILER]
να σαι καλά
Hammerfall τα δυο πρωτα χαριτωμενα ειναι. αλλα ως παουερ. ουτε κατα διανοια κοντα στη σφαιρα του επικ οπως εχω ακουσει απο αλλους…
έλα μωρέ ποιοι hamerfall??? όπως το είπες. 2 χαριτωμένοι/καλοί δίσκοι. απλά συνέπεσαν με το ξεκίνημα της true μόδας τότε και πήραν παραπάνω αξία από ότι προσφέρανε.
η αληθεια ειναι οτι το 97 νομιζω που ξεκινησαν, δεν υπηρχαν πολλες μπαντες που να βγαινουν με πετσινα και καρφια και “τρου” αερα… οποτε με αυτην την εννοια ναι εβγαζαν ενα πιο τρου χεβυ μεταλ υφος. συν δισκευες γουορλορντ και στορμγουιτς (μολις συνηδητοποιησα ποσο βαριεμαι να αλλαξω σε αγγλικα ). απλα η μουσικη τους η ιδια (και ειδικα τα φωνητικα) ηταν πιο σοφτ αποτι ηθελαν να περασουν μαλλον. εχω να τους ακουσω χρονια, αλλα εχω ευχαριστες αναμνησεις απο τα 2 πρωτα τους. μετα τους εχασα…
για κάποιο λόγο οποτέ δε τους συμπάθησα ιδιαίτερα και δε θα αλλάξω στα γεράματα
παραπάνω εφέ παρά μουσική pour moi. ωραία τα πρώτα δύο αλλά ως εκεί. κι έχουν βγάλει άλλα 6 μετά.
γιαυτο λεω κ γω, στα μετεπειτα το πραφλωρεψαν για true !!
…οσοι ψηνετε Νορβηγια, ακουστε και τουτο το κρυμμενο speed-ο-διαμαντακι ! δεν εχει μονο black εκει απανου…
[SPOILER]
σκιζει γατες στα τρια !! 8)
[/SPOILER]
Τι λες τώρα!
Επίσης, τούτοι έχουν δίσκο και φέτο, ξέρουμε τίποτε;
nop, δεν τον εχω ακουσει. και το “δευτερο” τους ομως (συλλογη βασικα) πολυ καλο…
Βρισκεται πουθενα το cd???
http://cgi.ebay.com/WITCHHAMMER-1487-NORWAY-RARE-HARD-ROCK-/290572393617?pt=Music_CDs&hash=item43a776dc91
σε καλη τιμουλα. και φανταζομαι και στα δισκαδικα, εχω καιρο να το κοιταξω