Διακοπές!

Εγώ παροικια είχα μείνει, για βράδυ έχει ελάχιστα πράματα, για μέρα είναι ωραία για καμιά βόλτα ξέρω γω και τέλος. Άμα μείνεις παροικιά θα σε φάνε τα κτελ αλλά νταξει δε μπορώ να πω ότι πέρασα και άσχημα. Έτσι κι αλλιώς από 2η μέρα και μετά όλο αντίπαρο πήγαινα

καλα μην αγχωθεις και τοσο με τις τσουχτρες μια καλη αλοιφη τυπου fenistil σου αρκει. για τα μυρμηγκια σε περιπτωση που σου χρειαστει, βολευει το ταλκ.

οσο για την σκηνη 4-5 ατομων για να ειστε ανετα μαζι με τα πραγματα.

σχοινι για να απλωνεις θα χρειαστεις επισης αλλα θα το προμηθευτεις ακι απο το σουπερμαρκετα εκει.

…ένας μήνας έμεινε, -δύο μέρες…θα περάσουν:):!:

αυριο σαλπαρω για ποσειδι κατα τις 7.

να ναι καλα το καρφουρ με 35 ευρω σκηναρα 4-5 ατομων.

δοκιμασμενη και τεσταρισμενη.

πα καλα ρε?#-o

Και εγω παω για εξερευνηση Αγκιστρι για το Σ/Κ… Πηραμε τη σκηνη και οπου βρουμε! Παιζει καλο σκηνικο Χαλκιάδα αποτι ακουσα!

χαλικιαδα πολυ ωραια παραλια αλλα ειναι γυμνιστων. νταξει δεν θα σου πουνε και τιποτα αν δεν εισαι του αθληματος, αλλα ετοιμασου για πολυ τσουτσουνι…

Σπίτιιιιιιιιιι ρεεεεεεε!!! Παραλία έχουμε, μαγαζάκια έχουμε, παρέα (θα) έχουμε, που καιρός για έξοδα??

Ίνφο για Κω όποιος έχει θα το εχτιμούσα. :slight_smile:

αν ειχαμε και εμεις παραλια:roll:

μάλλον θα έχεις ξεκινήσει τώρα ,αλλά Προσοχή!

το προηγούμενο Σ/Κ ήμουν στο Αγκίστρι ,και την Κυριακή 3-4 ώρες πριν το
τελευταίο πλοίο ,είχαν βγεί οι μπάτσοι και γράφανε όλους τους campers απο την αρχή μέχρι τη χαλικιάδα.

Να φανταστείς εγώ την έφαγα στην παραλία ,επειδή είχα βάλει ένα πανί σε 2 ξύλα για ηλιοπροστασία, όχι σκηνή και κατασκευές . (εντάξει την σκηνή την είχα πάνω, όπως όλοι , αλλά τα γράφουν ΟΛΑ)
δεν κάνουν καμία εξαίρεση και όταν του είπα γιατι δεν μας κάνει πρώτα μια σύσταση να τα μαζέψουμε , μου είπε ότι το έχουν ξεκινήσει απο τον Μαιο και οτι έτσι λέει ο νόμος κλπ. (που όντως έτσι είναι , αλλά θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για την εφαρμογή του νόμου)
Α ,και δωμάτιο κάτω απο 45-50e δεν βρίσκεις . Μάλλον θελουν οι ντόπιοι να το αλλάξουν το στυλ του νησιού.
Καλά να πάθω και τώρα αντε στο δικάστηριο της Αιγινας να πληρώσω την 150αρα.

^^^ 150αρα παει το γραψιμο ?? τι λε ρε… :?

…έτσι…σαν την Χαλκιδική δεν έχει, και το Ποσείδι, αν κιεγώ πάω Φούρκα, είναι το αγαπημένο μου μέρος στην Χαλκιδική
…καλά να περάσεις
:):!:

στεφ ξεφαντώνεις και στο ΜΠΕΗΜΠΓΟΥΟΤΣ και τρως επικό γατί στο 24:00;;

δευτερο ποδι ρε αματουρς!

…στη Φούρκα πάω σε σπίτι συγγενή, και για βράδυ κυρίως πάω Καλλιθέα, και τρώω σένα γαμάτο μαγαζί που έχει και κινέζικα, και Μεξικάνικα και πίτσα, δεν ξέρω αν παίζει ακόμα…έχω να πάω τρία χρόνια, και στο Ποσείδι για μπάνιο σε μπιτς-μπαρ:):!:

Εννοειται δευτερο ποδι Χαλκιδικης :!:

2 μερες περισυ,3 και κατι φετος.
Αντε του χρονου καμια βδομαδα για να ηρεμησει το κεφαλι μας.

Εγω φετος επειδη δεν υπαρχει σαλιο με βλεπω για κανα δεκαημερο στο εξοχικο στο Λουτρακι για μπανια και αραλικι :slight_smile:

Καλα και εγω πιο πολλα θα δωσω για βενζινη παρα για τα αλλα.
Εχει να παει η φακη και το ρυζι συννεφο.

Παιδες… μολις γυρισα απο Αγκυστρι ελευθερο και μπορω να πω οτι ολα μου τα ΣΚ μπορω να τα βγαλω εκει !!
Στη παραλια Δραγωνερα, στησαμε σκηνη μεσα στο μεγαλο πευκοδασος το οποιο και φτανει χαμηλα στη παραλια!
Ενα beach bar μικρο για μπυρες / νερακια / τοστ και μια πολυ καθαρη παραλια !
Το βραδυ παιζει και ντελιβερι σουβλακια στη σκηνη σου , στη μεση του πουθενα (!!!)
Η παραλια βοτσαλο χοντρο, και μεσα πετρα (με αχινους προσοχη) αλλα πραγματικα ξεπερασε τις προσδοκιες μου και ειναι μια καταπληκτικη διεξοδος απο τη Αθηνα χωρις μεταφορικο μεσο και πολυ ευκολα κ οικονομικα!