Διακοπές!

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Αυτα ειναι! Keep on posting…

Διακοπές αν όλα πάνε καλά, θα κάνω σε 10 μερούλες! γιουχουυυυυυυυ!

εκανα διακοπες κερκυρα!!!αλλο πραγμα οι αγλλιδες!!!οχι σαν τις ξενερωτες τισ ελληνιδες!!!

Υπο αλλες συνθηκες θα συμφωνουσα, αλλα δεν με παιρνει πλεον…:stuck_out_tongue:

βασικα ουτε εμενα με παιρνει!!!
αλλα ευτυχως η κοπελα μου δεν ξερει το ροκινκ!!!

Ξεκολα,χοντρες,εχουν να κανουν μπανιο κατι χρονια…κατα τα αλλα μια χαρα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μη δειτε μια ωραια κοπελα, αμεσως το φτυαρι… Αλλα αυτη η κουβεντα εχει ξαναγινει…

Οι Ελληνιδες δεν ειμαστε ωραιες ωρε???

Υπο αλλες συνθηκες θα συμφωνουσα, αλλα δεν με παιρνει πλεον…:stuck_out_tongue:

Θεες,αλλα δυστυχως οι περισσοτερες το χετε συνειδητοποιησει…:stuck_out_tongue:

καλες ειστε αλλα οι ξενες δν εχουν ηθικουσ φραγμους…πραγμα απαραιτητο για διακοπες!!!

Επαναληψη ειναι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σωστο!! Δατς γουαη σπηκς δε τρουθ!

Γιατί όσες έχω δεί μου φαίνονται χειρότερες ?:-k

καλά μην συγκρίνουμε αγγλίδες με ελληνίδες!!ελληνιδάρες και ξερό ψωμί αλλά το έχετε καβαλήσει το καλάμι τώρα τελευταία…και οι ιταλίδες είναι…γιάυτό διακοπές στην ιταλία!!

Δεν χρειάζεται να πας Ιταλία.Πήγαινε στην Ίο…στα 10 άτομα ο ένας είναι Έλληνας,ο ένας απο ποιαδήποτε άλλη χώρα(πιο πολύ απο Σκανδιναβία) και οι 8 είναι Ιταλοί.Ωραίες οι Ιταλίδες αλλά βρομιάρες.Οι δε Αγγλίδες να δείς βρώμα.Ελληνίδες και πάλι Ελληνίδες,απο όλες τις απόψεις…ομορφιά,στύλ,ήθος…όλα.Το έχουν καβαλήσει το καλάμι,αλλά εντάξει,μην τα θέλουμε όλα δικά μας!
Το δικό μου κόλλημα πάντως είναι οι Κινέζες!

Αυτο με τη βρωμα πως εχει βγει δεν εχω καταλαβει… Ολες ειναι βρωμιαρες και μονο οι δικες μας ειναι καθαρες…

#-o #-o

Έχεις πάει διακοπές σε Ίο,Μύκονο,Ρόδο κλπ;Αν θα πας θα καταλάβεις γιατί…

Ροδο πηγα φετος!

Γειά σας ρε καλοπαιδα απο τα πανέμορφα παραλια του νομου λάριας το φεγγάρι έχει κάνει την εμφάνισή του κάθομαι βεράντα μόλις έφτιξα μια φρη συνδεση και είμαι όξω με το λαπ τοπ και σας γράφω τι χαμπαράκια???