Διακοπές!

Καλα να περνας και εσυ βρε!:bye: :rockon: :hippy:

Σε λίγες ώρες την κάνω για Σέριφο και το πρώτο σκέλος των διακοπών. Επιστρέφω Τετάρτη και μετά την ξανακάνω Κυριακή :smiley: .
Οπότε μέχρι την Τετάρτη, take care people!!!8)

Άντε ρε και μόλις μου τηλεφώνησε ο Λαζόπουλος οτι ανησυχεί που δεν σε είδε ακόμη :smiley:

Σέριφο σούπερ να περάσεις καλά

Άχ σε δώδεκα μερούλες θα την κάνω κι εγώ

Εγω γυρισα τη Παρασκευη απο Ικαρια.

Αν δν ηταν μαζι μου ενας φιλος μου θα ειχα ψοφησει απο τη βαρεμαρα.

Γυρισα πριν απο λιγο παλι απο προσωρινη αποδραση για ΣΚ. Πεμπτη απογευμα φευγω για Σαντορινη…:smiley:

Τυχερε, καλα να περασεις…

Επέστρεψα χθες βραδάκι Ξάνθη, τώρα θα το παλέψω να μου δώσει το αφεντικό άδεια το μεθεπόμενο ΣΚ να πάω ένα διήμερο Σαμοθράκη και μετά τον 15αυγουστο για 4-5 μερούλες Χαλκιδική.

7:15 (το πρωί) φεύγω για Πάρο με άλλους 8 φίλους. Αναμένεται να περάσουμε γαμάτα, σε μια έβδομαδα πλήρης ανυπαρξίας χαζεύοντας όμορφες τουριστριούλες μαζί με ένα ωραιότατο φραπέ στην παραλία8) . Μαζί μας θα έχουμε τα τρέντυ μπλουζάκια μάς:p για να κάνουμε αχαλίνωτο clubbing το βράδυ, ενώ ίσως ρίξουμε και κανά surfarisma εκτός των άλλων.
Αντέ καλά να περάσετε όλοι σας τα ξαναλέμε (αν και 7 θα μαι πίσω) όποτε καταφέρω και ξυπνήσω :stuck_out_tongue:

Να’ σαι καλα!:slight_smile:

London rocks…London rocks all night looooooooooooooooong!!!
next station,Loutraki.please,mind the gap

Λονδίνο φορέβα, στο 'χα πει :wink:
Μόλις γύρισα από Σέριφο. Ήρεμο νησάκι, ωραίες παραλίες, πολύ καλά περάσαμε :smiley:

Toσο λιγο ητανε ρε? Ε , δεν σε μισω θανασιμα αλλα μονο σε μισω …:stuck_out_tongue:

PS: Bγαλε κι αυτο απο την πρωτη σελιδα ρε γαμωτο (κακε ανθρωπε)

PS2: Eπισης μισω θανασιμα αυτους που πανε Σαντορινη :frowning: Γιατι να ειμαι τοσο μακρια…)

Ναι, δυστυχώς θα πηγαίναμε περισσότερο αλλά προέκυψε πρόβλημα.
Δεν πειράζει, την Κυριακή πάω Νάξο :smiley:

Πάω Πάτρα το Σάββατο.Άντε επιτέλους να ξεσκάσω.:roll:

:cry:

Δεν περνανε οι ωρες ρε γμτ…:evil: :bounce: :bounce:

Που να βουλιαξει το καραβι ρε .:stuck_out_tongue: Που θα μου φουντωσεις τα νευρα , αγκρρρ κι εσυ βαλτος εισαι? Kαι εισαι και συναδελφος ποζερας …[-X

Το βράδυ φεύγω για Λουτράκι one more time!!!
:yahoo: :yahoo:

πλάκα κάνεις???αύριο πάω Λουτράκι

Όχι δεν κάνω πλάκα!Και όλο τον Αύγουστο εκεί θα είμαι μάλλον!:slight_smile: