@kbil μόνο αυτός είναι καλό παιδί. Μόνο.
L.a. Πιο κάτω μόνο, για το μέτρο στο υψος της Μουστοξύδη. Πλεμπαια λεωφόρος. Αύριο θα χεις και κοραη αφιερωμενη
Η Χρυση Ακτη ειναι αυτο;
Ντιβάρι. Χρυση Ακτη (Μάτι την λεμε οι ντοπιοι) πηγαμε χθες, κυματακι ειχε.
Χμ, εκει διπλα στο Ηλιοτροπιο ή Ηλιοστασιο, πως λεγεται, ειναι ωραια για αραγμα. Αλλιως Μαυρος Γατος.
Ασε τα λογια και κανε δουλεια εσυ
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΦΑΓΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ
Χαχαχ γιατι βρε; Εψαχνες το KOA beach bar κ σε μπερδεψαν οι ντοπιοι;
Μια χαρα και τα ποταμια…αλλα δεν θα εμπαινα για μπανακι
Ίου, για ποιά με περάσατε κυρία μου? ;p
Όχι απλώς ήταν δεκαπενταύγουστος, που το έκανε έξτρα δύσκολο να βρούμε μια γωνιά σε κάποια παραλία, ήμασταν δύο αυτοκίνητα και προσπαθούσαμε να συννενοηθούμε ενώ ο καθένας μιλούσε για το ίδιο μέρος με άλλο όνομα. Fun days. ;p
Και διαλεξατε κι εσεις την παραλια που γινεται χαμουλης γενικα. Αυτο το κοα μας κατεστρεψε. Πρωτα η φαση ηταν ηρεμια και άπλα, τωρα νταπα ντουπα να τα ακους ακομα και από την αλλη ακρη στο Οασις και μετα…
Το κακο με εμας που γαμηθηκαμε αρχες Ιουλιου, ειναι οτι τωρα γαμιεστε ολοι ταυτοχρονα και ζηλευουμε
Όταν με το ενα χέρι κρατάς το παιδί να μη παει στα βαθιά και με το άλλο τραβάς φώτο δε σκέφτεσαι τι θα σκεφτει ο Παντελής
Μια βδομάδα πριν και θα βρίσκομασταν…
Ηλιοστάσιο το λένε, φτιάχνει εξαιρετικές βάφλες και κρέπες και πολύ ωραίες πίτσες.
Βέβαια υπάρχει και το Scuola για πίτσα.
Πήγαιντε οπωσδήποτε Σουβλομαγκιες και πάρτε κοτόπουλο με σάλτσα ( πες του να σου βάλει έξτρα σάλτσα). Thank me later. Αλήθεια.
Καλύτερο κολύμπι έβερ.
Επιβεβαιωνω για σουβλομαγκιες και προσθετω σε κοντινο χωριο απο Ναυπλιο,Πυργιωτικα το χωριο Αλονια η ταβερνα,να πατε με τα χιλια.
ΦΤΗΝΟ και εξαιρετικο κρεας
Γκαηζ θενκς, έχω πάει σε όλα που γράφετε εκτός από τις σουβλακομαγκιες που μπαίνουν στη wishlist. Είναι η σύζυγος από εδώ κοντά και ερχόμαστε αρκετές φορές το χρόνο.
Σε αυτό δεν έχω πάει ακόμα.
Στην Σπηλιά έχω πάει ( κοντά στο Άργος),ε γλυφουμε ακόμα δάχτυλα .
Θα κανονίσουμε ροκιν μιτινγκ απ’ ότι φαινεται