Ο Cozy ειναι σοβαρος ανθρωπος… Δεν παταει σε τετοια…[-X [-X
Λοιπον παιδες…αυριο την κανω για Πελοποννησο-πατριδα Αρκαδια-Μεσσηνια…:yahoo:
Θα απαλλαγητε απο μενα για μια εβδομαδα:p …Τα λεμε απο την αλλη Δευτερα, Τριτη…
Καλα να περνατε και να προσεχετε τους εαυτους σας…
Θα μου λειψετε ΟΛΟΙ σας πολυυυυυυυυ!!!
:bye: :bye:
Καλά να περάσεις ολγάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
θα μας λείψεις βρε!!
Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις Ολγίτσα…
Αφου παει στη πατρια Αρκαδια καλα θα περασει!!
Καλές διακοπές.
Γυρισα το πρωι απο Αη στρατη και μπορω να πω πως ηταν ενα απο τα καλυτερα καλοκαιρια που εχω περασει εκει (ειχα και καλη παρεα:naughty: ), διοτι συνηθως βαριεμαι ευκολα.Μπανακια, καφεδακια, ποτακια το βραδυ και ξενυχτι μεχρι τις 6-7 το πρωι…:roll:
Αθήνα τώρα και δεν ξέρω τι με κρατάει και δεν πάω Φώκαια να αράξω…ίδωμεν…
σημερα επεστρεψα απο ενα τρελο 20ημερο διακοπων!
αυτες μου τις διακοπες τισ στιγματισαν οι ατελιωτες τυχαιες συναντησεις με γνωστους!(δεν μπορεσα να γλιτωσω απο κανεναν!
τις πρωτες 10 μερες τισ εβγαλα στην αντιπαρο οπου ηταν πραγματικα τελεια! γνωρισα πολυ ωραιο κοσμο κ περασαμε πολες χιππικες στιγμες!:hippy:
το επομενο 10ημερο το περασα στην συκια χαλκιδικης στο τροχοσπιτο μαζι με τους δικους μου. οι χιππικες στιμες δεν ελειψαν ακομα κ ας ηταν οικογενιακες!
με λιγα λογια ο χιππικος ερωτας επεστρεψε παλι!:hippy: :lol:
Γουελκαμ μπακ χιπι
θενκσ μαν!
ας κανονησουμε καμια μπουγατσοσυναντηση!8)
Welcome Bluez!!!
Το λεγαμε και με τον λεντ,μεσα στη βδομαδα στανταρ.
Δε μπουγατσοφαγοι αρ μπακ ιν ταουν :lol:
Η επιστροφή του πιο μοναδικού μέλους του rocking! :hippy:
Hello!!!
Επεστρεψα πριν 5 ωρες περιπου στο Αθηνα…μακαρι να μπορουσα να ξαναπαω πισω…ΑΧ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΡΚΑΔΙΑ…
Εχετε ολοι χαιρετισματα απο DARK_OF THE SUN…{μακαρι να σουν και συ εκει FREEDOM…}
Τα ειπαμε την πρωτη μερα που εφτασα στην πατριδα…
Απο τεταρτη τα κεφαλια μεσα…ξεκινημα δουλειας…
Μου λειψατε ολοι πολυ…!!! Φιλακιααααααα!!!
Ξερω, ηταν πολυ ξενερωτα χωρις εμενα…
Next time guys…
Καλοκαιρι 2007=Καφριλα-ξυδι-λιωσιμο-μουσικη και φυσικα χιππικο ερωτα!:hippy:
Χαλκιδικη φυσικα,αλλα σε πιο αντεργκραουντ μερος…8)
Αφου το ξερεις γιατι δεν ηρθες…:-k :-k
Πλακα κανω…ξερω,ξερω…
Αντε welcome home και μας ελειψαν τα ανεκδοτα σου! Περιμενουμε ιστοριες απο αντεργκραουντ Χαλκιδικη…
Καλως σας βρηκα ολους ρε συμφορουμακια!
Απ τα πιο καλτ σκηνικα ηταν κατι ντοπια καλλιστεια που εγιναν για την μις Summer 07 ή κατι τετοιο.Παρουσιαστρια η πατοζα Κατερινα-εχω πλατες σαν τον Καχιασβιλι- Κανονιδου.Σκαει μυτη ενα μοντελακι ΑΑΑ ποιοτητας με μπικινι και αρχιζει η Κανονιδου την παρουσιαση λεγοντας οτι τα παει πολυ καλα με τις γλωσσες και κανει καλο ποδηλατο(!!!).#-o Για να πανε στα παρασκηνια περνουσαν μεσα απ τον κοσμο,οποτε μπαρμπας αρχοντοβλαχος που καθεται διπλα μου τη σταματαει και λεει-μαναρι μ’ η κ@λαρα σ’-και εχουν φυγει μπυρες απ τα γελια…Σουρεαλ…