Zηλευω ρε αλητες.
Σιγά ρε μεγάλε σιγά
στον…Πλαταμώνα πάνε σιγά το μέρος δηλαδή θα χω πάει ίσαμε με πεντακόσιες φορές τα ίδια και τα ίδια θα δουν δεν πάνε στην Χαβάη
άκου στον Πλαταμώνα :lol3: :lol3: :lol3:
Καλα και στην Κωλοπετινιτσα να πηγαιναν παλι γαματα θα περνουσαν.
Μολις τελειωσαν το σχολειο,μεταλλοπαρεα,ποτα,θαλασσα.
Απιστευτη φαση mama.
α άμα είναι έτσι αλλάζει το πράμα μέσα κι εγώ πλαταμώνας πλαταμώνας αν και κάτι μου λέει οτι η κωλοπετινίστα θα ήταν καλύτερη
α με την ευκαιρεία και γω τις πρώτες μου διακοπές μόνη εννοείται στον πλαταμώνα τις πήγα μόλις τελειώσα τις πανελλήνιες το σωτήριον έτος 1983 παρέα η συνονόματη και συνομίλη εξαδέλφη μου που ειναι και ηκαλύτερη μου φίλη περάσαμε τι να σου λέω γόβα άσπρη βάτα το μαλλί χαίτη και το λευκά πλαστικά κοσμήματα το έσχατο φλωριλίκι έξω μαχόταν ο πόλεμος καρεκλάδες εναντίων ροκάδων αλλά εμείς την γόβα αγέννητο δεν ήσουνα τότες?
Και τοτες και τα επομενα 4 χρονια :roll:
Αλλες εποχες ε…Αλλα παντοτε,το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης σου ειναι εκεινο…Τελειωνεις με το κωλοσχολειο και νιωθεις επιτελους χαρουμενος και ελευθερος.
Αστοδιαλο,με πιασε νοσταλγια τωρα.Κι εχουν περασει μολις 2 χρονια :roll:
Και δυστυχως ποτε δεν ειχα μεταλλοπαρεα…Ολο με κατι βλαχοτρεντομπουζουκτσηδες παω και μπλεκω.
Την τυχη μου μεσα.
ρε θηρίο είπες μεγάλη κουβέντα όντως το καλύτερο καλοκαίρι ειναι εκείνο και να έχεις γράψει και καλά όπως εμείς οι δύο και περιμένεις να περάσεις σίγουρα και αν ξέρεις οτί σε περιμένει αθήνα ή σαλόνικα για μας τα επαρχιωτάκια -εγώ είπα ψέμματα ότι τάχα μου κατά λάθος έβαλα αθήνα πρώτη επίτηδες την έβαλα η θεσσαλονίκη ειναι κοντά και φτανόταν - και να χεις μάθει την τέχνη του καπνίσματος οι πανελλάδικες σημείο σταθμός για την δική μου την γενιά τότε γινόταν η εκπαίδευση και να χεις βρει και κανά φλερτάκι πιο…προχωρήμενο και αι σιχτιρ δηλαδή και πέρασαν 24 ολόκληρα χρονάκια και ετοιμάζεται ο γιος μου να τα ζήσει αυτά [-X
ρε συ μην κάνεις έτσι στα είκοσι και γω απέκτησα την πρώτη ροκοπαρέα τώρα ειναι η ηλικία κάτι θα βρεις
απορία οι βλαχοτρεντομπουζουκτσηδες πως είναι???τι χαρακτηριστικά γνωρίσματα έχουν???
Με κανουν παρεα. :roll:
Ε να,γουσταρουν μπουζουκια,χορους σε τραπεζια και τετοια,ειναι τρεντυδες και πανε στα κλαμπ και με πρηζουν να φορεσω κατι αλλο εκτος απο μαυρο και καφε και σκουρα γενικα,σνομπαρουν τη ροκ και τη μεταλ χωρις καν να την εχουν ακουσει και νομιζουν οτι μου τη λενε επειδη εδωσα 80 ευρω για Metallica.Εντωμεταξυ τωρα θελουν να πανε σε εναν Μακροπουλο που εχει 150 ευρω νομιζω το μπουκαλι.
Γιεα.
Ενας απο αυτους ηταν καραμπλακας παλια,αλλα κατι εγινε μετα το Λυκειο και του τη βαρεσε και τωρα ακουει James,Placebo και Trance. :-s
ρε παλικάρι μου σόρρυ είναι δυνατόν είκοσι χρονών παιδιά φοιτητές να στολίζονται σαν λαχανογορίτες την ημέρα της είσπραξης και να πάνε να δίνουν τα λεφτά τους να ακούσουν…Μακρόπουλο και να είναι και στο τσακίρ κέφι κιόλας και να ανεβαίνουν και στα τραπέζια???8O 8O 8O
απορία χορεύουν και τσιφτετέλι???
εσύ φόρα ότι γουστάρεις άκου ότι γουστάρεις και άστους να πάνε και στον Διονύση Μακρή όσο για το ροκ και το μέταλ δεν είναι εις θέσιν να αντιληφθούν την μουσική και το μεγαλείο των στίχων τόσο ξέρουν τόσο κάνουν τόσα λένε
αυτά τα φλωρίστικα έβλεπα και εγώ στο ιδιωτικό και έδωσα την συγκατάθεσή μου να πάει ο γιος μου τουλάχιστον λύκειο στο δημόσιο
Χαιρετώ σας!!!
Καλές διακοπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!
Ε εντάξει και εμείς δεν πολυμοιάζουμε και σαν true metallersι. Να φανταστείς μόνο δύο μαλλιάδες υπάρχουν και επίσης έχουμε ένα άτομο που δεν ακούει καφρίλες. :lol: :lol:
1+ σήμερα… και το Σάββατο πρωί πρωί με την αυγούλα Ιο!
Περιμένω ως τις 21 Αυγούστου για να πάω διακοπές! Αχχχχχχχχχχ! καταραμένο αροξόλ!
Αντε ρε, καλα να περασεις, τυχερε…
Εμενα δυστυχως δεν μου εκατσε η φαση τελικα για Ιο:cry:
Ας οψεται το δογμα “γκομενακια uber alles” που εφαρμοζουν μερικοι…
Ετσι τωρα το ψηνω για Σκωτια παλι… Μακαρι να μου κατσει τουλαχιστον αυτο. Ειναι το μονο που μπορει να με κανει καλα!:roll:
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Τι επαθες?
Η ζήλια είναι κακό πράγμα και ζηλεύω.
Χαιρετω το φορουμ απο το Ναυπλιο!!
Θα ερθω και εγω απο εκει!!!Στην Επιδαυρο αλλα μετα τις 15…
Αμοργός rules και μας περιμένει τώρα η Αγγλία…
Γαμιέσαι ρε πούστη…