Είχα πάει κι εγώ πρόσφατα στο Χάνι, μετά από άπειρα χρόνια, και έπαθα σοκ με το κατσίκι κοκκινιστό.
Για Λαγκάδια θα συμφωνήσω, είναι το αγαπημένο μου χωριό στην Αρκαδία από άποψη τοποθεσίας και πώς είναι χτισμένο. Άλλωστε οι Λαγκαδινοί μάστορες παλιά ήταν ξακουστοί.
Δημητσάνα και Στεμνίτσα έπονται και πιο κάτω η διαφημισμένη Βυτίνα. Μία διαδρομή που μπορείς να κάνεις είναι από Βυτίνα να πας Δημητσάνα και Στεμνίτσα και από εκεί γυρνάς στην Βυτίνα μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή που περνάει από Ελάτη και διασχίζεις το Μαίναλο.
Σταματήστε να βασανίζετε και εμάς που πάμε διακοπές μια φορά στα 10 χρόνια (το κακό να εξαρτάσαι από άλλους).
Ευτυχώς δεν έχω φτάσει σε σημείο να κάνω διακοπές… εντός έδρας, όμως δεν υπάρχει καταλληλότερο τοπικ για να δημοσιεύουμε ωραία τοπία οπότε…
…δείτε το σαν ταξιδιωτική πρόταση για να μην είμαστε off topic, κάτι σαν visit Ioannina - Epirus κι έτσι!
Άλλοι ανεβάζουν φωτό από παραλίες κι άλλοι από βουνά, έκαστος στο είδος του…
… Αετόπετρα Δωδώνης για όσους έχουν την περιέργεια, δύσκολος δρόμος από ένα σημείο κι έπειτα (από ένα σημείο και πάνω, για την ακρίβεια) αλλά η θέα αποζημιώνει!
Είχα πάει ΣΚ Εύβοια, Στύρα/Τσακαίοι/Μεσοχώρια. Φοβερές παραλίες από τη πλευρά του Αιγαίου (θα ανεβάσω αργότερα και φωτογραφίες).
Το θέμα μου όμως είναι άλλο.
Σάββατο βράδυ κατά τις 10 κάναμε μία βόλτα στο χωριό προς τη πλατεία, όπου υπάρχουν κάτι κιόσκια, η βρύση του χωριού, ένα γεφυράκι, ποταμάκι κλπ. Κλασσικό ελληνικό χωριουδάκι. Μέσα στους θάμνους κάποιος περπάταγε. Νόμιζα ότι ήταν κάποιο παιδάκι. Πάω να τσεκάρω… Και ξαφνικά έρχομαι φάτσα με ένα χαριτωμένο αγριογούρονο και τα δύο του παιδάκια.
Ένα θα σας πω, εφηύρα νέο Ολυμπιακό Άθλημα και είμαι και κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ
Πλακα Λεωνιδιου;
Καλες βουτιες!!
Άστρος
Ευχαριστώ!
Και μόνο που βλέπω την φωτο, δροσιζομαι!
Dragonstone?
Κοντά είσαι, Ναύπλιο.
Τι έγινε, όλοι εδώ γύρω είμαστε?? Ναύπλιο και γω, αύριο φεύγω βέβαια