Διακοπές!

Άρχισε ήδη και είναι τέλεια! :smiley:

Ειχα παει πριν 2 χρονια,στο far out εμενα,9 ευρω τη μερα διναμε ο καθενας και ειχαμε 3 σκηνες.Το καμπινγκ απο πλευρας σκιας ειναι για τον πεο,εμεις ημασταν υπερκωλοφαρδοι και με το που πηγαμε φευγαν 2 σκηνες που ηταν κατω απο 2 δεντρα(απο τα ελαχιστα που εχει) και παιζει να ειχαμε το καλυτερο σημειο απο ολους.Κατα τ’αλλα εχει κυριως τεχνητες σκιες με καλαμιες και μαλακιες,που δεν κανουν απολυτως τιποτα,οι περισσοτεροι κατεληγαν το πρωι να κοιμουνται εξω απο τις σκηνες.

Στο καμπινγκ εχει και εστιατοριο με αρκετα καλο και φτηνο φαι και το μπαρακι οπου γινεται ολος ο χαμος μεχρι τις 7-8 το απογευμα.Για βραδυ πας στη Χωρα οπου ειναι ολοι μαζεμενοι(με τα ποδια απο το φαρ αουτ ειναι 15 λεπτα,αλλα εχει μια τρελη ανηφορα) και μπαινοβγαινεις στα μπαρακια.Μην κανεις το λαθος να πας σε κανενα κλαμπ,ειναι μαλακια και ακριβο και δεν αξιζει,ουτε και σε κανενα μπαρακι που εχει εισοδο.Στα μπαρακια πινεις πολυ φτηνα,αλλα νταξει καραμπομπες λογω του οτι η πλειοψηφια ειναι τουριστες.
Θα πας φυσικα στο Pegasus,το ροκομεταλλομπαρο,και θα παρεις μπλουζακι.

Γενικα ειναι πολυ καλη φαση το νησι,εντελως χυμα,γεματο σουρωμενους ξενους(κυριως ιταλους,ιρλανδους,σκανδιναβους,αγγλους ειχε),φτηνο και γεματο ΚΩΛΑΡΕΣ εφοσον δεν εχει πολλες ελληνιδες.

• Nα πάς οπωσδήποτε στο Μαγγανάρι για μπάνιο. Μες στις τοπ-5 παραλίες των Κυκλάδων.

+Άπειρο, είχα κρατήσει και ντοκουμέντα για να θυμάμαι Ίο και Farout. Άποψη απότο εστιατόριο, ανοίγετε με το μαλακό για ιταλίδα. :razz:

[SPOILER]
[/SPOILER]

Στο θρεντ για τους κώλους ASAP!

Κάνε μεταφορά, είσαι και μοντ! 8) Έχω κάβα τουλάχιστον άλλες 5 φωτό ανάλογης ποιότητας από ΙΟ.

To συναρπαστικό είναι ότι αυτός είναι απλά ένας μέτριος προς καλός κώλος για τα δεδομένα Ιταλίδας Μυλοπότα.

Κάπου σε κάποιο διβιδι/σκληρό είχα έναν φάκελο με αρχειακά ντοκουμέντα. Αν τυχόν βρώ, ίσως επανέρθω.

Με βάζεις να ψάχνω το κωλο-θρέντ τώρα #-o Καλάααα

[Τελικά πρόλαβε κάποιος άλλος και προώθησε την φωτο σου σε άλλο θρεντ ;)]

Θενκς, κ 2 πληροφοριες ακομα:

α) Τελευταιο δεκαημερο αυγουστου θα χει κοσμο η θα μαστε μονο εμεις?
β) Το καμπινγκ τιμολογει ανα ατομο η ανα σκηνη? Δηλαδης αμα παμε εμεις 4 ατομα με 2 σκηνες για 3 βραδια ποσα θα μας παει πανω κατω?

Όποιος/-α δεν έχει επισκεφτεί την Αμοργό να το κάνει αμέσως! Δεύτερη φορά που την επισκέπτομαι φέτος και ήταν τέλεια! :smiley:

Aμοργός ντάξει σταθερή αγάπη, αλλά πλέον όταν πηγαίνω αισθάνομαι ότι βγαίνω στην Αθήνα. Η φάση είναι Αστυπάλαια. Ερωτας αυτό το νήσι, και συνδιάζεται εύκολα και με αμοργό μιας και είναι κοντινά (αλλα δε χρειαζεται, μονο αστυπαλαια:p)

Στην Αμοργο τοχω πει θα παρω σπιτι. 4 φορες συνολικα, εχω λιωσει

Αμοργο πηγα φετος, νταξει δεν ξετρελαθηκα, αλλα καλα περασα. Σαν την Ιο τιποτα

Διαφορετικα νησια τελειως μεταξυ τους. Ειναι αναλογα τι διακοπες θελεις να κανεις βασικα…
Εγω πχ ειμαι πιο πολυ “τυπος” Αμοργου παρα Ιου :stuck_out_tongue:

Μια βροχίτιδα μού’χει κάνει τις διακοπές μες τα φάρμακα:):!:

Ioς και ξερό ψωμί…

Σεπτεμβρη παω Αιγινα για 5 μερουλες :smiley:
βρηκα και καλο ξενοδοχειο με πρωινο και μεσημεριανο
και φθηνο με εισητηρια του ΤΕΒΕ

Αιγινα, ωραιο μερος.
μην ξεχασεις να πας στην παραλια της Αιγινητισσας!
επισης αν εχετε χρονο και λιγο χρημα παραπανω, μετραει και το νησακι της Μονης για ενα μονοημερο.

Λοιπόν, στη Μάλτα περνώ ΓΑΜΑΤΑ.
Μέχρι τώρα έχω πάει στα:

1. St. Peter’s Pool

1. Blue Lagoon - Comino

1. πεζοπορία στα Dingli Cliffs

1. Πάρτε και μία Βαλέτα

Και θα κολυμπήσω και με δελφίνια! Δεν έχω ανεβάσει ακόμη δικές μου, που γαμάνε πιο πολύ, πάρτε τώρα λίγο google για αρχ’η

Μας δουλεύει η τύπισσα.

Almighty κούκλα μου καλά να περνάς! Πανέμορφες τοποθεσίες :slight_smile: