Θάσο τελικά πήγαμε με ένα αμάξι και λόγω δυσκολίας στην εύρεση δωματίου οι δύο από την τετράδα μας (ο ένας εκ των οποίων είχε το αμάξι) ήθελαν να φύγουν. Έψαξα σε όλα τα καταστήματα να νοικιάσω και ενώ είχα κανονικά δίπλωμα και μάλιστα το είχα περίπου 6 μήνες δεν μου έδιναν γιατί είμαι 19 χρονών και μου έλεγαν ότι πρέπει να έχω κλειστά τα 21. (Μάλιστα ένας καραγκιοζάκος μου είπε και για 23). Επίσης δεν μου έδιναν 50ρακι μηχανάκι με το δίπλωμα του αυτοκινήτου(ασχέτως του ότι δεν έχω ιδέα από οδήγηση μηχανής:p ), ενώ στους ξένους έδιναν κανονικά. Ευτυχώς τελικά μεταπείστηκαν οι άλλοι 2 γιατί με την πανάθλια συγκοινωνία, το αμάξι είναι απαραίτητο στα νησιά.
Γύρισα Αθήνα και είναι πολύυυυ χάλια. Τα πάντα βρώμικα από την κάπνια, η ατμόσφαιρα αποπνικτική και η πόλη μοιάζει ερημωμένη…
Άντε να έρθει το Πάσχα να πάμε πάλι στην Άνδρο να δούμε όμορφα πράματα…
Οταν γυρνας απο διακοπες αθηνα, ακομα και στην καλυτερη της μερα να γυρισεις και παλι χαλια ειναι…
Πηγα 15 μερες στην κεδα στο ζουμπερι (τουριστικο θερετρο για αξιωματικους της αεροποριας).
Μια χαρα…
με τσιμπησε και δυο φορες μεδουσα
Bυσματακι ο Vedder…
Οι καλύτερες διακοπές , γίνονται το Σεπτέμβριο… Άχχχχχχχχχ!
ΚΕΔΑ Σκοτίνας αγαπητέ vedder!!Αν δεν έχετε πάει να πάτε οπωσδήποτε!
Και χωρίς μέδουσες!!
Μόλις γύρισα από Κύθηρα. 10 μέρες είπα να πάω διακοπές και έγινε το σώσε… Ευτυχώς εκεί δεν έπιασε καμιά φωτιά (έχει μπόλικο πρασινο), γιατί γύρισα όλο το νησί, άσφαλτο, χωματόδρομους, κι όλο και κάποιος κυνηγός επικυρηγμένων θα με έιχε θεωρήσει ύποπτο. Το νησί πολύ καλό, πολλές παραλίες, πολλές εναλλαγές στο τοπίο, ήσυχο αλλά όχι έρημο. Συνιστώ.
θα πατε πουθενα διακοπες για πασχα???
στις συγκεγκριμενες διακοπες εδω και 3 χρονια πηγαινω μονο στο χωριο μου για το τριημερο Μεγαλη Παρασκευη - Κυριακη του Πασχα
2 συνεχομενες χρονιες οταν ημουν δευτερα γυμνασιου και τριτη πηγαμε Μονεμβασια οικογενειακα με φιλους και περασαμε απιστευτα!ειναι το ομορφοτερο μερος που εχω επισκεφθει , αξιζει πραγματικα για αυτες τις διακοπες
το καλοκαιρι εχει κωλοζεστη και δεν ξερω αν αξιζει τοσο οσο το Πασχα
μετα ηρθαν οι πανελλαδικες κλπ και δεν εκατσε να ξαναπαμε:(
θα ξαναπαω καποια μερα ομως , με παρεα. ειναι πολυ καλυτερο να πας με παρεα παρα με την κοπελα σου στο συγκεγκριμενο μερος
Χμ μαλλον χωριο και μετα παλι πισω για Πασχα.
δεν μας λέτε που είναι και τα χωριά σας να ξέρουμε???
εγώ πάντως θα καθίσω Αθήνα μετά από χρόνια και ήδη κάνω πρόγραμμα 4μέρου
Αχ τι μου θυμιζεις! Αυτη την φωτο την εχω σε πολυ καλυτερη αναλυση αυριο μπορει και να την ποσταρω
edit: lol, μου κανει κτι τρελα η οθονη του λαπτοπ και βγαζει κατι πρασινα και νομιζα οτι ηταν της φωτογραφιας! παιζει να ειναι επειδη καει 2 μερες
Διακοπές φετινού Πάσχα = σκατά…σκατά…σκατά…
Καλό Πάσχα σε όλους σας και να περάσετε τέλεια σε ό,τι και αν κάνετε!!! Τα λέμε σε καμιά εβδομάδα!!!
(εννοείται που και που θα μπαίνω να σπαμάρω :p)
Καλο Πασχα να εχετε ολοι και ο,τι επιθυμειτε να το βρειτε… εγω Σαμο και τα μυαλα στα καγκελα…και στα drums!
Mιας και καλοκαιριασε και επισημα ας πουμε σκεψεις και ιδεες για τοπο διακοπών…Εγω ξεκινω με ταξιδακι Αυστρια-Σλοβακία στα μεσα του μηνα και αργοτερα βλέπουμε…
Εσύ είσαι προκλητικός.
Εγώ λέω για Σκόπελο φέτος και μάλλον Εύβοια σε κάμπινγκ.
Αρχές Αυγούστου θα πάω για διακοπές ενός έτους αλλά δεν ξέρω που ακόμα. :lol:
+1.000.002:!:
Tα πλάνα για φέτος λένε Σαντορίνη, Σάμο, Μύκονο, Πάρο και κάμια Σαρωνίδα για λίγο.