Ας κανουμε και μερικες εξαιρεσεις ομως !
Θεουληδες Γερμαναραδες, εχουν ηδη καει απο τον αδυσωπητο ηλιο του Οκτωβριου, λογικα εκατσαν στον ηλιο για 45 δευτερολεπτα
Το κάψιμο είναι από τα φώτα στη σκηνή
Sunrise και Sunset στραβές. Midday έχεις δώσει περισσότερη βάση στην αμμουδιά χαραμίζοντας ουρανό. Το δε νησάκι ξύνει τη κορυφή της φωτογραφίας.
Summary
Ο σωστός ο γάβρος κάνει μερεμέτια σε ΣΚ χωρίς αγωνιστική. Σωστό σε βρίσκω. Καλές δουλειές.
Καλά τα λες, την άλλη εβδομάδα θα προσπαθήσω πιο πολύ!
Στηριζω sunrise και sunset κυριως, το midday βαρετο (!)
Δεν πα να εχεις παει και για σταυροφοριες, και παλι ******** !
Πες και που ειναι ομως.
Την άλλη εβδομάδα έχουμε κυνήγι λαγού
Προτιμώ το ψάρεμα, Ερμιόνη είμαι.
Sunrise team! Και οι 3 είναι πλ όμορφες.
Αύριο ίσως κατέβω Ναύπλιο “κοντοχωριανέ”, καμιά πρόταση? Συνήθως, βολοδερνουμε στην παλιά πόλη.
Μια Καραθώνα τώρα που θα είναι και σχεδόν άδεια, εγώ θα την πήγαινα.
Κατά τ’ άλλα παλιά πολή αράζουμε και εμείς όποτε πάμε.
Μπάνιο δεν νομίζω να κάνουμε, αλλά σ’ ευχαριστώ για την πρόταση, είναι και προσβάσιμη.
Ενα καφεδακι ή μπυράκι στον Μαύρο Γάτο επιβάλλεται. Ειναι και σχεδόν πάνω στον δρόμο του λιμανιού, οπότε είναι εύκολα προσβάσιμος. Λατρεύω τη βόλτα στην ακροναυπλία, δεν χάνω ευκαιρία όταν πάω Ναύπλιο, αλλα νταξ, θέλει αυτοκίνητο μέχρι να ανέβεις πάνω στο ρολόι. Αν ομως ανεβείτε, νομίζω ότι είναι εύκολο να την γυρίσεις, απ’ όσο θυμάμαι είναι πολύ μικρές οι κλίσεις.
Τι μλκς είστε εδώ μέσα ώρες ώρες ρε γμτ
22 Οκτώβρη σήμερα ε.μη ξεχνιόμαστε. Τσίπουρο από μεσημέρι αφού ήδη έχουμε κανει τα χιλιόμετρα μαςσε ανώμαλους δρόμους και αφού δεν οδηγάμε μετά
Πώς την έπαθα έτσι αυτό το ΣΚ, θα επανορθώσω το επόμενο