πέτυχες τραγούδι που δεν είναι δικό του όμως :lol:. ούτε καν “δικό του”
Το πιο κάβλα ριφφ είναι στο ‘‘ένας νέγρος θερμαστής από το Τζιμπουτί’’. Κόμματος μιλάμε. Ρισπέκτ κι από μένα στον Βασίλη, μάλλον θα επαναφέρω την φωτό που είμαστε αγκαλίτσα (gay mode off).
ε καλά, σιγά μην καθόμουν να διαβάζω και τα κρέντιτς στους δίσκους του.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι όταν πήγαινα πέμπτη δημοτικού, ο πατέας μου μου είχε αγοράσει τα “χρόνια πολλά” και “σφεντόνα” σε βινύλια (δεν υπήρχαν σιντί τότε) και ήταν οι πρώτοι δυο δίσκοι που έλιωσα.
Άχρηστη πληροφορία ναι.
Α και να βάλω και το “όδός ελλήνων” στα πολύ όμορφα τραγούδια που’χει πει. Ίσως κάποια στιγμή θυμηθώ και κάνα άλλο.
κι εγώ τα χω αυτά σε βινύλιο
btw, για να τ ακούσεις και το γνήσιο…
ψ. εμένα τ αγαπημένο μου είναι το για μένα τραγουδώ πάντως
Γιατι αυτο δικο του ειναι??
Τον παω αρκετα αλλα εχει καταντησει λιγο μαιντανουλης…
Ερμηνευτής είναι ρε παιδιά, όχι τραγουδιστής. Είναι πολύ λίγα αυτά που έχει γράψει ο ίδιος.
Παράξενη σχέση… όταν νιώθω άσχημα επανέρχομαι στον Βασίλη και στις μπαλάντες που ερμηνεύει.
Τον απεχθάνομαι τα τελευταία χρόνια αλλά πάλι σε αυτόν γυρνάω. Κάτι σαν πρέζα. Αυτό όμως λέγεται αγάπη τελικά.
όταν λέω ότι το βράδυ σαββάτου δεν είναι “δικό του”, εννοώ ότι δεν το χουν γράψει συνεργάτες του προφανώς.
ψ. το για μένα τραγουδώ πάντως είναι καλύτερο απ το ορίτζιναλ
+1
Tο για μενα τραγουδω,αν δε κανω λαθος ειναι κομματι του Chris de Burgh οπως και το δεν υπαρχω(η μουσικη παντα)…
Το περιεργο ειναι οτι ειναι 2 απτα αγαπημενα μου “κομματια του”.
Εγω τον ειχα δει στο Ζυγο και στην Ακτη περσυ και το προγραμμα εμοιαζε πολυ(μονο ο Βασιλης ειχε αλλαξει πολλα),φετος υπαρχει καμια ανανεωση Freedom?
edit:Δεν ειδα το edit σου dude
Σημαντικές αλλαγές το πρόγραμμα δεν είχε, ακόμα και τα σκετσάκια Μπουλά - Ζουγανέλη ήταν ίδια πάνω κάτω. Ο Βασίλης έπαιξε γύρω στη 1 με 1μιση ώρα καθαρά, αυτά που ακούστηκαν ήταν:
Χρόνια Πολλά, Μπαγάσας, Θα ‘ρθω να σε βρω, Γουίλι, Πριν το τέλος, Σ’ ακολουθώ, Βικτώρια, Πρέβεζα, Καράβι, Δεν Υπάρχω, Φοβάμαι, Κουρσάρος, έπαιξε αρκετά ζεϊμπέκικα, τη Πριγκιπέσα
εάν κάποιος ήταν και πέρυσι στην Ακτή Πειραιώς νομίζω δε χρειάζεται να πάει και φέτος, εκτός αν μιλάμε για die hard οπαδούς:p
H Ραλία πολύ καλή, κάτι κοπέλες που τραγουδούσαν μαζί του επίσης πολύ καλές, μια είπε και το When The Smoke Is Going Down (8)), ο Τάσος το παλικάρι στη κιθάρα τραγούδησε και Ασημένια Σφήκα μεταξύ άλλων, καλή φάση γενικώς.
