Διακοπές!

Βότσαλο >>> Άμμος. Γνώμη μου πάντα.

10 Likes

Να κανεις παρεα με τον Ανακιν!

Προσωπικα προτιμω να μην παω καν θαλασσα αν εχει βοτσαλα :stuck_out_tongue:

Η αμμος ειναι πιο βολικη και ευκολη απο ολες τις αποψεις!

Βάλε άλλα 50 “>” και είσαι μέσα :sunglasses:

3 Likes

Αν μιλαμε για πολυ ψιλο βοτσαλο, count me in.

9 Likes

Τρελή σίγουρα! Ως προς το άλλο @@, αφού το μισό φόρουμ (κ η μισή Ελλάδα) παραθερίζουμε κάτω απ’ τ’ αυλάκι . ;p

@otto φωκιανό τοπ ινδηδ

2 Likes

Η καταγωγή μου ειναι απο Βουρβουρα!!!

3 Likes

Όχι μόνο βότσαλο, αλλά και κοτρώνι, τί άμμος και φλωριές τσαμπουνάτε;

2 Likes

Πάω κάθε χρόνο και συμμετέχω στους αγώνες που διοργανώνονται πριν το Δεκαπενταύγουστο :slightly_smiling_face:

2 Likes

Τα παιδικά - και αξέχαστα -χρόνια πηγαίναμε εκδρομή στα Βουρβουρα οικογενειακως και με φιλικές οικογένειες. Και στις κοντινές Καρυές Λακωνίας.

4 Likes

Το ψιλό βότσαλο είναι ιδανικό για παραλία. Μια τέτοια παραλία θυμάμαι έχει στα Πολιτικά στην Εύβοια (μετά τα Ψαχνά αν δεν κάνω λάθος).

2 Likes

Καθαρή να είναι η θάλασσα και όλα λύνονται.

7 Likes

Παραλία Τηγάνι, Τυρός. 30 χρόνια μετά…

21 Likes

Πας λοιπόν στην πλατεία στο χωριό (Δρέπανο) να κάνει ποδήλατο ο μικρός και κάθεσαι στο καφέ εκεί να πιείς έναν φρέντο όσο κάνει γύρω γύρω και πέφτεις σε αφιέρωμα Radiohead, και φεύγοντας ακούς που πετάει και ένα queens of the stone age και λες που ήρθα ρε συ!!

9 Likes

Πάει, χαλάσανε και τα χωριά :bangbang:

4 Likes

ρωτα ποια ειναι η πενταδα τους για το 2003

19 Likes

Στο δικό μου έχουμε έναν απίστευτο συγχωριανό που παλιά περνώντας έξω από το σπίτι του θα άκουγες μέρα παρά μέρα ροκ και στο ενδιάμεσο κάτι τελείως διαφορετικό, από λαϊκό μέχρι κλασική μουσική. Ωστόσο, το ροκ ήταν σταθερό μέρα παρά μέρα.

2 Likes

Κοινως το πηγαινε αψογα πριν βαλει την μαλακια στο τελος (!)

ΝΑΙ!!! \m/
Κι ενα αρκαδικο ηλιοβασιλεμα στον δρομο προς το χωριουδακι μου:

24 Likes

Με βάση πολλά από τα τελευταία σχόλια, το thread θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί στο γνωστό ρητό… Et in Arcadia ego!

8 Likes

Να επιτρέπεται η προσβαση μονο στους Αρκαδες. Τελος.

2 Likes