Διακοπές!

Με πολλή αγάπη στο λέω, γαμιέσαι

5 Likes

Για να βάζουμε μία τάξη στα πράγματα:

Διακοπές 2023
  • Πήγα/είμαι διακοπές, πόσταρα φωτογραφίες, περνάω γαμάτα, είμαι άξιος να μου πουν “γαμιέσαι”
  • Πήγα διακοπές, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Είμαι ημι-άξιος του “γαμιέσαι”
  • Έμεινα Αθήνα φέτος για τον Χ,Ψ λόγο κι επειδή στηρίζω ΠΡΟΔΕΡΜ (βλ. σύλλογο ιδρυθέντα από Παντελή 79). Εκστομίζω το “γαμιέσαι” και δεν τρέχει κάστανο

0 voters

2 Likes

Somewhere in Milos

Summary

:rainbow: eimaste pantou :rainbow: lol

15 Likes

Θολη φωτο, επιστρεφεις με καλυτερη.

3 Likes

Σαδιστής

1 Like

Με χαρα λεω οτι η ψηφοφορια με βρισκει Αθηνα, οποτε μπορω να λεω “γαμιεσαι”. Αυτα ως το Σαββατο που θα ξεκινησει η αδεια μου, οποτε μπορειτε να λετε “γαμιεσαι” αλλα δεν θα υπαρχει ψηφοφορια για να ειναι legit η προτροπη. Τα υπολοιπα θα τα πειτε με τον δικηγορο μου. Επισης, η ψηφοφορια δεν μπορει να ειναι open για παντα, συνεπως ειναι σιγουρο οτι εχω δικιο σε ολα.

5 Likes

Για μένα που είμαι ριζωμένη σ’ ένα μέρος, αλλά εκτός Αθήνας, όλο τον καιρό, μου αξίζει το “gamiesai” ή, ούτως ή άλλως, “gamiemai” από μόνη μου, την επαρχία μου, που έμπλεξα!;

3 Likes

#gamiemai

28 Likes

Και εγώ διακοπές είμαι, δεν είχα ποσταρει τίποτα ώστε να #γαμιεμαι, αλλά ας επανορθώσω

22 Likes

1 Like

Λίμνη ζαραβίνα

Γεφύρι καπετάν αρκούδα

@γαμιέμαι δεύτερη φορά

29 Likes

Gamieste ol@

13 Likes

Περισσότερο απ’ όλους γαμιεται ο ΜΤΣΤΚΣ βέβαια που είναι όλο το χρόνο διακοπές όχι 1-2 ψωροβδομαδες όπως εμείς

15 Likes

Autos gamietai genikotera.

3 Likes

16 Likes

Γυρνάω και τι να δω;

Όλο το φόρουμ εγαμιοσαντο.

16 Likes

Είναι αμαρτία να γ@μιέσαι;

3 Likes

Παραδεξου οτι τις εβγαλες πιωμενος, θα με καψεις ετσι οπως ειναι ο οριζοντας :dizzy_face:

@kbil που ειναι τα Εργα;

6 Likes

^ θα είναι αφιερωμένες στον @jonkyr πιστεύω ;p

3 Likes

#gamiemai_romantika

25 Likes