Ειναι πολυ ωραια.Δεν χρειαζεσε αμαξι ειναι μικρες οι αποστασεις και οτι πρεπει για ζευγαρι.
Camping Λιτόχωρο, δεν έχω ξαναπάει ούτε Λιτόχωρο αλλά κυρίως δεν έχω ξαναπάει camping.
Συμβουλές κυρίως επί του κάμπινγκ δεκτές και επιθυμητές. Θα με φάνε τα κουνούπχια;
Λιτόχωρο είχα να πάω σε έναν γάμο,εεε Hokam;;:p:lol:,που δεν πήγα ποτε,εεε Hokam; παλι:p:lol:,αλλά άκουσα ότι ήταν φανταστικά,απίστευτα κτλ.Καλη επιλογή μου ακούγεται!
Για καμπινγκ δεν εχω ιδεα
να κλείνεις την σκηνή σου μην σου μπει κανας σκορπιός.
αρχες αυγουστου σικάγο. βαριέμαι απειρα μεχρι τοτε με τα θερινα. να πεις οτι μπορεις να πηγαινεις για μπανια καθημερινες.
Ελεύθερο ή οργανωμένο?
Οργανωμένο :!:
Σε οργανωμένο δεν έχω πάει.
Λογικά έχεις τις ανέσεις ενός χόστελ (τουαλέτες, ντουζ), μόνο που κοιμάσαι σε σκηνή.
Το πόσο οργανωμένο είναι (αν υπάρχει εστιατόριο, καφετέρια, κανα μίνι μάρκετ, μέσα ή έξω από το κάμπινγκ) το μαθαίνεις εύκολα.
Δεν αγχώνεσαι για τη θέση της σκηνής, είναι προκαθορισμένες.
Υποθέτω δε θα χρειαστείς καν αυτοσχέδιο φαρμακείο, αλλά καλό είναι να υπάρχει κανένα παυσίπονο, αλοιφή για τσιμπήματα (υγρά μαντηλάκια ίσως).
Στρωματάκι από αφρολέξ (ή θαλάσσιο) για τον ύπνο -πέρα από το σληπιν μπαγκ- θα φανεί αρκετά χρήσιμο, εκτός και αν έχεις περάσει από σπαρτιάτικη εκπαίδευση.
Α, και δεν ανοίγεις φακούς κτλ το βράδυ στη σκηνή. Αν έχεις βίτσια, ή αποφασίσεις να κόψεις εισιτήρια, ανοίξε.
για τους πιο ευαισθητους με τη μεση τους, υπαρχουν και φουσκωτα στρωματα(οχι θαλασσης αλλα υπνου) με παχος καπου στα 20-25 εκατοστα που κοιμασαι πολυ καλυτερα. επισης ειχα αγορασει με 5 ευρω απο μαγαζι με ειδη καμπινγκ ενα μαξιλαρακι βαμβακερο το οποιο διπλωνει με τροπο και πιανει ελαχιστο χωρο. για ακομα πιο ανετο υπνο.
οπωσδηποτε αλοιφες για κουνουπια κλπ, και ισως κατι πιο ειδικο για τσουχτρες(ειδικα εκει στα παραλια νομου Πιεριας γινεται χαμος τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου).
στη σκηνη σου να ειναι παντα κλειστη τουλαχιστον η σιτα για να μην εχεις ανεπιθυμητους επισκεπτες.
εναν φακο να παρεις ειναι πολυ χρησιμος.
συνηθως τα οργανωμενα καμπινγκ εχουν και εστιατοριο, ισως και μινι μαρκετ.
εγω φετος παω για 4η χρονια καμπινγκ. φετος στην Καστροσυκια στην Πρεβεζα
Για μενα must ειναι το μαξιλαρι, εχω ενα που φουσκωνει μονο του μπομπα! Και μετα τα κλασσικα που μπορεις να φανταστεις: απο φακους, υποστρωματα, καμια ψαθα για μπροστα στη σκηνη να μη μπαινουν χωματα, αντικουνουπικα, και γενικα οταν εχει φως μεσα στη σκηνη μη την ανοιγεις καθοοολου, γιατι θα κανουν παρτυ τα ζουζουνια.
Τι μαξιλάρια μωρέ! Σιγά μην πάρετε και τηλεόραση.
Είστε και άντρες τρομάρα σας:!:
Πάτε κει στη φύση να νιώσετε άνθρωποι.
αν κοιμηθω με απλο υποστρωμα και χωρις μαξιλαρι δεν ξερω αν θα μπορεσω να σηκωθω το πρωι
υποστρωμα και φουσκωτο μαξιλαρι ειναι must! camping πας, θες και την ανεση σου λιγο, δεν πας φανταρος…
Ξέρεις :thumbup:
Θέατρο σκιών φάση ε. :roll:
Σκηνή δεν έχουμε πάρει ακόμα εν τω μεταξύ. Ο [COLOR=“Magenta”]καλός μου[/COLOR] ΠΕΤΑΓΕ τη σκηνή του όλες τις προηγούμενες φορές που είχε πάει κάμπινγκ γιατί βαριόταν να την καθαρίζει και να την μαζεύει στο φεύγα. Μου είπε όμως ότι για να χωρέσουμε 2 θέλουμε σκηνή που τιτλοφορείται “4-5 ατόμων”.
Έχει αρκετές τουαλέτες και ντουζ και μαγειρείο και ναι, όλα τα καλά.
Τα έντομα γαμώτο αυτά δεν θέλω καθόλου. Μακριά. Θα πάρω μαζί μου ένα σακβουαγιάζ φιδάκια. Στρώμα έχουμε διπλό ύπνου (όχι θαλάσσης :p) και μαξιλαράκια έχω ακούσει ότι είναι ΜΑΣΤ. Τώρα με τις τσούχτρες της Πιερίας με αναστάτωσες λίγο αλλά θα κουβαλήσω μαζί μίνι φαρμακείο και σύμφωνα με υποδείξεις AlteredCourse θα έχω και φενιστίλια και όλα τα καλά.
mporei na to thewrisete oxi aparaitito, alla oses fores exw paei camping exei kanei tin zwi mou arketa pio eukoli
γαμάει αυτή η καρεκλίτσα.πολύ βολική.
Eγω παντως δεν το μπορω το καμπινγκ, ασχετα που χω παει καποιες φορες λογω παρεας. Και μιλαω για οργανωμενο, ελευθερο ουτε κατα διαννοια :roll:
εγω θα ηθελα να κανω μια διορθωση στο θεμα του φακου.
θα προτιμουσα κατι σε λαμπα ή φαναρι για να μπορεις να το βαλεις στο τραπεζι και να φωτιζει τον χωρο γενικα.
επισης το στρωμα που ειπε ο μιχαλης ειναι Must για πληρης χαλαρωση.
Η καρεκλιτσα επισης πρεπει να υπαρχει οπωσδηποτε γιατι μετα θα καθεσαι στο εδαφος ή στην καρεκλα αλλου που θα εχει το δικαιωμα να σε σηκωσει οποτε αυτος θελει.
Ενα τραπεζακι θα ηταν καλο στις ωρες αραγματος εξω απο την σκηνη
Σκηνη χωρις σιτα δεν εννοειται.
παντουφλες σιγουρα:D
Ψυγειακι σιγουρα!
Ακουστικα σιγουρα!
ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
ε αυτα νομιζω…
μια χαρα ειναι η Υδρα αν θελεις κατι χαλαρο και ησυχο…
Έχω μείνει εκεί πριν κάτι χρόνια