Τα λέμε το καλοκαίρι πάλι! 8)
είπε πρέβεζα? 8O έπος.
Πιο πολύ φτιάχτηκα με το “Θα 'ρθω να σε βρω” γιατί έχω να το ακούσω και αρκετά χρόνια:p
Το έχει ακόμα πάντως ο άτιμος, φωνητικά δε χάνει μια, αιώνιο respect!
ένα φιλαράκι μου βγάζει cd σε λίγο καιρό και συμμετέχει επίσης σε ένα τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Είναι το παιδί που παίζει κιθάρα στην αρχή. check it out.
Πολύ καλό το καμμάτι…ενημέρωσε να τσεκάρουμε και το φιλαράκι σου:):!:
Το νέο δίσκο τον ακούσατε? Δυστυχώς η στουντιακή κατρακύλα συνεχίζεται.
Κατα την γνώμη μου, πέφτει κιαυτός ο δίσκος στην απέραντη θάλασσα του συμπαθητικού:):!:
ο καλλιτεχνης αυτος δεν αμφιβαλλω οτι ειναι αξιολογοτατος και εχει μεγαλη ιστορια και καριερα αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ουδεμια σχεση εχει με το rock σαν μουσικη και κακως καταταχθηκε απο τα μεσα στην κατηγορια αυτη .Η μουσικη του ειναι ελληνικη λαικη .
Το rock δεν ειναι τροπος ζωης ,ουτε φουλαρια ,ουτε αξεσουαρ , ειναι ηχος και μουσικη προσεγγιση με την οποια η πλειοψηφια της μουσικης του δεν εχει καμια σχεση . Με καποιους μουσικους που προσλαμβανει κατα καιρους αποκτα ενα ‘rock υφος’(π.χ 1550) ,ομως η ουσια της μουσικης του παραμενει λαικη ελληνικη . Πραγμα οχι κακο ασφαλως ομως δεν εχει σχεση με rock .
Γνωμη μου ειναι οτι ολο αυτο το ‘κυμα’ ονομαστηκε ελληνικο 'rock ’ ,εξυπηρετοντας την ελλειψη ‘επωνυμων’ καλλιτεχνων στην κατηγορια αυτη τα προηγουμενα χρονια .Επιπλεον αποτελεσε ενα ‘αλλοθι’ στους rock-αδες που δεν μπορουσαν να το 'γυρισουν ’ χωρις τυψεις στα λαικα , οποτε η κατηγορια αυτη αποτελεσε το ‘σκαλοπατι’ γιαυτους ,ωστε ακουγοντας λαικα πλεον , να εχουν την ψευδαισθηση οτι ακουνε rock.
Επιπλεον ,τα μηνυματα αρκετων εκ των καλλιτεχνων αυτου του ‘καταφαντασιαν ελληνικου rock’ , αποπνεουν μια ψευτοεπαναστατικοτητα .Στα λογια πρωτοι δηλαδη αλλα ραντεβου μετα για φρεντο στην καφετερια …
αυτα τα ολιγα ασχετα …
Συμφωνώ σε αυτά που λέει ο aor αν και ηχητικά λαϊκό δεν τον λες τον Παπακωνσταντίνου, μάλλον ο προάγγελος του έντεχνου ήταν η μουσική του. Κατά τα άλλα “Βασίλη ζούμε Θανάση για να ακούμε”…
Μην ξεχνάμε τον ‘‘Μαύρο Γάτο’’ και τον ‘‘Λεγεωνάριο’’, που είναι στίχοι του Θανάση:):!:
25/6 στο φεστιβάλ του Βύρωνα.8)