Διακοπές!

Στη σπηλια δεν εχω παει
Στα υποψιν οποτε φιλε
Να συμπληρωσω το Σταβλο λιγο πριν μπεις Ναυπλιο
Πολυ καλο φαγητο με τιμες λιγο τσιμπιμενες αλλα αξιζει.
Τρομερη προβατινα και φρυγαδελι

3 Likes

Αξια η Rocking εκπροσωπηση στην αργοναυπλια. Ενδιαφερον…

2 Likes

Απλά να πω ότι είναι δίπλα σε κούνιες και στην αρχή του πεζοδρομου, οπότε έχει χώρο και για παργαλατσακι

2 Likes

Ελάτε και καμιά Ερμιονίδα όμως.

2 Likes

Αν είναι αυτό που κατάλαβα, φοβερό μοσχαρίσιο συκώτι και αρνίσια παϊδάκια.
Δώστε ινφο για σουβλομαγκιές.

1 Like

Κάθε καλοκαίρι εκεί αράζεις;

Δεν έχει πολύ βάθος η υποθεση: ωραία καλαμακια ( δεν έχει γύρους) και έχει ένα από τα πιο ωραία κοτόπουλα που έχω φάει. Inside story: στο κεφαλάρι ήταν μια ταβέρνα που εκανε αυτό το κοτόπουλο και αφού φύγανε 3-4 από εκεί, προσπαθήσανε να το προσεγγίσουν χωρίς να ξέρουν την συνταγή. Η καλύτερη προσέγγιση είναι στην Νεμέα (Αργιτης λέγεται), σε απόσταση αναπνοής οι Σουβλομαγκιες και τρίτη έρχεται η Σπηλιά. Not sure αν η ταβέρνα που λέω ήταν actually η Σπηλιά και τελικά τον έχουν ξεπερασει οι άλλοι.

3 Likes

“Αναγκαστικά” (αλλά όχι μόνο εκεί).

1 Like

Ερμιονιδα το ΣουΚου!

2 Likes

Ωραία, ζήλεψα και το κρέας και την παραλία. Λοιπόν, θα οργανώσω μάζωξη σε ψησταριά, τέλος.

ή μπάρμπεκιου στην παραλία ;p

#kryouliaridesunited

Κυριακή ήμουν και εγώ Ναύπλιο, λίγο καλύτερο συντονισμό θέλουμε την επόμενη φορά.

2 Likes

This man speaks the truth!

1 Like

Τι να πουμε κι εμεις δηλαδη!!

Εγώ να προτείνω τον αρκούδα στην Ασίνη κοντά στο Ναύπλιο φοβερό παιδι και πρόβατο και κρέας γενικότερα!!

Κάθε καλοκαίρι κάθομαι γύρω στις 40 μέρες στην πλάκα Δρεπάνου λίγο έξω από το Ναύπλιο…

2 Likes

Και εμένα από τις αγαπημένες μου, χθες εκεί ήμουν, στα πλαίσια διακοπών εξπρές εις την ευρύτερη περιοχή.

Βέβαια όντως η OG Χρυσή Ακτή είναι άλλη αλλά πλέον δεν την πλησιάζω.

Για αυτό το λόγο :stuck_out_tongue:

Τώρα η φάση είναι αυτή βέβαια έπειτα από αρκετά κουραστική ημέρα στην ερημη Αθήνα

10 Likes

3 Likes

Ευχαριστω για τη πληροφορια φιλε
Θα κανω την επισκεψη μου
Μενω καμια φορα Δρεπανο στο Αλεξαντερ και πηγαινω στο μπαρακι στη καντια(τρομερα παιδια οι ιδιοκτητες Νικος Μαρια)
Και για να κλεισω ,αγαπημενη μπυρα απαστεριωτη ΖΕΟΣ.Γιαμενα προσωπικα η ΜΠΥΡΑ ΜΟΥ!!!
(Το αναφερω γιατι φτιαχνεται στο Αργος)

5 Likes

Μπουφάν τον Αύγουστο;
Στα νησιά Φερόε ναι

27 Likes

Κι έπρεπε να πας στου διαόλου τη μάνα για να φορέσεις μπουφάν;
Στείλε φώτο από γήπεδο ποδοσφαίρου.

5 Likes