Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ωραίος φίλε μου,thanks

Ρε εδω εχει 20 ευρω ο Παπακοσταντινου, και μετα μου αναρωτιεστε για τις ακριβες τιμες των εισιτηριων στην Ελλαδα…[-X

Ξερεις ποιος ειναι ο Παπακωσταντινου?[-X

Σήμερα πήγαμε με την παρέα και πήραμε τα εισητήρια μας για την συναυλία στις 27 , πραγματικά δεν περίμενα να έχει τόσο κόσμο . Θα είμαστε όλοι εκεί .

θα έχει λάο,αλλά δεν νομίζω να πάω…πολλοί και διάφοροι οι λόγοι.
20 ευρώ για Βασίλη είναι καλά.Μαζί με Ζούγα,Κικίδη και Dicken’s Zoo είναι.

Κρίμα rudolf που δεν θα μπορέσεις να έρθεις , όντως τα 20 ευρώ για τον Βασίλη και αυτό το σ΄χημα είναι μια χαρά , άλλωστε και ο Ζούγα είναι πάρα πολύ καλός πάνω στην σκηνή αλλά και η μπάντα που ξεκινά είναι πολύ δυνατή .

Δύο μέρες μείνανε για την συναυλία του Μπιλλάρα . Απο ότι μαθαίνω θα έχει αρκετό κόσμο εκεί πάνω και ελπίζω όλοι εμείς οι φίλοι του Βασίλη να κάνουμε μια φανταστική ατμόσφαιρα , όπως συνήθως γίνεται .:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την συναυλία στην Πετρούπολη.

Ο καιρός θα είναι οκ και όλοι θα είμαστε εκεί.:slight_smile:

θα παω κ γω!!αν και καθημερινη τα καταφερα!!!

Καλ να περασετε παιδες…μακαρι να μπορουσα κι εγω…:frowning:

1.Να καούν
2.¶συλο
3.Ο κουμπάρος
4.Βατόμουρα
5.Σόφη
6.Κορίτσια στα αζήτητα
7.Ρεμπετομπλουζ
8.Φυσάει σκουριά
9.Ευκαιρία
10.Κάτι μένει
11.Ντου

Δευτέρα 9/6 κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Βασίλη,“Βατόμουρα” σε στίχους και μουσική του θεούλη Σταμάτη Μεσημέρη (Ελλάς,Δεν πάει άλλο,Όχι σε όλα,Πόρτο Ρίκο κλπ).

απ’τα κομμάτια που έχω ακούσει ξεχωρίζουν το…παραδοσιακό “να καούν”,το “σόφι” και το “φυσάει σκουριά” ενώ καλά είναι και το “βατόμουρα” και “ντου”.
Αναμένουμε.

Χμ, καλή φάση!

Επίσης, 24/6 εμφανίζεται με τη παρέα (Ζουγανέλης, Μπουλάς, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας) στο Θέατρο Βράχων. Δε θα πάω, αλλά όσοι μπορείτε πηγαίντε!

Τα εισιτήρια κάμουν 20 ευρά.

Επίσης,η ταλαντούχα Τζένη Χατζοπούλου που τραγουδάει μαζί με το Βασίλη απ’το καλοκαίρι βγάζει το δικό της δίσκο μέσα στο μήνα.

άπειρες ακροάσεις του δίσκου,λιώσιμο.
ο Βασίλης δε θα ξαναβγάλει τους ύμνους του παρελθόντος,αυτό είναι σίγουρο κι αυτονόητο.τα “βατόμουρα” είναι αποτελέσμα χαλαρής και παρεϊστικης δουλειάς στο studio με το Μεσημέρη.

υπάρχουν μέσα κομματάρες (το “σόφη” που έπρεπε να είναι πιο…ηλεκτρισμένο και με πιο βαριές κιθάρες,το “ρεμπετομπλούζ” που θυμίζει εποχές ¶σιμου,το μελωδικότατο “φυσάει σκουριά” και το…progressive “κάτι μένει”).
υπάρχουν πολύ καλά κομμάτια (το παραδοσιακού ύφους “να καούν”,το…rap/hip hop/low bap “άσυλο” με τα αντίστοιχα φωνητικά να αναλαμβάνουν οι απολαυστικοί Χαραλαμπόπουλος και Κιμούλης και το Βασίλη να τραγουδάει το τρυφερό ρεφρέν,η μπαλάντα “κορίτσια στα αζήτητα”,επίσης τα “ευκαιρία” και “ντου” που είναι συναυλιακά)
το ομώνυμο κομμάτι είναι ιδιαίτερα θετικό και αισιόδοξο,χωρίς να είναι κάτι τρομερό,ενώ ο “κουμπάρος” με τον καυστικό χαβαλετζίδικο στίχο δεν είναι για πολλές πολλές ακροάσεις.

εγώ είμαι φανμπόης και το λιώνω.
εσείς δεν ξέρετε να ακούτε μουσική.

Η πρώτη συναυλία που πήγα ever ήταν του Βασιλη Παπακωνσταντίνου στο Δημοτικο Θέατρο Πειραια.Τότε πήγαινα νηπιαγωγείο αλλά θυμαμαι ότι μου αρεσε. Ιδιαιτερα τα σολο του Χριστόφορου Κροκίδη που ήταν τότε μαζι του:) Τα πολύ καινουρια τραγουδια του Β.Παπ. δεν τα εχω ακουσει αλλά τα παλιά είναι πολυ ωραια:D

Ιδιαιτερα το Οδος Ελληνων, το Δε παει αλλο,το Χαιρετισματα , το Χρονια Πολλα και αλλα τα είχα λιώσει…

Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε. Τέλος.

Είναι ο μόνος που μπορώ να βλέπω σε συναυλίες ξανά και ξανά και να μη βαριέμαι…
Έχει φωνάρα ο Π***της. Αν και σιγά σιγά πεφτει λίγο:(

Και επίσης ο Βασίλης είναι Αρκας:) !

Θέατρο Βράχων χθές ήταν γεμάτο!!! βέβαια η συναυλία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη γιατί έλειψαν βασικά κομμάτια - ύμνοι του Βασίλη αλλά όλοι τους ήταν απίθανοι!!!
…ο Βασίλης δεν χάνεται όπου και να παίζει…
είπε το χειμώνα θα είναι πάλι Ακτή Πειραιώς με Ζουγανέλη, Μπουλά και Θηβαίο αυτή τη φορά…
:thumbup:

Ναι ρε γμτ. Αυτή είναι η μαλακία όταν παίζει με άλλους. Εδώ όταν παίζει μόνος του δεν έχει χρόνο να παίξει όους τους ύμνους του!

Η εμφάνιση στο Βύρωνα έκανε ρεκόρ εισιτηρίων του φεστιβάλ ever!!!:smiley: :smiley:

ειπε και τα φοβερα τραγουδια απο το νεο του cd?
:lol: :lol: