Μετά από ευαίσθητο ποστ πανκ είναι δύσκολο το χειμερινό κολύμπι
Ε θα πάω πιο πριν.
Συνεχίζω απτόητος σε παραλιακό mood από την άλλη άκρη της γης. Σαν την Χαλκιδική μπορεί να μην έχει, αλλά και το Βιετνάμ κάτι κάνει. Έχετε την αγάπη μου, με καλεί ο απογευματινός καφές.
Καλησπέρα Βιετνάμ
Αααα, θα πεσουν χριστουγεννιατικες ευχουλες νομιζω. Καλα να περασεις
Σταμάτησα τις βουτιές πριν ενάμισι μήνα. Σε κανα εξάμηνο πάλι.
Προς το παρόν οι διακοπές ξεκίνησαν με έξοδο από την Αθήνα-έκπληξη, αφού χαλαρή και στο mood των γιορτών, πήγα με όλη τη νεολαία να πάρω αστικό από τη λεωφόρο Κηφισού για να φτασω στα ΚΤΕΛ. Να μην τα πολυλογώ, το αστικό κόλλησε στην κίνηση, με τα πόδια πήγαμε, τη γυμναστικουλα μας την καναμε - άρση βαρών με τη βαλίτσα και κατοστάρι μεχρι τα εκδοτήρια για να βγάλουμε το πολυπόθητο εισιτήριο, μην την πάθουμε κι όπως στους Paradise Lost.
θα σας έβριζα κι εγώ όπως κρατιέται ο @jonkyr αλλά είμαι 24 Δεκεμβρίου με ανοιχτά παράθυρα , λιακάδα και μάλλον γύρω στους 20 βαθμούς έξω οπότε τι να σας κάνω ; Να σας δώσω άδικο ;
Είναι η πρώτη φορά που κάνω μπάνια το χειμώνα, πιο χειμώνα δηλαδή τελωσπαντων… συνήθως Σεπτέμβριο σταματούσα. Όμως μπορώ να πω ότι εχω πετύχει καλύτερη θάλασσα τώρα από το καλοκαίρι. Πήγα και σήμερα τώρα επιστρέφω Αθήνα και μέσα στο λεωφορείο έχει τόση ζέστη από την λιακάδα που σκας.
Εσύ και η γοργόνα σου
Καλές…ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε όλα τα παιδιά! Χρόνια πολλά με υγεία!
Τι “μου αρεσε”; Καταπληκτικη.
Αχ ο τόπος μου! Πού είσαι;
Δυστυχώς Αθήνα σήμερα.
Αλλά μέσα στην μίνι περιοδεία μου στα μέρη σου, χτες πέρασα από το Ελληνικό, αυτή την τράβηξα κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Προδρόμου, σε ενα εκκλησάκι που έχει απίστευτη θέα.
Για λιγο νομιζα οτι εννοεις την Αθηναικη Ριβιερα
Που ειναι αυτο?
Πολυ ομορφες φωτογραφιες.