Το χειροτερο μου ειναι οτι εχει πολλους γονεις που δεν τους νοιαζει να αφήνουν τα παιδια τους να ουρλιαζουν με τις ωρες κ να ενοχλουν τους γυρω τους. Κοσμαρα οι γονεις λεμε. Και μιλαμε για πολλους τέτοιους…
Γλυκούλια παιδάκια
Οι μαθητες μου ειναι στην κατηγορια γλυκουλια. Αυτα εδω ειναι διαολιαααααα
Ζηλεύω.
Οριακα Τσιου καταστασεις στην Αθηνα. Η βδομαδα που ερχεται θα ειναι σκληρη
Α θελεις να ανταλλαξουμε μαθητες…?
Ήταν να πάμε κ εμείς φέτος Αλόννησο αλλά βγάλανε το καραβάκι από Κύμη. Από Βόλο φύγατε η Αγιο Κωνσταντίνο ;
Απο Μαντουδι πηγαμε με Seajets. Κανει περιπου 50’.
Χαχαχ ποσα δινεις;
Κοιτα φετος θα εχω καμια 100αρια σε 4 διαφορετικα τμηματα, απο αυτα σου δινω καμια 20αρια…
Α για λεφτα λες ε? Χμ… Τιμη συζητησιμη… $100 το μηνα ειναι καλα?
Ήθελα και εγώ να το κάνω αυτό… λοιπόν,Ζάκυνθος!
Στη δεύτερη φωτογραφία διακρίνεται η Κεφαλλονιά, συγκεκριμένα ο Αίνος!
Γιατί, θα σαι δω ρε Νωντα λαμόγιο;
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι δεν μπαίνω μες στη θάλασσα (είναι τρία οικοδομικά τετράγωνα κάτω από το σπίτι μου), σας ζηλεύω όσους μείνατε Αθήνα, ή μάλλον θα έλεγα όσους μένετε ανεξαρτήτως εποχής, σίγουρα οι πιο πολλοί έχετε καλύτερες επιλογές να εξαντλήσετε τις άδειες σας.
Θα είναι όπως κάθε φορά η καλύτερη εβδομάδα του χρόνου
Άνω Ασέα Αρκαδίας, το χωριό του Νίκου Γκάτσου παρακαλώ (το γυναικοχώρι)
Έγινε λεηλασία γουρουνόπουλου σε οικογενειακό τραπέζι και μετά σβήσιμο κρεατίλας με λουκουμάδες.
Το πιτσιρίκι κοιμήθηκε και άναψε γεύση μέντα-πορτοκάλι στη βεραντούλα με 17 βουνίσιους βαθμούς κελσίου. Συνθήκες ιδανικές για κατανάλωση ναργιλίνης.
Συγκλονιστικό το “Απόσταση Ασφαλείας”, από τα πιο έντονα βιβλία που έχω διαβάσει, μονορουφι φεύγει
Για τις Διηγήσεις Παραφυσικων Φαινομένων τι έχεις να πεις;
γενικως τα 2 απο τα 4 (αποσταση ασφαλειας και το χιονι των αγραφων) ήταν τελείως κόντρα στο πνεύμα των διακοπών, κοινώς με τσακίσανε!!! Οι διηγήσεις είναι μια τίμια έκδοση που διαβάζεται ευχάριστα, έχει 14-15 ιστορίες της υπαίθρου με μια ανάλυση αυτών. Φολκλορ ανάγνωσμα, πάντοτε μου άρεσαν αυτά. Πανω κάτω στο ίδιο πνεύμα με αυτό…
Προσπαθώ ακόμη να πιάσω ρυθμό στο 4ο αλλά κάτι με κόβει, ίσως η μετάφραση, ίσως είναι αρχή ακόμη. Το πιο εύθυμο θεωρητικά βιβλίο από τα 4, ήλπιζα να κυλάει γρήγορα αλλά δεν. Η άλλη εναλλακτική που έχω κοντά είναι οι καραβίδες, που και αυτές τις ταλαιπωρώ πολύ καιρό και έχουν βαλτώσει
Απόλαυση