Διακοπές!

Το πάθος για όνειρα γλυκά
είναι δυνατότερο απ’ το κατάστρωμα

20 Likes

ΟΑΚΑ για γκανγκστερ.

20 Likes

Υπέροχα εκεί. Δεν ξέρω το καλοκαίρι αλλά φθινόπωρο και άνοιξη που έχω πάει ήταν πολύ γραφικά.

Ανατολή του ηλίου κάπου στα βόρεια της Εύβοιας.

13 Likes

Να πας να φας και στην ταβέρνα του Θύμιου.

1 Like

Κάποτε τιμουσα τον Παράδεισο εκεί τριγύρω, μετά τις φωτιές δυστυχώς δεν μου πάει η καρδιά να επισκεφτώ εκείνα τα μέρη, κινούμαι πιο παραλιακά.

2 Likes

Να ξέρεις, πάντως, είναι πιο πάνω από τη Λίμνη, εκεί που αναπνέει ακόμα η καταπράσινη φύση, κοντά και στην πηγή του Ερωτόκριτου.

3 Likes

Στα καταγάλανα νερά της Αρκαδίας, με θέα προς Νότια Κυνουρία

27 Likes

Ημερήσια απόδραση. Αγία Τριάδα με θέα το εξωτικό Καλοχώρι.

20 Likes

Φοβερή minimal φωτο, λίγο πιο ίσια να ήταν μόνο και στόχευση πιο ψηλά. Δεν έχω OCD (νομίζω δλδ), λόξα για τις συμμετρίες στη φωτογραφία είναι :smiley:

3 Likes

Υπέροχη είναι!!!

1 Like

Έλα, πάρτη ισιωμένη για να κοιμηθείς το βράδυ :stuck_out_tongue:

13 Likes

Καπως ετσι κοβω σαντουιτς και σπιτικη πιτσα :sunglasses:

11 Likes

Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό, είναι φωλς :stuck_out_tongue:

7 Likes

Ισχυει παντως αυτο που εγραψα. Η φωτο σου ειναι ισια, αλλα τωρα στραβωσε ο γιαλος. Περιμενω να πας, να τραβηξεις ξανα τη φωτο και να επιστρεψεις.

Οσο για πιτσες και σαντουιτς/τοστ, δεν εχει σημασια πώς τα κοβω. Στο στομαχι μπαινουν. Παρ’ ολα αυτα, η πιτσα τρωγεται εντυπωσιακα ευκολα οταν ειναι σε ρολακι (αν ειναι απεξω, γιατι οι δικες μου ειναι τραγανες και δεν μπορουν να γινουν ρολ).

1 Like

Ξεκινησα να σου απανταω πριν φορτωσει το GIF οτι πρεπει να το κανεις με ψαλιδι κιολας! :joy:

1 Like

Σίφνος, Κάστρο, βγάζουμε και καμιά μουσικουλα.

26 Likes

Τεταρτη -επιτελους- σαλπαρουμε για Αλοννησο. Αν εχει παει κανεις και εχει να προτεινει μαγαζι για καλο ΚΡΕΑΣ θα εκτιμηθει πολυ.

6 Likes

Summary

Κόρινθος (!)

Edit: μικρές, αλλά απαραίτητες διευκρινήσεις: ο μικρός τους βρήκε και μετά τις φωτο, ξαναπηγαν στο φυσικό τους περιβάλλον.

15 Likes

Καθόμουνα κι εξάμηνο εύκολα, αλλά εύκολα όμως…

14 Likes