Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Έτσι!!:slight_smile:

:stuck_out_tongue: και τρελενομαι για βασιλη! ηταν νομιζω ο πρωτος τραγουδιστης που πραγματικα μου αρεσε! ‘μεγαλωσα’ με αυτον και ποτε δν δν θα παψω να τον εκτιμω! ειναι απο τους αγαπημενους μου μουσικους σε ελλαδα και εξωτερικο:D

άφωνο το παλικαράκι ε:D

Εγω παντως ριχνω τρελλο γελιο μ’αυτη τη διασκευη.

Αντε και Παριο κυριοι.

Ναι, δεν έχει τη φωνή του άλλου (προσωπικά δε μ’ αρέσει του Βασίλη, πιστεύω πως ακόμα και τις μπαλάντες τις κάνει τραγούδια για πορείες), αλλά τουλάχιστον γράφει και κάτι μόνος του :wink:

:lol::lol::bow:

μμμ,τσέκαρε τότε και ποια τραγούδια έχει γράψει ο μπιλ:wink:

Πήγα στην Ακτή Πειραιώς σήμερα και είδα το πρόγραμμα μαζί με Μπουλά, Καλυβάτση, Ζουγανέλη και Θηβαίο.

Πολύ ωραία ήταν, πολύ γέλιο, βαρέθηκα βέβαια όταν αρχίσανε τα πολλά ζεϊμπέκικα, αλλά το περίμενα…

Ο Μεγάλος έχει φωνάρα, τα έχουμε ξαναπεί και τα ξέρουμε, τα λέμε το καλοκαίρι με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι να τραγουδάμε “Ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο”.

:lol::thumbup:

Απλα τα εσπασε οπως και στο Καραισκακη…Γεια σου Μπιλαρεεε

χ1000:wink::!:

χτες (σαββατο 8/8.) ηταν στο χωριο Βλαχιωτη (λακωνιας). Απλα τα εσπασε κι’εκει…free εισοδος, μπυριτσα και rock and roll…θες τιποτα αλλο??

εχει ερθει και σε ενα γειτονικο χωριο(Φλωκας λεγεται το χωριο ακριβως διπλα απο την Ολυμπια)…και ετυχε να ειμουν εκει(καλοκαιρακι ηταν) και πηγα!!!πολυ καλος…ακομα και mosh pit υπηρχε!!!ηταν καμια 10ρια μαλλιαδες με φωτοβολιδες κατω και τα σπασανε ολα στο Ελλας!!!χαχα

35 χρόνια και η φωνή του ίδια και απαράλλαχτη. Πολύ καλό το πρόγραμμα κ εφέτος.

ειμαι ο μονος εδω μεσα που δεν του αρεσει καθολου;:frowning:

Όχι. Πολύ καλή φωνή, δε λέω, αν και όχι του γούστου μου, αλλά πλέον γραφικότατος και αντιπαθέστατος.

Αντιπαθέστατος γιατί:?:!:

και εγω συμφωνω οτι εχει φωναρα,αλλα μου την σπαει το ροκ στυλακι του.Αφου δεν παιζει ροκ τι τα θελει τα τζιν και τα δερματινα;

Τι θα έπρεπε να φοράει, κοτλέ?

Μια χαρά ροκ τραγουδάει (και πόσο σας χώνει το riff του Ελλας, Δεν Υπάρχω, Τα Χάλια Μου, η σολάρα του Χρόνια Πολλά και Βικτώρια), αλλά δε κολώνει να τραγουδήσει και μπαλάντες, και λαϊκά και ζεϊμπέκικα, και νησιώτικα και ότι άλλο θες. Γι’ αυτό και είναι τεράστιος.

οφείλω να ομολογήσω ότι το “βράδυ σαββάτου” είναι ένα από τα ομορφότερα τραγούδια που έχω ακούσει… :oops: