ναι,αντηλιακα μην ξεχασεις εσυ !!
Θελω να παω σε αγνωστο εξωτικο προορισμο του εξωτερικου…αλλα δε ξερω αν θα κατσει ακομη:-k
Μεσ τον Ιουνιο εις την μαρτυρικην Μεγαλονησο:thumbdown: να δω την Πρασινη γραμμη…
Για Σαντορίνη κι εδώ μια από τα ίδια… Κατά 80% δηλαδή.
Μαλδιβες αρχες Ιουλίου και μετά ξέρω γω, μάλλον για Φυλακές Αλικαρνασού το κόβω αν όχι Κορυδαλό…
Παρος και Ιος για μενα… Γιεα. (αθηνες θεσσαλονικες δε μετρανε, αυτες ειναι τα στανταρ που θα παω ετσι κι αλλιως) Ετοιμαζουστε για μυτηνγκς!
Ρε τρελά φραγκάτοι είστε όλοι!
Εγώ interrail 22 μέρες τον Ιούλιο, από Ιταλία μέχρι Νορβηγία. (το οποίο δε χρειάζεται καθόλου λεφτά :P)
Καλή μαγκιά…Σκεφτομαι να το πράξω και εγώ στο μέλλον
Είναι μεχρι 26 ετων…Εκτος αν το παιζεις τζοβενο:p
Αφου εγω ειμαι 18…:!:
Xμμ μέχρι στιγμής εκτός των προκαθορισμένων διακοπών στην Κόρινθο, τα πλάνα λένε Πάρο (τρίτη σερί χρονιά) ή Μύκονο… +Ικαρία ή Κύθηρα
Πφφφ, κ ήθελα Ιόνιο φέτος [-X
Στο μυαλο σιγουρα…μουχαχαχαχαχα:lol:
interrail θελω κι εγω οπωσδηποτε στο μελλον, πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια…
Έτσι όπως το βλέπω εγώ, πρέπει να είναι απίστευτα βαρετά
Ωπ ωπ! Καλά μπάνια στο νησάκι αυτό, συμπαθητικό ακούγεται
Ικαρία να πας!!! Τα σπάει, θέλω να πάω ξανά.
Μακαρι να κατσει να παμε σε κανα νησι φετος,κατι λεγαμε για Ιο,αλλα θα δειξει μετα την εξεταστικη…
εαν δεν κατσει μια φαση με μια δουλεια τοτε θα με δειτε στην αντιπαρο να παιζω κιθαρα στον δρομο
μην ντραπειτε μιληστε μου!
Ειπαμε,εσυ εισαι τρεντυς…:lol:
Με έχουν καλέσει σε Πάτρα, Σαντορίνη, Χαλκιδική και Κύπρο αλλά δεν ξέρω που θα πάω…:-k Μπορεί να μην πάω σε κανένα απ’αυτά.
έχω ακούσει από φίλους και γνωστούς τόσα πολλά για αυτό το καλοκαίρι (μόνο στην Ατλαντίδα δε μου έχουν πει ακόμα να πάω) που προβλέπω να πηγαίνω σε ελάχιστα μέρη και τον Αύγουστο να λιώνω στις παραλίες της Άνδρου 8)
Aτλαντιδα πηγαινε βρε!!!
Καμμενη mode on