Radical για μασα στο Ναυπλιο πηγαινε στον Σαβουρα και θα με θυμηθεις
…δεν έχω πάρει εισιτήρια για το τραίνο ακόμη, αλλά μάλλον θα το κάνω την Δευτέρα, και από Πέμπτη πρωί, θά’μαι στις Σέρρες:):!:
το Ναυπλιο ειναι σουπερ
πηγαινω συχνα και αξιζει να πας και μονοημερη και διακοπες
και μαζευει παραπολυ κοσμο ολο το χρονο
…άντε επιτέλους:roll: τα πήρα τα εισιτήρια για το τρένο…και από Μ. Πέμπτη…Σέρρες:):!:
καλες μπουγατσες…
…μπουγάτσες, ακανέδες…και στη ζούλα και κανά σουβλάκι, καθότι μιλάμε τα καλύτερα σουβλάκια, γίνονται στις Σέρρες:):!:
Μια χαρα σε βρισκω stef.Αλοιμονο σε μας που θα περασουμε πασχα στην Αθηνα!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?k1iofu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το τριημερο εκανα μινι τουρνε στη [B]Βορεια Ευβοια[/B] και μολις επεστρεψα.
Συγκεκριμενα εμεινα σε ενα υπεροχο μερος ,τη [B]Λιμνη Ευβοιας[/B],ενα μικρο στολιδι,κατι σαν να λεμε ‘‘νησι μεσα σε νησι’’.
Μου αρεσαν πολυ τα δρομακια του,τα παραδοσιακα νεοκλασσικα σπιτακια,το παλιο [B]Ειρηνοδικιο[/B] και το θεατρο.
Καλο φαγητο,τσιμπημενες τιμες στο φαγητο,πολυ καλες τιμες στον καφε και τα ποτα.
Περα απο τη [B]Λιμνη[/B],επισκεφθηκα αν και μη θρησκος(η γυναικα ηθελε,τι να κανω?),τον [B]Αγιο [B]Ιωαννη τον Ρωσσο[/B][/B].
Πολυς κοσμος,πολλη ζεστη…
Ενταξει ενα τουριστικο μερος για γιαγιαδες και θειτσες,μια εκκλησια οπως ολοες οι αλλες,βλαχοτουρισμος και τιποτα το εξαιρετικο,αλλα καθισαμε και φαγαμε σε ενα εστιατοριο λιγο πριν τον [B]Αη Γιαννη[/B] που εκανε θεικους λουκουμαδες κι απιστευτο λουκανικο με πρασσο!!!
Τελος ,πριν και μετα τη [B]Λιμνη [/B]σταση στην [B]Αιδηψο[/B] ,απ’οπου τραβηξα πολλες φωτο απο παλια και καινουρια λουτρα και παλια κτηρια εγκαταλελειμμενα.Επαθα πλακα με το λουτραδικο ‘’[B]Θερμαι Συλλα[/B]’’.
Aπιστευτο κτηριο,απορω γιατι δεν εχει εμπνευστει καποιος σκηνοθετης να γυρισει ενα whodunnit εργο μυστηριο σε αυτο το καταπληκτικο μερος.
Παραθετω φωτο ,οχι δικες μου,αλλα αυριο μεθαυριο θα βαλω και δικες μου.
Γενικα,περασα πολυ ομορφα και προτεινω το μερος για ζεστες-αγαπουλιστικες διακοπες…
Πήρες το τιμημένο πορθμείο Αιδηψού - Αρκίτσας ε; Πόσο πάνε τα ναύλα εκεί (όχημα + επιβάτης);
Καλησπερα μαγκες.
Σκεφτομαστε με την παρεα να παμε σε κανενα νησακι φετος.Για Παρο λεμε.
Υπαρχει κανεις που πηγε προσφατα και ξερει για ενοικιαζομενα δωματια σε καλες τιμες;
Οποιος γνωριζει ας στειλει πμ
Δεν θα το περίμενε κανείς απόφοιτοι να πηγαίνουν Πάρο.
Ασε τα σχολια και πες για κανα σπιτι γιατι θα μεινουμε σε καμια παραλια
Εγώ εκείνο το καλοκαίρι το έπαιξα λατέρνατιβ αντιδραστικός και πήγα Μυτιλήνη σε σπίτι φίλου και Αμοργό για camping. Aπό Πάρο δεν έχω ιδέα.
Καλα και εμεις δεν τον κοβουμε για Παρο.Απλα επειδη πρεπει απο τωρα να κλεισουμε θα μας βοηθουσε να ξεραμε 4-5 πραγματα απο τιμες για δωματια.Και εννοειται σε καλες τιμες(οχι τιποτα ξενοδοχειαρες ξερω γω:p)
ε ψαξε κατι στη ναουσα. αυτο.
Εχω ακουσει οτι Παροικια ειναι πιο φτηνα.Αλλα Ναουσα ειναι τα μαγαζια και τετοια.(και ξερω που να ψαξω.Καποιος που να γνωριζει τηλεφωνα κτλ απο δικες του διακοπες με ενδιαφερει)
Για Ύδρα τι λέτε; Αξίζει; Δε ψάχνω κάτι εξτριμ βεβαίως βεβαίως.
Παρασκευή-Δευτέρα Ποσείδι
:hippy:
πλαταμωνα 13-17 και μετα τις 20 ποσειδι!