Διακοπές!

Εξαιρετική η Ορέστεια σε σκηνοθεσία Τερζόπουλου χτες στην κατάμεστη Επίδαυρο

9 Likes

Ήρθε επιτέλους η ώρα.

8 Likes

Time marine ρε αλήτη???

1 Like

Αγαπημένο μέρος ρε φίλε. Από τα 90ς. Πάντα εκεί ακόμη και τώρα που είναι πιο trendy, fancy, elite, πες Το οπως θέλεις.

Και τώρα που το θυμήθηκα, πρέπει να πω στην Αμαλία να κόψει τις μλκς με την άλφα με θαλασσινό αλάτι ως μόνη βαρελίσια επιλογή. Πού διάολο πάνε και τα σκέφτονται ήθελα να ξερω, γαμω το μάρκετινγκ γαμω.

Αμπαουτ λαστ ναιτ:

8 Likes

Δοκίμασα χθες το Google Lens στο Chrome του κινητού να δω αν θα βρει πού είναι η φωτό. Και τα πρώτα αποτελέσματα που μου έδειξε ήταν Αντίπαρος. Τρελό!

1 Like

Δεν έχω ψευδαίσθηση ότι ήμουν ο πρώτος που σκέφτηκε να τραβήξει αυτή τη λήψη, άρα υπάρχει αρχείο. Αλλά να το βγάλει με την πρώτη, σε μια τόσο generic εικόνα, σίγουρα είναι εντυπωσιακό.

Βάλε doors Antiparos τώρα για να δεις τα καλά του νησιού. Ελπίζω σύντομα και φώτο από λα λούνα.

2 Likes

5 Likes

Η Δωδώνη
Μετσοβίτικη Φωλιά
Balsamico
Στα Γιάννενα για φαγητό;

Επίσης, προτάσεις για καφέ μπαρ με ωραία μουσική;

Για σούβλες θα πας μετσοβίτικη φωλιά σίγουρα. Εμένα μου αρέσει πολύ και το σούζη τρως. Αδιανόητο συκώτι. Μπαλσάμικο δεν έχω πάει μου φαίνεται πολύ τουριστικό. Δωδώνη τίμιο. Όλα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση. Το ίντιαν είναι το κλασσικό ροκάδικο εδώ και 27 χρόνια. Ανοίγει στις 7 για καφέ και συνεχίζει. Υπάρχει και το βινύλιο στην καλλάρη που παίζει ροκ. Σε πιο μπαρ θα έλεγα για ρουτ 66 και μπριγάδα. Αν χρειαστείς κάτι άλλο στείλε

3 Likes

Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου και αυτό είναι μείον μου, κι αυτό είναι μείον μου…

Ωραία, σ’ ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου! Αν ανέβω, κερνάω μπύρες… όσοι και όσες είστε κοντά, στείλτε!

3 Likes

image

Summary

10 Likes

Αύγουστος στην ορεινή Αρκαδία, οι μέρες όχι πάντα τόσο καλοκαιρινές, εξερεύνηση τοποθεσιών που είχα ως και 10 χρόνια να εξερευνήσω. Απόκρημνα βουνά, στενοί δρόμοι, πολύ έντονη παρουσία της θρησκείας με ξωκκλήσια στην άκρη του πουθενά, θρύλοι για ερημίτες που έζησαν πριν από μισή χιλιετία σε κάποιες σπηλιές, καφές υπό βροχή στο χωριό που το δημοτικό του σχολείο έκλεισε με τελευταίο δάσκαλο τον πατέρα μου, τέλη του '80, πριν αρχίσουν να ερημώνουν τα χωριά και να συγχωνεύονται σχολεία.

31 Likes

Και λίγο Συρος

18 Likes

Λογικα η μοναδικη καλη παραλια στην Συρο :stuck_out_tongue:
Ειχα παει το 2003 και δεν θα ξαναπαω ποτε λογικα.

Λογικά η μόνη κυκλάδα που θα ξαναπάω κάποια στιγμή.

1 Like

Μπορεί να έχουμε συναντηθεί. Ήμουν 11. :joy:

1 Like

Εγω ημουν 22 και με το προγραμμα που εκανα με τους φιλους μου και τις κοπελες μας, η πιθανοτητα ειναι σχεδον μηδεν :stuck_out_tongue:

1 Like

Μακάρι να είναι η τελευταία χρονιά που γυρίζω Αθήνα μετά τις διακοπές - κάθε χρόνο το ίδιο λέω αλλά κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός, που θα πάει

11 Likes