Διακοπές!

Ή διαφορετικά, βρίσκεις τον Στέλιο στο λιμανάκι της Λίμνης και σε πάει με το σκαφάκι του, και κάνεις και τις βουτιές σου από 'κει πάνω. Ξανά και ξανά.

Τα Θαψά είναι Νότια Εύβοια, προς Κύμη μεριά, σωστά; Η Λίμνη είναι Βόρεια.

Σωστός, γράψε λάθος. Την πέρασα με μία ολόιδια, τάλε κουάλε όμως, πολύ μετά τη λίμνη προς Βόρειο μεριά.

1 Like

Αυτή η τελευταία εικόνα είναι από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχουν ανέβει σ’ αυτό το φόρουμ, φουλ γκοθ τοπίο.

1 Like

28 Likes

που είσαι ΒΡΕ ΠΑΓΚ-RAT??!!

1 Like

λήμνος? από αμμοθίνες(αν και πολυ νώρις) και αλυκή μου μοιάζουν οι φωτογραφίες

2 Likes

Αυτη μαλλον μπηκε για να ειναι ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ το αλμπουμ

1 Like

Σπουδαια φωτο. Minimalism σε ολο το μεγαλειο του.

4 Likes

Κι εγώ Λήμνο λέω, καθώς αυτό το ηλιοβασίλεμα το έχω ζήσει κι εγώ. Στον ορίζοντα η δύση πίσω από τον Άθωνα.

1 Like

Σωστά! Λημνος - μια μέρα σελήνη και την άλλη σαχαρα !

4 Likes

Βρίσκομαι στην Ανθουσα λιγο μετα την Παργα. Τα πράγματα στην Πάργα είναι χειρότερα αποτι θυμομουν. 10 λεπτα βολτα μετα απο μαραθώνιο για πάρκινγκ κ πισω στο μικρο χωριο της Ανθουσας για χαλαρωμα στην πισινα.

Αχέροντας κλασσικη αξια ονειρο. Όμορφες διαδρομες με ωραια ηλιοβασιλεματα.

Μακρυα απο Πάργα. Εχει κ η Ανθουσα καστρο.

7 Likes

Ήμουν πριν 2 βδομάδες εκεί κι αναρωτιόμουν αν ήρθε ο Αύγουστος. Άπειρος κόσμος, τουρίστες από εξωτερικό κυρίως. Δεν πέρασα άσχημα αλλά πίστευα θα ήταν λίγο καλύτερα από κόσμο. Και στις κοντινές παραλίες κάπως παρόμοια, ευτυχώς έσπαγε ο κόσμος νωρίς οπότε αν αρέσουν σε κάποιον τα μπάνια μετά τις 7, θια απολαύσει και παραλίες.

Ευτυχώς έμενα 10-15 λεπτά μακρια με τα πόδια και ήταν μια χαρά.

Αχέροντας φοβερός. Πήρα το ρίσκο να μπω με σαγιονάρα, όλα καλά. Απίστευτα κρύο νερό αλλά πανέμορφη διαδρομή.

4 Likes

Έλα μωρέ τώρα κρύο νερό ο Αχέροντας, δροσερό ναι το δέχομαι.

1 Like

Πάτε Βοιδομάτη πρώτα και μετά λέτε για κρύο νερό

1 Like

Βοϊδομάτη έκανα τον χειμώνα ράφτινγκ… σιγά το κρύο (να 'ναι καλά η στολή…).

Πάργα βρέθηκα πριν λίγες μέρες ένα απόγευμα καθημερινής (εκδρομή από τη βάση στα Σύβοτα), υπερβολικά πολύς κόσμος, δεν μπορούσες να περπατήσεις. Μακριά!

Εχουμε καταλαβει οτι “υπερτουρισμος” ειμαστε ολοι εμεις ε; Απο τη στιγμη που καβαλαμε αεροπλανο “για δυο μερες, να δω μια συναυλια μωρε” και το καλοκαιρι παμε στα ιδια δημοφιλη μερη, ε… ο μαραθωνιος παρκινγκ ειναι δεδομενος :confused: Δεν το λεω για την Παργα, αλλα καποια στιγμη θα μπουκωσει κι αυτη.

Στις πηγες ειναι καταψυξη. Ειδικα στην αρχη νομιζα θα χασω τα ποδια μου. Μετα ανεβαινοντας ειναι σαφως καλυτερα.

Βουτήξτε Κοπεγχάγη τον Ιανουάριο και μετά πείτε για κρύο νερό.

2 Likes

11 Likes