Διακοπές!

Ε τα ήθελαν…

Ή το σταματάτε εδώ, ή θα κερνάμε πόνο.

26 Likes

58 Αυγούστου η φάση εδώ μέσα

11 Likes
'sup καλοκαιράκηδες ?

20 Likes

@jonkyr

4 Likes

:rotating_light: :oncoming_police_car: :policeman:

:dagger::drop_of_blood:

7 Likes

Φωτος από προχτές

16 Likes

Ελα, ενα μπαν να τελειωνουμε με δαυτους παρακαλω.

6 Likes

1000001889
1000001882
Ας προκαλέσω κι εγώ λιγάκι

18 Likes

ως το 0:14: αντιχειμωνίστας
μετά το 0:14: το υπόλοιπο φόρουμ

1 Like

:point_up_2:

1 Like

Μιλάμε, σήμερα με 28άρι το μεσημέρι στην Άνδρο, στην παραλία του Ζόρκου (παραλιάρα) είχε μία θάλασσα… να μη θες να βγεις από μέσα.

3 Likes

αν συνεχίσετε , εγώ με τον @jonkyr ίσως και να βοηθήσουμε ως προς αυτό

6 Likes

Λουτρο αληθειας.

1 Like

Οι αλλοι πανε παραλια 8 Οκτωβριου ρε μλκ και αντι να κρυβονται με μασκα νιντζα, το δηλωνουν ευθαρσως δημοσια σε ολοκληρο το φορουμ.

Εντωμεταξυ ειμαι παντοτε care bear με οσους γνωριζω απο κοντα μετα απο ιντερνετικη αλληλεπιδραση, ακομα και με κοσμο που παιζει να μου εχει βρισει ολο το σόι ή μου εχει ευχηθει να πεθανω, και αυτοι εδω οι αλητες παιζει να με κανουν να σπασω το σερι αν τους δω απο κοντα και να φανε παναγια επειδη πηγαν θαλασσα Οκτωβριο.

@OwlKitty εσυ εισαι οκ, δεν κινδυνευεις, βαζεις ρομαντικες βραδινες φωτογραφιες της παραλιας που δεν πονανε τοσο πολυ… στο headcanon μου μπορω απλα να υποθεσω οτι πηγες για περπατημα και εχει δροσά στην αμμο, κι οχι οτι πηγες για βουτιες και αραγμα.

3 Likes

Αυτό το θέμα πρέπει να κλειδώσει…

3 Likes

Σε γενικές γραμμές η φάση δουλειά + διακοπές καλά πήγε, αλλά σαν το κρεβάτι, τα ηχεία, το πικάπ, την κουζίνα, το δωμάτιο και τους φίλους μου, δεν έχει πουθενά. Οπότε, το μπούλο σιγά σιγά κι ελπίζω να ξεκινήσω μπίστηγμα καθώς περπάτημα + μπάνια έγιαναν το πονεμένο γόνατο. Σαλούτ.

23 Likes

For those about to bist we salute you :grey_exclamation:

6 Likes

Έχουμε και κάτι διαφορές να λύσουμε :stuck_out_tongue:

1 Like

Θελω ολους εσας που ποσταρετε φωτο απο θαλασσα και παραλιες, να σας δεσω σε ενα λεωφορειο και να τοποθετησω εκρηκτικα που θα πυροδοτηθουν μολις αναπνευσει ο πρωτος.

Κατα τ’ αλλα, μονο αγαπη :heart:

2 Likes