Σκοτεινη και “δρακουλιστικη” προοπτικη, ωραιες φωτο. Φανταζομαι οτι εισαι Ρουμανια και ειναι ενδιαφερουσα συμπτωση, διοτι εως προχθες δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη αυτης της περιοχης. Δεν εχω παει Ρουμανια και το θελω, αλλα μια γνωστη ειναι εκει αυτες τις μερες και εβαλε πολλες ομορφες φωτο απο roadtrip στην περιοχη, οποτε ξαφνικα πηγα απο το 0 στο καμποσο (οσον αφορα στη γνωση).
Καλη διασκεδαση.
Ναι Ρουμανία είμαι, εκδρομή στην Τρανσυλβανία βασικά. Υπέροχα είναι, πολύ ατμοσφαιρικά αλλά και παραμυθένια ταυτόχρονα!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όσους βάζουν φωτογραφίες που ΔΕΝ είναι παραλίες σε νησί Ελλάδας, γιατί μπορώ να τις θαυμάζω στο έπακρον και ταυτόχρονα να μην ρίχνω Παναγίες που δεν είμαι εκεί.
Κάτι μου λέει πως η επόμενη φώτο θα ναι από ελληνική παραλία
Ευτυχώς που δεν δείξατε την παραλία…
Ωραίοι οι καταγάλανοι ουρανοί στις παραλίες, όμως…
… οι ηπειρώτικοι ουρανοί παίρνουν αυτό το… γοητευτικό βαθύ γκρίζο χρώμα, πριν εξαπολύσουν καταρρακτώδη βροχή και χαλάζι, φαινόμενο που παλιότερα ήταν κανόνας κάθε απόγευμα στο δεύτερο ήμισυ του Αυγούστου !
(ή, όπως θα έλεγαν και οι “Βασιλείς”, dark clouds on the horizon!)
Πραγματικά δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσο πολύ νερό για τόση πολύ ώρα
15 λεπτα απο το σπιτι ειναι πολυ κοντα, αλλα εγκρινω το οτι εχεις προμηθευτει και χαρτι υγειας για καθε ενδεχομενο, ποτε δεν ξερεις
Μικρός το έπαιρνα συχνά. Τα τελευταία 10 χρόνια παίρνω πάντα μόνο το τεύχος Αυγούστου
Ερημούπολη ρε κουφάλα ; Άντε, καλές βουτιές!!!
Fantastic
Where?