Διακοπές!

Τί καλό διαβάζεις;

Νομίζω αυτό

4 Likes

Ναι ρε φίλε, από που το πιασες ρε θηρίο??

1 Like

Συγγραφέας πάνω αριστερά, τίτλος κεφαλαίου δεξιά :stuck_out_tongue:

Το προτείνεις;

4 Likes

ότι έχει γράψει η Λε Γκεν προτείνεται με κλειστά μάτια

7 Likes

Χαχαχαχαχαχα

ΝΑΙ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

1 Like

Νομίζω τρια βιβλία (ή τέσσερα) είναι, είχα βρει ένα που τα είχε όλα μέσα, εξαιρετικό ανάγνωσμα.

1 Like

Τα τρία πρώτα είναι καταπληκτικά, το τέταρτο έχω διαβάσει μισό μέχρι στιγμής και είναι πολύ διαφορετικό αλλά επίσης πολύ ενδιαφέρον! Αν σου αρέσει η επική φαντασία με μια πιο προοδευτική κιόλας ματιά τότε αξίζει σίγουρα το χρόνο σου!

3 Likes

Νόμιζα ότι είναι τρία αλλά πρόσφατα ανακάλυψα ότι πρέπει να είναι ή πέντε ή έξι.

1 Like

Εγώ, με την πρώτη ευκαιρία, θα διαβάσω τα Ιστορίες από την Κολιμά, οι Υπνοβάτες και Δον Κιχότε ντε λα Μάντσα, που με περιμένει καρτερικά στο ράφι της βιβλιοθήκης, και τα τρία θηρία.

Βγήκα εκτός θέματος. Ποστάρετε καμιά παραλία να σιάξουμε.

Εγώ είχα αγοράσει από Public την παρακάτω πλήρη, τέλεια έκδοση της σειράς με εικονογράφηση από τον φανταστικό Charles Vess (The Sandman, The Books of Magic μεταξύ πολλών άλλων) στα 20ε πάντως, σα να πέτυχα λαχείο έκανα. Τώρα δεν ξέρω σε τι τιμές το βρίσκεις.

7 Likes

Ένα βιβλίο που με είχε σημαδέψει πριν πάρα πολλά χρόνια. Ο Στήβενσον ήταν εξαιρετικός Σκωτσέζος συγγραφεύς.

1 Like

Οσο καποι@ δεν ψηφίζουν, τα βιβλιοπωλεία τριβουν τα χερακια τους

8 Likes

25 Likes

Αφηστε με εδωωωω

24 Likes

Πού είναι το εκεί;

Πατητηρι, Αλοννησος. Ελατε να κερασω καφεδακι :stuck_out_tongue:

4 Likes

Πώς είναι από κόσμο; Ήσυχα;

Τετοια περιοδο το ησυχα το ξεχνας δυστυχώς…Ιδανικα θα ηθελα να ειχα ερθει Σεπτεμβρη αλλα λογω δουλειας αναγκαστικα πηραμε ολοι τωρα τις αδειες μας.
Εχει μπολικο κοσμο το νησι και βρισκεις να κατσεις στις παραλιες μονο αν πας πριν τις 11 το πρωι. Στις ταβερνες/εστιατοριο βρισκεις να κατσεις μονο πιο ακυρες ωρες.

2 Likes

Μαλακία