Διακοπές!

Ποιά αιγινήτισσα! Να πας στην παραλία Κλειδί. Για τη Μονή συμφωνώ.

Άντε ταξίδι με το τραίνο όλο το βράδυ, και από αύριο στις πολυαγαπημένες Σέρρες…επιτέλους:):!:

οποτε πηγαινα μεναμε μονο στο λιμανι
τωρα αποφασισαμε να το γυρισουμε ολο το νησι και θα περασω απο κει
που μου προτεινεις

Εν τω μεταξύ, το λιμάνι είναι άνετα το χειρότερο μέρος του νησιού :stuck_out_tongue:

αυτο μου θυμιζει το Σαρκινικο στη Μηλο…

'Εχεις δίκιο, ήθελα να το γράψω κι εγώ, μοιάζει πάρα πολύ.
Ηθικό συμπέρασμα, πηγαίντε Μήλο βασικά, από τις ωραιότερες παραλίες έβα

ναι κι εγώ απόρησα πραγματικά… Δηλαδή μπάνιο που μπορεί να έκανε ξερω’ γω

ω ναι… απο τα πιο ομορφα νησια της Ελλαδας!!!

δεν πηγαινα για μπανιο
πρωτη φορα θα κανω διακοπες εκει
για μονοημερη πηγαινα

Περιμένω να κλείσουν οι σχολές μπας και φύγω κανά 3ήμερο :stuck_out_tongue:

Τσάμπα το διάβασμα αλλά δε βαριέσαι.

[I]http://www.youtube.com/watch?v=hwpA3AV1jT8[/I]

Πρώτη ουσιαστική μέρα δουλειάς, σήμερα…άντε και του χρόνου:):!:

και για μενα απο σημερα επιστροφη στην δουλεια. καλα ηταν…

Σκέφτομαι να κατέβω Αθήνα κατά Μάιο και είπα με τα του προσώπου να πάμε εκδρομή Ναύπλιο αλλά μονοήμερη…
Για πείτε κανένας που έχει πάει, αξίζει σαν προορισμός…?

Η μαλακία είναι ότι το τελευταίο ΚΤΕΛ για Αθήνα φεύγει 20:00 οπότε υπολογίζω να έχω 8-9 ώρες διαθέσιμες να περάσω στην πόλη…

σαλονικα as always.

μούσείο ακρόπολης χαλαρά.

Οι πληροφορίες σας για το Ναύπλιο ήταν κατατοπιστικότατες… με πείσατε να πάω…

:lol::lol::lol:
ωραίο είναι το ναύπλιο,ειδικά τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός. για φαγητό θα ρωτήσω για ένα συγκεκριμένο ταβερνάκι που είχα πάει κι ήταν πολύ ωραίο και θα σου πω. κατά τα άλλα βόλτα στη θάλασσα και στα στενάκια που είναι πολύ όμορφα. κι είναι κι ένας θείος μου εκεί που έχει άμαξα, οπότε αν κάνετε καμιά βόλτα πες του χαιρετίσματα :stuck_out_tongue:

Μπορείς να πας στο Παλαμήδι (το φρούριο που είναι περίπου πάνω από την πόλη) έχει σχεδον 1.000 σκαλιά αλλά πηγαίνει και ταξί (δεν ξέρω για λεωφορείο αλλά δε νομίζω). Επίσης υπάρχει το κάστρο της Ακροναυπλίας (ευκολότερα προσβάσιμο) και το Μπούρτζι (νησάκι στη θάλασσα με μικρό πύργο-φρούριο). Επίσης υπάρχει και Αρχαιολογικό Μουσείο , η πρώτη Βουλή των Ελλήνων…
Είναι ωραίο το Ναύπλιο γενικά…:slight_smile:

Εχω παει και εγω καποιες φορες Ναυπλιο…Παλαμηδι και Μπουρτζι ειναι κλασσικα αξιοθεατα και αν περασεις 8-9 ωρες οπως υπολογιζεις στην πολη, θα αξιζε μια βολτα και σε αυτα.

Στα της πολης, δεν εχω να προτεινω συγκεκριμενα μερη, αλλα ειναι αρκετα γραφικη. Ομορφα στενα οπως ειπε και ο Ελρικ, ωραια παραλια για περπατημα, γενικα, αξιζει να πεταχτεις για μια μονοημερη!