Διακοπές!

Μετά από ευαίσθητο ποστ πανκ είναι δύσκολο το χειμερινό κολύμπι

Ε θα πάω πιο πριν.

Συνεχίζω απτόητος σε παραλιακό mood από την άλλη άκρη της γης. Σαν την Χαλκιδική μπορεί να μην έχει, αλλά και το Βιετνάμ κάτι κάνει. Έχετε την αγάπη μου, με καλεί ο απογευματινός καφές.

32 Likes

Apocalypse Now Robert Duvall GIF - Apocalypse Now Robert Duvall Surf - Discover & Share GIFs

13 Likes

Καλησπέρα Βιετνάμ

13 Likes

Καλές γιορτές και καλές βουτιές… :wink:

19 Likes

Αααα, θα πεσουν χριστουγεννιατικες ευχουλες νομιζω. Καλα να περασεις

5 Likes

Σταμάτησα τις βουτιές πριν ενάμισι μήνα. Σε κανα εξάμηνο πάλι.

1 Like

Προς το παρόν οι διακοπές ξεκίνησαν με έξοδο από την Αθήνα-έκπληξη, αφού χαλαρή και στο mood των γιορτών, πήγα με όλη τη νεολαία να πάρω αστικό από τη λεωφόρο Κηφισού για να φτασω στα ΚΤΕΛ. Να μην τα πολυλογώ, το αστικό κόλλησε στην κίνηση, με τα πόδια πήγαμε, τη γυμναστικουλα μας την καναμε - άρση βαρών με τη βαλίτσα και κατοστάρι μεχρι τα εκδοτήρια για να βγάλουμε το πολυπόθητο εισιτήριο, μην την πάθουμε κι όπως στους Paradise Lost.

4 Likes

θα σας έβριζα κι εγώ όπως κρατιέται ο @jonkyr αλλά είμαι 24 Δεκεμβρίου με ανοιχτά παράθυρα , λιακάδα και μάλλον γύρω στους 20 βαθμούς έξω οπότε τι να σας κάνω ; Να σας δώσω άδικο ; :stuck_out_tongue:

5 Likes

Είναι η πρώτη φορά που κάνω μπάνια το χειμώνα, πιο χειμώνα δηλαδή τελωσπαντων… συνήθως Σεπτέμβριο σταματούσα. Όμως μπορώ να πω ότι εχω πετύχει καλύτερη θάλασσα τώρα από το καλοκαίρι. Πήγα και σήμερα τώρα επιστρέφω Αθήνα και μέσα στο λεωφορείο έχει τόση ζέστη από την λιακάδα που σκας.

4 Likes

Εσύ και η γοργόνα σου :heartpulse:

Καλές…ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε όλα τα παιδιά! Χρόνια πολλά με υγεία!

6 Likes

Δεν είμαι πολύ των φωτογραφιών αλλά αυτή μου άρεσε… Αρκαδία.

31 Likes

Τι “μου αρεσε”; Καταπληκτικη.

4 Likes

Αχ ο τόπος μου! Πού είσαι;

2 Likes

Δυστυχώς Αθήνα σήμερα. :stuck_out_tongue:

Αλλά μέσα στην μίνι περιοδεία μου στα μέρη σου, χτες πέρασα από το Ελληνικό, αυτή την τράβηξα κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Προδρόμου, σε ενα εκκλησάκι που έχει απίστευτη θέα.

1 Like

Υπέροχα μέρη και υπέροχη φωτογραφία!

Να σας δείξω με τη σειρά μου λίγη παραθαλάσσια Αρκαδία.

15 Likes

Για λιγο νομιζα οτι εννοεις την Αθηναικη Ριβιερα

4 Likes

Απαραίτητο διάλειμμα αλκυονίδων ημερών

11 Likes

Που ειναι αυτο?
Πολυ ομορφες φωτογραφιες.