Βασίλης Παπακωνσταντίνου

λολ. Τίποτα άλλο worth mentioning?

κυρίως ανέλυε τους στίχους του Μπουλασίκη, μέχρι τον Κωπηλάτη έφτασε η εκπομπή. και επίσης

Παρουσίαση δίσκου:

• Δευτέρα 18 Νοεμβρίου | Θεσσαλονίκη | Δον Κιχώτης
  • Τετάρτη 20 Νοεμβρίου | Αθήνα | Pinocchio Bar

το “Είμαι” ξεκινάει ακριβώς όπως το behind blue eyes από limp bizkit =Ρ

http://www.rocking.gr/reviews/greek/Basilis-Papakwnstantinou—Drapetis-Meros-A-To-Paramuthi-Tis-Bentalias/5249/

Review Rocking.gr

μεγάλη αλήθεια για τον Αρχοντάκη

Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει για μένα ΡΟΚ εντάξει μπορεί να ειναι mainstream αλλα ειναι το γνωστό καθαρόαιμο ΤΟΤΕΜ που ποτέ δεν χάνει την αξία του
Τον προτιμώ απο τον Αγγελάκα που άλλαξε τελείως το στύλ που είχε στις Τρύπες και το έκανε και καλά πιο εναλλακτικό!!!

Έχεις βγάλει τον καλύτερο δίσκο σου εδώ και 10+ χρόνια μετά από σερί αποτυχιών.

Και αποδεικνύεσαι κατώτερος του ίδιου σου του δημιουργήματος, που οκ, δεν είναι δικό σου δημιούργημα, του Μπουλασίκη και του Αρχοντάκη είναι. Και προφανώς δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος των τραγουδιών στα λάιβ και προτιμάς να λες τα “υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι”, “της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ”, μαζί με 2-3 από τον πάτο των πάτων με τον Νικολόπουλο. Και πας και στα καρντάσιανς για να σου χτυπάει παλαμάκια ο Αρναούτογλου.

Σε στηρίζουμε και σε αγαπάμε, αλλά χέσε μας ρε Μπιλάρα.

Δεν εκπλήσομαι, έχει ξαναβγει σε τέτοια μίντια. Θυμάμαι και μια τραγική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά νομίζω, που είχε πάρει μέρος.

Το =Ρ ελπιζω να σημαινει οτι κανεις πλακα :).

μπορείς να τα βάλεις να παίξουν ταυτόχρονα.

Φίλε, το Behind Blue Eyes είναι εμβληματικό τραγούδι των Who από το 1971 :slight_smile: και τον επικό τους δίσκο Who’s Next (που έχει μέσα και Won’t Get Fooled Again και Baba O’Riley), give it a listen εδώ και άσ’ το μέχρι το τέλος που είναι και το γρήγορο μέρος! Παρεμπιπτόντως, η εισαγωγή του Βασίλη μοιάζει :).

Who τεράστια μπάντα.

το ξέρω το τραγούδι, δεν είπα ότι το έγραψαν οι Limp Bizkit. είπα ότι μοιάζει η εισαγωγή των 2 κομματιών.

28/12 Σταυρός του Νότου, αν δε γκρινιάζει η γυναίκα.

αν δεν τον αφήσει η Ράντου θα ακυρωθεί δηλαδή;

[SPOILER]κρύο, ξέρω :roll:[/SPOILER]

για αυτό σ’αγαπάμε ρε Βασίλη, γιατί μπορεί να γυρίζεις από τα καρντάσια στους αρβύλες και πιο κάτω, αλλά θυμάσαι τους απεργούς της κόκα κόλα πριν τραγουδήσεις!

Δηλαδη αμα θεωρεις τα καρντασιανς και τους αρβυλα τοσο του πεταματου, που στο κατω κατω της γραφης ειναι εκπομπες ψυχαγωγιας και τιποτα παραπανω τπτ παρακατω, τοτε αλλες εκπομπες οπως ανατροπη, δικη, ενικος, κτλ τι ειναι ?.(ειναι ρητορικο ερωτημα δεν το βαζω να για συζητηση:))

νταξ ειπαμε αλλα οχι κ κραξιμο με το παραμικρο

[SPOILER]

α καλά… του “πεταματού” η ανατροπή και ο ενικός, που είναι από τις βασικές πηγές προπαγάνδας μετά τα δελτία ειδήσεων και τα πρωινά ενημερωτικά…

αν παίρνετε στα σοβαρά Κανάκη, Αρναούτογλου και την καριόλα που δούλευε στο κανάλι του λάος τι να πω…[/SPOILER]

Συμφωνώ απόλυτα με Μιχάλη

Ο Κανάκης είχε ξεκινήσει σταυροφορία εναντίον των greeklish αλλά για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική δεν παίρνει θέση γιατί δεν έχει ενημερωθεί πλήρως και δεν ξέρει τι παίζει. Μπορείς δηλαδή να είσαι εμετός και να έχεις και εκπομπή ψυχαγωγική και τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω, δεν έχει να λέει.

Οντόπικ, για το κράξιμο στον Παπακωνσταντίνου δηλαδή, με τους δίσκους που έχει βγάλει τα τελευταία 13 χρόνια και λίγα έχει ακούσει νομίζω, ναι τον αγαπάμε, αλλά τι χάρτινα δεσμά που να με πάρει ο διάολος