Και μεις Σ ΑΓΑΠΑΜΕ…[-X :evil: :evil: :x
Oταν βρισκεσαι σε απογνωση το καλυτερο που εχεις να κανεις για να ξεσπασεις ειναι να βαλεις τερμα τα ηχεια στο συγκεκριμενο κομματι κ να τραγουδας κ εσυ μαζι…[SIZE=“5”]ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ[/SIZE]
[I]
Μου λες πως θα περάσουνε τα δύσκολα
μα δεν τραβάει η ομάδα από καιρό
στον πόλεμο με πας με νεροπίστολα
μου κρύβεις κι από πάνω τον εχθρό
.
.
.
.
[SIZE=“5”]Δεν πάει άλλο, δεν πάει άλλο[/SIZE]
μ’έχεις τρελάνει και τη νύχτα πώς θα βγάλω
Δεν πάει άλλο,δεν πάει άλλο
[SIZE=“5”]μ’έχεις ξεκάνει κι από πάνω θέλεις κι άλλο[/SIZE]
[/I]
[SIZE=“1”]
και καπακι βαζεις και το…Ελλας[/SIZE]:lol: [SIZE=“1”]Και μετα το Ελλας βαζεις καπακι κ το εφηβα γερακια[/SIZE]…[SIZE=“5”]ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΕΡΑ!![/SIZE]
και εισαι μια χαρα μετα…!:lol: :lol:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-dickens zoo-ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ
Αναλυτικές πληροφορίες για τη συναυλία στον Πειραιά:
10/07/2007, Βεάκειο Θέατρο
Ωρα έναρξης: 21.00, τιμή εισιτιρίου: 20 euro
Προπώληση εισιτηρίων: Κινηματοθέατρο ΑΤΤΙΚΟΝ από 11.00-14.00 και 19.00-21.00
και στο Θέατρο ΒΕΑΚΕΙΟ (πληροφορίες 210 4101750).
metropolis
http://www.ticketnet.gr (πληροφορίες 210 8840600)
Γιατί να ήξερε Αγγλικά; Τα ελληνικά είναι πιο ωραία γλώσσα απο τα Αγγλικά. Αν οι “μεγάλοι” θελουν τις επιτυχίες στα αγγλικά να πάνε να γαμηθούνε
θυμαμαι ακομα οταν ο πατερας μου εφερε στο σπιτι το live απο το Π Φαληρο και το εβαλε στην διαπασων. Οταν ημουν μικρος ο Κουρσαρος ηταν το αγαπημενο μου τραγουδι και το θυμαμαι και στη εκπομπη των ρεπορτερς. Οι γονεις μου ηταν και ειναι οπαδοι του Β.Π. Ενω ομως μεχρι την ηλικια των 14 τον λατρευα και ακουγα τα τραγουδια του με τις ωρες (το Χρονια Πολλα ηταν απο τους πρωτους δισκους που αγορασα μονος μου) αργοτερα αυτο αρχισε να φθινει. Ακουγοντας περισσοτερα πραγματα αρχισα να ‘‘απαιτω’’ περισσοτερα και ο Β απλα επεφτε ολο και περισσοτερο. Μουσικα υστερουσε τρελλα σε σχεση με ξενα γκρουπ. Ο στιχος διαμαρτυριας αρχισε να γινεται ολο και πιο επειτηδευμενος με τοσο χιλιοειπωμενα κλισε και αδιαφορες συνθεσεις που απλα δεν σε εννοιαζε. Για να πω την αληθεια εχω ενα θεμα γενικα με την ελληνικη σκηνη και την ντοπια μεταφραση του ροκ. Αυτες οι μεταπολιτευτικες κραυγες που τοτε ειχαν αξια γιατι με το κιχ σε εσπαγαν στο ξυλο σημερα ακουγονται τοσο ανουσιες.Κατα τη αποψη μου ο μονος που ροκαρε με την αληθινη εννοια ηταν ο Σιδηροπουλος. Και οχι επειδη κατεληξε τραγικα αλλα επιεδη αν εβαζες μια αλλη γλωσσα στην θεση των ελληνικων θα ειχε και παλι νοημα. αυτο δεν γινεται ουτε με τον ΒΠ ουτε με τα πιο ροκ του νταλαρα ουτε κατσιμιχαιους.
Τελευταια φορα που ειδα τον Βασιλη ηταν περισυ στο Οξυγονο οπου εμφανιζονταν οι 1550 και ανεβηκε στην σκηνη για μερικα τραγουδια. Μετα το ‘‘δεν υπαρχω’’ ξενερωσα…
Ετσι!!!
Παντως καλο θα ηταν να μην υποτιμουμε ή σνομπαρουμε οτιδηποτε εχει ελληνικο στιχο ως μη ποιοτικο/ροκ. Εχουν γραφτει κομματια στα ελληνικα που ειναι πολυ ανωτερα απο καποια αλλα γραμμενα στα αγγλικα τα οποια λατρευουμε ως αριστουργηματα…
Ροκ δεν ειναι μονο αγγλικα. Μπορει να ειναι και ελληνικα και γερμανικα και φινλανδικα και ρωσικα και δεν ξερω γω τι αλλο. Ασχετα με το τι εχει επικρατησει γενικα για να καταλαβαινομαστε. ΟΚ ψιλο:offtopic: αλλα νομιζω κολλαγε λιγο εδω αυτη η βλακεια που ηθελα να πω.
Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει μία πολύ σπάνια φωνή κατά τη γνώμη μου.Δίνει άλλο χρώμα στα τραγούδια που τραγουδάει,δίνει ζωή.Πρέπει να είμαστε περήφανοι που υπάρχει καθώς είναι από τους λίγους σοβαρούς Έλληνες καλλιτέχνες
Αδερφακι εισαι Π-Ρ-Ω-Τ-Ο-Σ!!!
Καός είναι αλλά πολύ και καλά επαναστάτης και μου τι δίνει αυτό.Έχει όμως ωραία κομμάτια και σίγουρα θα προτιμούσα να ακούν αυτόν τα παιδιά μου από Χατζιγγιάνη π.χ.
Άσχετο,αλλά χρόνια πολλά στη OxiOlga για την ονομαστική της.
Σε ευχαριστω πολυ πολυ φιλαρακο…!!!1
Με συγκινεις πολυ…δεν περιμενα να με θυμηθει κανεις σημερα… και παλι χιλια ευχαριστω:D
Τπτ καλέ:D
Σημερα ειναι της Αγιας ΟχιΟλγας???:-s
Το “Οδος Ελληνων” παντως μας ταιριαζει γαντι!!
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
Κοιταω στον Καζαμια αλλα δεν εχει τετοιο ονομα…:-s
όμορφη βραδιά χθες στο γήπεδο του Αγ.Δημητρίου.
Μια συναυλία,τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους ανθρώπους που έχασαν περιουσίες και συγγενείς από τις πρόσφατες καταστροφές.
Ο Βασίλης μαζί με τους dicken’s zoo και την Τάνια Κικίδη λοιπόν…οι dicken’s zoo με την Τάνια στο μικρόφωνο μπήκαν δυνατά με δικά τους κομμάτια αλλά και μπόλικες διασκευές,κάτι που συνεχίστηκε και στα μισά της εμφάνισης του Βασίλη (perfect strangers,stormbringer,burn,communication breakdown,holiday,when the smoke is going down,dust in the wind).
Ο billαρος τώρα,είπε μπόλικα κλασσικά,αρκετά καινούρια,με φοβερές ερμηνείες,ενώ βραβεύτηκε κι από τον πρόεδο της ένωσης αρκάδων Αγ.Δημητρίου,καθώς κατάγεται από το χωριό Βάστα της Αρκαδίας.ένα πρόχειρο set list με ό,τι θυμάμαι,ο dark τον οποίο συνάντησα τυχαία εκεί,μπορεί να συμπληρώσει ό,τι λείπει,δεν είναι με σειρά ε,είπαμε.
πέντε λεπτά
γοργόνα
έχω γεννηθεί Σαββάτο
κιθαρίστας του θεού
να κοιμηθούμε αγκαλιά
τσε
στρατιώτης
δίχτυ
medley έφηβα γεράκια-φυσάει-όχι σε όλα-δεν πάει άλλο-χαιρετίσματα
πριν το τέλος
πόσο μου λείπεις (φοβερή μπαλάντα από το δίσκο της Τάνιας,ντουέτο)
δεν υπάρχω
μαύρος γάτος
βικτώρια
πόρτο ρίκο-μπαλάντα για τον γιάννη κ
άσε με να κάνω λάθος
ελλάς
πες του να πάει-ευτυχώς
καράβι
οι ψυχές και οι αγάπες
πάντα τέτοια:)
Λειπει το “Για Μενα Τραγουδω”…
:(:(
ναι,δεν το είπε…
σήμερα στο Χαϊδάρι κι αύριο στο Γαλάτσι ο Βασίλης.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη συναυλία στο Χαιδάρι
Κυριακή 09/09/2007, στον προάυλιο χώρο του Νέου Δημαρχείου Χαιδαρίου
Ωρα έναρξης: 21:30 μ.μ, είσοδος ελεύθερη
Με την υποστήριξη της γενικής γραμματείας νέας γενιάς
Μιας και είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα , να αναφέρω και σε αυτό εδώ το topic ότι ο Βασίλης θα κάνει μια τελευταία συναυλία για φέτος στις 27/9 στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη . Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε όλοι κοντά του .
[SIZE=“4”][SIZE=“3”]Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου,
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
έναρξη 21.30
Εισιτήρια : 20 ευρώ, προπωλούνται στα δισκοπωλεία metropolis, στο Βιντεοκλάμπ must (Πετρούπολη & Κηπούπολη), και σε πολλά ακόμα σημεία στην Πετρούπολη
Πληροφοριες προσβασεις :
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας μεταφορικό μέσο, τα αστικά λεωφορεία Α11, Β11, 717 από την πλατεία Βάθης, σας μεταφέρουν σε μισή ώρα , ακριβώς δίπλα στο θέατρο.
Τα λεωφορεία αυτά περνούν δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό της πλατείας Αττικής, στον οποίο φτάνετε και με όλες τις γραμμές του Μετρό.
Από Αγία Παρασκευή ? Χαλάνδρι ? βόρεια προάστια, παίρνετε την αστική γραμμή 421 προς Πειραιά, και αλλάζετε στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων με την Α11 ή Β11.
Η ίδια αλλαγή γίνεται αν έχετε φύγει και από τον Πειραιά προς τα βόρεια προάστια με τις γραμμές 705 και 420
Από Πειραιά ? Αιγάλεω με την αστική γραμμή 703, αλλάζετε στο τέρμα Θηβών με την Α11 ή Β11. [/SIZE][/SIZE]