Διακοπές!

Χωριό μετά από πολύ καιρό

21 Likes

Μην ποσταρεις τα μισα!!

18 Likes

Πού είναι αυτό το μνημείο, θα το χάσω ΓΜΤ :exclamation:

6 Likes

Τριτης Σεπτεμβριου, αλλα το εχασες ηδη…

Λοιπον, θελω τη βοηθεια σου (αλλα και καθε προθυμου) με το τι θα σημαινουν τα αρχικα του συλλογου ΠΡΟ.Δ.ΕΡ.Μ. που θα ιδρυσω και θα σε εχει δικαιωματικα Προεδρο. Εχω σκεφτει το Συλλογος ΠΡΟβολης και Διαδοσης ΕΡγου Μπακογιαννη, αλλα τις τελευταιες μερες μου τριβελλιζει το μυαλο και μια εξειδικευση αμιγως στο δημοτικο εργο του Δημαρχου. Οποτε, σκεφτομαι και το Συλλογος ΠΡΟβολης ΔΗμοτικου ΕΡγου Μπακογιαννη… Το ΠΡΟΔΕΡΜ θεωρω οτι ταιριαζει στον Δημαρχο μας ως προϊον, γι’ αυτο και ξεκινησα απο εκει τις σκεψεις μου ως ταπεινος πολιτης για την εξυμνηση του εργου Του.

Βοηθατε συμπολιτες!!!

8 Likes

E… σόρρυ κιόλας, αλλά κατεβάζω κι εγώ υποψηφιότητα για Προεδρείο ΠΡΟΔΕΡΜ, καθότι γνωρίζω σίγουρα ότι οι αρχιτεκτονικές ακροβασίες του πανηλίθιου είναι εγγύτερα στη δική μου επαγγελματική βάση απ’ ό,τι στου ChrisP.

Επίσης, διατηρώ ένα ακόμη πλεονέκτημα, ήτοι να είμαι δημότης και ψηφοφόρος στην Στερεά Ελλάδα, όπου ο γελοίος υπήρξε Περιφερειάρχης και δεν είδαμε κατά τη θητεία του -πέραν του δικού του τόπου, λέγε με Ευρυτανία- μισό έργο.

Παρακαλώ να ληφθεί υπ’ όψιν το βαρύ μου βιογραφικό, για να υπάρχει αξιοκρατική επιλογή.

4 Likes

Να ποιοι είναι οι καρεκλοκένταυροι, τη χαρίζω τη θέση, εγώ είμαι πρώτη γραμμή αγώνα για τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

2 Likes

Διπλοθεσίτης μαν.

Ή παίζουμε ή κλάνουμε, να ‘ουμ’!

1 Like

Προοδευτικοι Δημοκρατικοι Εριστικοι Μπινεδες

:rofl::man_shrugging:t3:

3 Likes

Παρακαλώ όχι βωμολοχίες, όταν μιλάμε για τον Μεγάλο.

1 Like

Προοδευτικοί Αριστεροί Εξαιρετικοί Μεγιστάνες τότε

ΠΡΟαιώνιος Δήμαρχος Ελευθεριακού Ριζοσπαστισμού Μπακογιάννης

3 Likes

Ρε μαλακα περναγα σημερα και εχουν ξηλωσει ολη την πλατεια Κοραη. Την πλατεια Κοραη που ειναι απεναντι απο την Ακαδημια. Μεσα στο Δεκαπενταυγουστο, ο πιο κεντρικος δρομος της Αθηνας και μια εκ των πιο κεντρικων πλατειων (απεναντι απο το αξιοθεατο της Ακαδημιας) ειναι σαν να εχει βγει απο τον Βομδαρδισμο της Δρεσδης.

Ο ανθρωπος αυτος δεν γινεται να ειναι τοσο ηλιθιιος η τοσο ανικανος. Προφανως ζουμε ενα κοινωνικο πειραμα, ποσες μαλακιες μπορει να κανει καποιος και να βγει απο τον πρωτο γυρο γιατι ΝΔ και Μπακογιαννης, ειναι stress test της ηλιθιοτητας του εκλογικου σωματος για να δουν μεχρι που παει. Η εχει ακουστικο στο αυτι και του ψυθιριζει ο Πουμπουρας “τωρα να γκρεμισεις και την Βουλη και να βαλεις λαμαρινες στο Συνταγμα να δουμε την αντιδραση τους”.

Δεν καταλαβαινω τιποτα πλεον.

10 Likes

Την Κοραή ξεκίνησε να την σπάει κοντά ένα μήνα πριν.
Ο άνθρωπος απλά μοιράζει δημοτικό χρήμα, δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημά σας.

6 Likes

——————————————

Παπατζιλικοτατη

Ριζοσπαστική

Ομάς

Δεξιόστροφης

Ευφυους

Ρεμούλας

Μπακογιάννη

—————————————-

6 Likes

17 βαθμοί με βροχή είναι πολύ?

3 Likes

Για μένα, τέλος οι διακοπές αδέρφια, επέστρεψα στην βάση μου.

Η βάση μου:

29 Likes

Αχ τι κακό σε βρήκε, αυτές οι εικόνες είναι δραματικές.

9 Likes

Paradise regained

Summary

32 Likes

Αυτό το βότσαλο :heart_eyes:

5 Likes

@Lupin αν δεν έχει πάει ποτέ, ψάξε την ταβέρνα Γραμβούσα, να φας ΣΩΣΤΗ στάκα.
Πόνεσαν οι πατούσες μου btw :heart:

4 Likes