Διακοπές!

Κρητική λεβεντιά!

Summary

Ωραία η Κρήτη, Χανιάρες, 5ήμερη. <3
Είχα βάλει τα κλάματα στο πλοίο.

1 Like

Παρνασος, θεα πανω απο τον ελαιωνα της Αμφισσας, στο ανεβασμα προς Δελφους.

25 Likes

Μη λες ψεματα, εκανες screenshot απο το τρεηλερακι του νεου Mortal Kombat

MK1 εκει στα 35 δευτερολεπτα

https://youtu.be/UZ6eFEjFfJ0

1 Like

Αχαχαχα παιζει να ειναι απο τις ωραιοτερες φωτο που εχω βγαλει. Θα ητταν αυτη

αλλα εβαλα Ultra wide καμερα προκειμενου να πιασει τον ελαιωνα , την Ιτεα και τη θαλασσα (αριστερα) μαζι με τον ηλιο και την Αμφισσα (δεξια), με αποτελεσμα να “τεντωσει” λιγο τον ηλιο και να μου το χαλασει.

Εννοειται οτι δεν υπαρχει ιχνος φιλτρου στις φωτο.

21 Likes

Τέτοια τάξη Τέτοια αλφαδιά

8 Likes

Το παλεψα οσο μπορουσα.

Φαγωθηκατε. Αλλα τι να περιμενω απο μεταλλαδες. Παω να βαλω Let Battle Commence να ηρεμησω.

9 Likes

Σταματήστε ρε να ανεβάζετε φωτογραφίες (ίσιες ή στραβές, με φίλτρα ή… άφιλτρες!) από τις διακοπές σας, τώρα που έχουμε επιστρέψει οι υπόλοιποι και δεν υπάρχει άδεια προ των πυλών για να προσμενουμε!

2 Likes

Κάποιοι από εμάς δεν μπορούν να κάνουν διακοπές μόνοι τους (δηλ χωρίς βοήθεια), οπότε εξαρτώμαστε από τις διαθέσεις των άλλων, άλλοι από παρέες, άλλοι από συντρόφους, προσωπικά από τους 60άρηδες γονείς μου… Παλιοσαδιστές! :stuck_out_tongue:

7 Likes

Σταματάμε. Ε ρε και που να πάμε διακοπές τι έχει να γίνει.

24 Likes

^^^ Έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα ^^^.

2 Likes

Εις στη νήσο Νάξο, τελευταία μέρα προ της επιστροφής μου.

Στο χωριό Κινίδαρος, οριζοντιωμένος σ’ ένα μάρμαρο στην αυλή μιας εκκλησιάς και η θέα προς τ’ άνωθεν να ευωδιάζει τους οφθαλμούς μου.

23 Likes

Δυο χρόνια μετά στο χωριό του μπαμπά.
Ένας επαρχιακός δρόμος συνδέει το μέρος με τον πολιτισμό- την Τρίπολη εν προκειμένω. Το παλιό και το καινούριο συνυπάρχουν.

25 Likes

Έλα μωρή Αρκαδία

5 Likes

Είμαστε πολλοί Αρκάδες εδώ μέσα;

4 Likes

Ποιο χωριό είναι;

Καστρί

3 Likes

12-13/8 ήμουν στα Βούρβουρα :slightly_smiling_face:

2 Likes

Τρελλη ντεντεκτιβ η @Sh_Wo_f :hushed: :hushed: :hushed:

1 Like

Παραλία Φωκιανός. Τοπ!

21 Likes

Δεν υπαρχει καμια παραλια με βοτσαλα που να ειναι τοπ, μεχρι 9 στα 10 πιανει αφου δεν εχει αμμο :stuck_out_tongue:

2 Likes