Κλείσαμε για Πάρο. Φεύγω 7: 15 από ραφήνα(να δώ πως θα ξυπνήσω:-s ) και θα μείνουμε Νάουσσα, ενώ την πρώτη μέρα δεν θα κοιμηθούμε καθόλου γιατί δεν βρήκαμε παρά δωμάτιο για 2 άτομα ενώ είμαστε 9 οπότε θα αφήσουμε βαλιτσόνια και θα κάνουμε αχαλίνωτο clubbing:p
Παιδιά σε μία ώρα την κάνω για Πειραία όπυ θα πάρω το καράβι για Κω! Θα κάτσω μια εβδομάδα εκεί, και μετά θα πάω στο χωριό μου στην ορεινή Φθιώτιδα. Εύχομαι
[SIZE=“4”][FONT=“Comic Sans MS”]ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/FONT][/SIZE]
λοιπον γατακια μου! αυριο την κανω για παρο(εκει παει το πλοιο εγω δεν ξερω που θα καταλιξω! ) παμε για χιππικες καταστασεις να λιωσουμε μαζι με ενα φιλαρακι μου. οποιος θελησει να μας βρει θα ειναι πολυ απλο!
απλα ας κοιταει στους δρομους για πλανοδιους μουσικους! ιδικα ο ενας ειναι σαν αρκουδα(εγω δλδ)
μην ντραπητε να μας μιλησετε κ ριξτε κ κανα κερμα γιατι φαγαμε μια καλη νιλα με τα φραγκα κ γ@μ@σ@τ@!
επισης οσοι συμφορουμιτες ειναι η θα σκασουν προς τα εκει κ βαριουνται να με ψαχνουν ας με παρουν ενα τηλεφωνο να κανουμε κανα meeting. αυτα!
καλα να περασετε σε οτι κανετε να προσεχετε τον εαυτο σας κ με ποιον/α θα κανετε σεξ μην κολλησετε κ τπτ!
τα λεμε σε κανα 20ημερο! φιλια πολλα σε ολους κ ολες σας!
](http://img224.imageshack.us/my.php?image=hippy1ow2.jpg)[/IMG]