Διακοπές!

Γιατι τι θα παθει η Αντιπαρος;

Μια κρυαδα οτι πρέπει με τέτοια θερμοκρασία

5 Likes

Ευλογή απορία (με καλή διάθεση) -

τι ρωτάει και τι απαντάς η κορη σου ( ; ) για τους βελζεβούληδες στην πλάτη σου ; :slightly_smiling_face:

1 Like

Σε παρακαλώ Πραϊμόρντιαλ πες “μα της απαντάω ότι στο δικό μας σπίτι είμαστε με τον Σατανά, φυσικά”

3 Likes

Αγοράκι είναι. Επειδή σχεδόν αποκλειστικά τα μπλουζάκια που έχω είναι απο μπάντες δεν του κανει καμία εντύπωση και αυτό που του έχουμε πει για τη θρησκεία όντας άθεοι και οι δύο ειναι ότι αυτά που θα μάθει στο σχολείο είναι παραμυθακια όπως τα τρια γουρουνάκια. Η τεράστια πλάκα είναι οταν ηταν 3 φορούσα μια μπλούζα to megatherion και μου λέει δείχνοντας το χριστό μπαμπά ποιος ειναι αυτος ο κυριος μαλάκας. Πρώτη φορά ειπετη λέξη μαλάκας. Ε οπότε όπως λέει και ο γράκχος στο σπίτι ειμαστε με το σατανά

24 Likes

I rest my case, :joy:

Πόσες φορές σε έχει φωνάξει στο σχολείο η/ο θρησκευτικός? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Μου είχε κατασχέσει ο τράγος/θρησκευτικός το MH μέσα από τα χέρια σε ένα διάλειμμα, απλά και μόνο επειδή έπεσε το μάτι του σε αφιέρωμα Σκανδιναβικού ΒΜ που διάβαζα. ΟΚ, καιγόταν και μια εκκλησία στη φωτό, αλλά νταξ, υπερβολικός… :laughing:

10 Likes

Φέτος θα κάνει πρώτη χρονιά. Εχω συνηθίσει γιατί σκέψου εμένα μου έκανε θρησκευτικά παπάς στο λύκειο

2 Likes

Να ξέρετε ότι δικαιούστε απαλλαγή από το δημοτικό. :metal:

Και πως θα καταλαβαινουν τα memes οταν μεγαλωσουν?

7 Likes

Με αυτά θυμήθηκα μια ιστορία που παίχτηκε με πρωταγωνίστρια την κόρη μου, όταν ήταν πιο μικρή (κάπου 2 ετών). Εγώ μεγαλωμένος σε αθεϊστική οικογένεια, η γυναίκα μου το ακριβώς αντίθετο και δυστυχώς παραμένει θρησκευόμενη (σε νορμάλ πλαίσια βέβαια), ενώ τα πεθερικά μου φουλ εκκλησία, σταυρός και όλα τα υποκριτικά… Προσπαθούσαν από την αρχή να προσηλυτίσουν την πρώτη τους εγγονή, οπότε εγώ μια μέρα δασκάλεψα τη μικρή να πάει να τους λέει ότι είναι άθεη. Μαθαίνω μια μέρα από τη μαινόμενη γυναίκα μου ότι εκείνη τη μέρα που ήταν στους παπούδες της και το μεσημέρι στο τραπέζι ο πεθερός μου σηκώθηκε να πει προσευχή, πετάχτηκε η δικιά μου και τους είπε “είμαι άθεη!”
Εγκεφαλικό τα πεθερικά μου :laughing: και τι δεν θα έδινα να είμαι σε μια άκρη να βλέπω τα μούτρα τους :grin:
Δυστυχώς τώρα τα πράγματα έχουν αντιστραφεί, αλλά πιστεύω μεγαλώνοντας το παιδί θα ακολουθήσει τον σωστό δρόμο του μπαμπά της…

5 Likes

Χαρα στο κουραγιο και την υπομονη σου… Δε θα μπορουσα ποτε να ειμαι καν σε σχεση με θρησκευομενο ατομο, ποσο μαλλον να ειμαστε παντρεμενοι και να εχουμε παιδι. Ποσων χρονων ειναι η κορη σου αν επιτρεπεται? Η λογικη λεει πως οταν μεγαλωσει αρκετα και μπορει να καταλαβει καποια πολυπλοκα πραγματα λιγο καλυτερα, θα γινει οντως αθεη, ειδικα αν κανετε τις σωστες κουβεντες.

2 Likes

Κοίτα, δεν παντρεύτηκα τα πεθερικά μου, ούτε το επέλεξα, τυχαίνουν αυτά στη ζωή. Συμφωνούσαμε σε πολλά άλλα (ιδεολογικά κλπ) και επειδή δεν είναι θεούσα, παραμέρισα το γεγονός ότι είναι εν γένει θρησκευόμενη.
Η κόρη είναι 7 τώρα, την τσιγκλάω κατά καιρούς, αλλά ακόμα τίποτα, οπότε το αφήνω σιγά-σιγά, να ωριμάσει να αρχίσει να διαβάζει κάτι βιβλία που έχω στη βιβλιοθήκη, να επηρεαστεί διακριτικά (inception).

1 Like

Καλα τα λεμε το 2032 που θα καιει σταυρους :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εμείς που είμαστε από χωριό και ζούμε κιόλας σε χωριό λέμε στα παιδιά μας ότι είμαστε άθεοι και δεν πιστεύουμε σε θεούς και διαβόλους, τα αφήνουμε να πάνε στην εκκλησία αν θέλουν (για βόλτα) όταν πάει η γιαγιά και συμμετέχουν στα θρησκευτικά δρώμενα του σχολείου (αν θέλουν να συμμετάσχουν).
Από ότι βλέπω δεν κάνουν σταυρούς και προσευχές και η κόρη μου πρόσφατα μου είπε από μόνη της ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει θεος. Ελπίζω να πάει από κοντά και ο μικρός

4 Likes

Ελπίζω εκκλησίες, όχι σταυρούς :stuck_out_tongue:

1 Like

Εγώ πάντως παρέσυρα τη μαμά μου και την έκανα άθεη! :joy: (όχι κι έτσι, αλλά είναι απογοητευμένη απ’ όλα αυτά). Και θυμάμαι πως ως παιδάκι με πηγαίνανε σε θαυματουργές εικόνες και εγώ το αρχίδι τους έλεγα “δεν γίνεται θαύμα, έτσι έχει το πράγμα και δεν αλλάζει” και εννοούσα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω. Και μαντέψτε, είχα δίκιο! :stuck_out_tongue:

2 Likes