Διακοπές!

Ρε μονο Wilson λεμε :stuck_out_tongue:

3 Likes

Για την εμπνευση. Για την πιστη που εδειξες. Για τη ντισκομπαλα. Για εσενα @kbil.

Sergio Oliveira GIF - Sergio Oliveira GIFs|258x171.2181818181818

Τυχαία συνάντηση με άγνωστους συνοδοιπόρους κατά τις 5.

22 Likes

:green_heart:

1 Like

Ποιο χωριό; :slightly_smiling_face:

Ενα μικρουλι, Καλλιάνι Γορτυνίας. Κι εσυ απο κει γυρω;

1 Like

Κι εγώ από ένα μαρούλι της Γορτυνίας. Πράσινο λέγεται.

1 Like

Πολύ ταιριαστό όνομα

Έλα ρε κοντοχωριανέ, η μάνα μου είναι από Βαρβίτσα! :joy: Απ’ τα Βούρβουρα δεν έχω περάσει ποτέ νομίζω, όποτε έχω πάει Άγιο Πέτρο πάω από Καρυές

Καλό το Τηγάνι αλλά έχω να κατεβώ πολλά χρόνια (μόλις είχαν στήσει το πρώτο μπιτσόμπαρο, τώρα πρέπει να ‘χει δύο), δυο κόλπους πιο πίσω (Ζαρίτσι, στο camping) πάω όποτε είμαι εδώ καλοκαίρι, απ’ το '99

2 Likes

Έλα ρε, όλοι από Πελοπόννησο κατάγεστε;

Όχι

5 Likes

Definitely not

4 Likes

Ολο και κατι θα ξεχασα και θα με κραξετε

Καταγωγη μελων Rocking.gr
  • Πελοπόννησος
  • Κρητη
  • Στερεα Ελλαδα
  • Ευβοια
  • Θεσσαλια
  • Ηπειρος
  • Μακεδονια
  • Θρακη
  • Νησια Αιγαιου
  • Νησια Ιονιου
  • Εξωτερικο
  • Μονο Offspring

0 voters

Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να ψηφίσω “μόνο Offspring”; Τι προβοκάτσια είναι αυτή;

Καταγγέλλω και απέχω

4 Likes

Καλα μονο Offspring ειναι η φαση, αλλα εβαλα κι αλλες επιλογες τωρα :smiley:

Επισης το εξωτερικο θα ηθελε και αλλη αναπτυξη, αλλα ειμαι λιγο τεμπελης αυτη τη στιγμη

1 Like

Καλά, εσύ είσαι Χανιώτης.

Η μητέρα μου είναι από Κορινθία, ο πατέρας μου από Πέλλα, αλλά όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει στην Κορινθία.

2 Likes

Ειμαι μισος Αρκάς και μισός κυκλαδίτης (Νάξος), δεν μπορώ να ψηφίσω.

6 Likes

Κρατάω την Ευβοιώτικη σημαία μονάχος μου, βλέπω. Αν πάμε και πιο πίσω, θα έπρεπε να δηλώσω Μικρασιάτης, αυτή είναι η πραγματική καταγωγή, καθώς ο παππούς μπορεί να μεγάλωσε Εύβοια (σχολείο εκεί πήγε, αργότερα αγόρασε και το σπίτι που ονομάζω “εξοχικό”), αλλά δεν γεννήθηκε εκεί. Σίγουρα, πιστεύω όμως, πως τον ένιωθε τόπο του περισσότερο από εκεί που γεννήθηκε (αμφιβάλλω αν είχε πολλές μνήμες και δυστυχώς δεν τον έζησα για να μου πει).

9 Likes

Άλλη μια επαίσχυντη προβοκάτσια απέναντι στην οποία επιλέγω τον δρόμο της ανωτερότητας και απαξιώ

3 Likes

Μια χαρά μπορείς. Έχει 2 ψήφους. Και μετά poll για Πελοποννήσιους με τους νομούς να βγει το δείγμα το καλό.

4 Likes

Αν και θεωρω τη θεσσαλία μεγάλο region και δεν ταυτίζομαι με καμπίσιους, represent απο Πήλιο εδω.

5 Likes