ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ρε, αντε να χαρεις τις διακοπες σου, καθεσαι σε ενα λαπ τοπ καλοκαιριατικα…
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ρε, αντε να χαρεις τις διακοπες σου, καθεσαι σε ενα λαπ τοπ καλοκαιριατικα…
ρε χαμένο μου λείψατε σοβαρά τώρα όσο για τις διακοπές τις χαίρομαι μόλις γύρισα απο αλλόνησο
και λέω κάτσω να δω ζούνε κείνα τα καλόπαίδα μην πάθαν τίποτις αλλά μπα συνεχίζετε απτόητοι βλέπω αφεριμ
Απτοητοι δε λες τιποτα αγαπητη μαμυ!!
Και τι είδες;Δεν είδες τίποτα που να έχει σχέση με την βρώμα ειδικά απο τις Αγγλίδες που πηγαίνουν Ρόδο;
Τελοσπάντων αν θα τύχει να πας με ξένη θα δείς οτι το μεγαλύτερο ποσοστό ούτε μπάνιο κάνει μετά την πράξη ούτε τίποτα.Και πέρα απο τις δικές μου εμπειρίες,αυτό έχει τύχει και σε όσους έχουν πάει με ξένες,ειδικά Ιταλίδες και Αγγλίδες.Εμένα με χαλάει πολύ αυτό, τουλάχιστον Ελληνίδα να μην πλένεται δεν έχω πετύχει ποτέ.
Συμφωνω για τις Αγγλιδες που τους εχει βγει το ονομα εδω και χρονια αλλα εγω τωρα πλεον λεω και για τις Ολλανδεζες… [-X :thumbdown:
Μετά την πράξη δεν παει να κόψει και το σβέρκο της, τι σας νοιάζει? Πριν ας κανει ένα ντουσάκι να είναι φρεσκαδούρα και μετά who cares. Εξάλου δεν θα την πιάσουμε και γκόμενα…
Εγω οσες ξενες εχω γνωρισει ειναι μια χαρα ατομα…Και καθαρες… Ειναι που θα πεσεις μαλλον…
Defix συμφωνώ για τις Ολλανδέζες έτσι όπως τις βλέπω έξω,για κρεβάτι δεν ξέρω.Πάντως τις ψηφίζω άνετα ως τις λιγότερο όμορφες.Παιδιά Ελληνίδες και πάλι Ελληνίδες…εντάξει αυτή η κωλομύτη στο 90% είναι ψηλά,αλλά άλλος αέρας!Καταρχήν εκτιμώ μια όμορφη κοπέλα που έχει τουπέ και δεν μιλάει,παρά μια όμορφη που έχει γίνει κόκκαλο απο τα ποτά και τα ντράγκια και παρακαλάει για sex.Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν και τέτοιες Ελληνίδες,όπως και ξένες σοβαρές.Προτιμώ όμως οχι την μεθυσμένη που την παίρνεις ανα πάσα στιγμή,αλλά αυτήν με το τουπέ…θέλει μαγκιά να την κάνεισ να σου ανοιχτεί!
Που πατε και μπλεκετε ρεεεεεεεεεε…
Κόβω το κεφάλι μου και μόνο που θα έβλεπες αυτές που αναφέρομαι,θα έμπλεκες κι εσυ…και μετά θα προσπαθούσες να ξεμπλέξεις…
:lol: :lol: :lol: :lol:
Toσο χαλια ε??
Ρε απελπισία σου λεω.Την βλέπεις,παθαίνεις πλάκα,το προχωράς,ψήνεται,πας στο δωμάτιό της,περπατάει ξυπόλητη…τσουπ ανεβαίνει στο κρεβάτι μετά (πρώτο εγκεφαλικό),μετά πάει τουαλέτα,κάνει την ανάγκη της,δεν ακούς όμως να ανοίγει καμιά βρύση (δεύτερο εγκεφαλικό),για τα άλλα κατα την πράξη δεν αναφέρομαι γιατί σέβομαι τις κοπέλες του forum…με πιάνεις όμως!Δεν την θέλω την θεά αν έχει τέτοιες συνήθειες.
Επιστροφη μετα απο ενα μηνα…Μετα απο μπολικη κραιπαλη σε γιαννενα,λευκαδα και παρο:)
Καλώς τον. Έλα, πες μας για Πάρο. Πήγες εκεί που σου είπα;;
Mια συνοψη για Παρο…
Προσωπικα δν τρελαθηκα με το νησι, αλλα αφου η παρεα ηταν καλη ,περασα υπεροχα
Οι λουκουμαδες ηταν εξαιρετικοι αν και φαγαμε κατα τις 6.00 το πρωι…μονο τοτε δεν ειχε ουρα
Απο clubs ακολουθησα τις προτασεις της Αλοης8) 8) 8) 8)
Βαρελαδικο το τιμησαμε αρκετες φορες…καλη φαση για ορθαδικο…πολυ ντζερτζελο…περασα αρκετα καλα εκει και η μουσικη ηταν υποφερτη σε μερικα σημεια…
Το Νοστος ετσι και ετσι…δν πολυμαζευε κοσμο στην ηλικια μας και δν μου αρεσε καθολου…
Το Barbarossa τιγκα συνεχεια και δν κατσαμε…
Απο παραλιες,χρυση ακτη,μοναστηρι,κολυμπηθρες για το water park(καλη φαση) και πουντα…εκει εχω τη μοναδικη μου ενσταση…δεν ειδα καμια μπαρα που να υπαρχει χορος…και φημιζοταν για αυτο(απογευματακι πηγα)
Γενικα η παρος ειναι ιδανικο νησι για να περασεις καλα αρκει να υπαρχει καλη παρεα…
Welcome back too…
Χμ… Ίσως να είχε φύγει ο πολύς ο κόσμος. Είναι να πετύχεις και τη μέρα μάλλον στο Punda Beach. Πήγα πολλές φορές, δεν ήταν όλες τόσο καλά. Πέρασα όμως απ’τις καλύτερες φάσεις εκεί!
Τέλος πάντων, σα νησί δεν είναι και κάτι απίστευτο ρε παιδιά. Όμορφα είναι, αλλά ξέρεις ότι πας Κυκλάδες και θα είναι ξεραΐλα.(επειδή αυτό λένε συνήθως)
Αχ, Πάρος!
Από περιέργεια, στα νησιά που πήγατε νοίκιαζαν αμάξι σε άτομα κάτω των 21?
Χμ, δεν ξέρω. Εμένα κάτι χαζά (19 χρονών) νοίκιασαν μηχανάκια. Μείναμε και από βενζίνη στη μέση του πουθενά στις 3 το πρωί, τέλεια ήταν! :-s
(το σκέφτομαι και γελάω! :lol: )
Ε με λιγο ψαξιμο παντου νοικιαζουν.Εδω Μυκονο περισυ (οχι καλοκαιρι ομως,την περιοδο των πανεπιστημιακων εκδρομων)διναν αμαξια σε κοριτσια(!) που το χαν κανα 6μηνο και σε κατι φιλους μου δωσαν 2 μηχανακια με 1 διπλωμα…:roll: