Εγώ μετά από εξεταστικές και τέτοια θα πάω σε κάμπινγκ στην Εύβοια και μετά Κρήτη στο χωριό…
Χμ, κάμπινγκ στην Ευβοία πού?
Αγία Άννα μήπως?
Τσου. Αλλά νομίζω είναι σχετικά κοντά.
Αχλάδι (:lol: ) λέγεται.
Φέτος θα με φάνε οι συναυλίες οπότε λεφτά για διακοπές δε…
9/07 Rockwave :band:
20/07 Rockemall
2/08 Iron Maiden 8)
Οπότε μάλλον λέω να κάτσω Θεσ/νίκη τον Ιούλιο , να βρω καμιά δουλειά , και να πηγαινοέρχομαι Χαλκιδική για μπάνιο.
Ίσως πάω σε κανά κάμπινγκ κανά 3ήμερο.
Μετά τους θεούς με το καλό θα πάω στο εξοχικό στην Κάριανη και θα αράξω εκεί.
Ούτως ή άλλως είναι η κατάλληλη εποχή να πας εκεί , γίνεται χαμός από κόσμο κλπ…
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάω Ρόδο στο τέλος Αυγούστου.
Παντρεύεται μια ξαδέρφη μου.:?
Εγώ είμαι ανάμεσα σε Σαμοθράκη ή Μυτιλήνη (ανάλογα το που θα βγεί πιο φθηνά) και το σκέφτομαι να πάω και για καμμια εβδομάδα Χαλκιδική σε κανένα καμπινγκ…
Αν έχεις αυτοκίνητο να πας Μυτιλήνη. Αν όχι, μην πας. Πήγαινε όταν θα έχεις αυτοκίνητο. Η Μυτιλήνη είναι ένα τέλειο νησί γιατί συνδυάζει τα πάντα. Μέχρι και ορεινό γραφικό χωριό βρίσκεις εκεί πέρα. Δίχως Ι.Χ. δε θα μπορέσεις να τη χαρείς στο μεγαλείο της…
Τα γραφεία ενοικίασης εκεί να φανταστώ δεν νοικιάζουν σε κάτω των 21?
(Πέρσι στη Θάσο είχαμε φάει τέτοια χοντρή ήττα…)
#@&*^$##$%@@$%^%$&^%&^$^#%
20 μέρες ακόμα…:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
4 ημερο παρο με φίλους μάλλον!
Διακοπες μαλλον στην Αθηνα φετος ή με ολιγοημερες αποδρασεις.
Καλα να μαστε, διαθεση και καλη παρεα να υπαρχει και δεν πειραζει, ας δουλευουμε ολο το καλοκαιρι.
Χαλκιδικη.Το ποσο θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες.
Άλλαξαν τα πλάνα.
Σύρος αντί για Σκόπελος αφού μιλάμε για 70 ευρώ διαφορά στα ναύλα.
Το κάμπινγκ στην Αγία Άννα παραμένει.
Η Σύρος αξίζει!Δεν είναι τυχαία πρωτεουσα ειναι πολύ ωραίο νησί!
I know, έκανα τη σχετική έρευνα.
Δουλειά το καλοκαίρι…και ίσως κανένα 3ήμερο σε κάποιο μέρος της Ελλάδας που δεν έχουμε επισκεφτεί ακόμα.
Κατα τ’ άλλα, διάθεση και καλή παρέα να υπάρχουν, και τα υπόλοιπα ας περιμένουν.
Συρο, συγκεκριμενα Ερμουπολη, εχω παει 3 φορες με τη θεατρικη ομαδα. Θα σου αρεσει Κρισπ, τη μερα ειναι το ησυχο και γραφικο νησι των Κυκλαδων και το βραδυ αποκτα τρομερη βραδινη ζωη (ψαξε στην πλατεια του δημαρχειου κατι μπαρακια προς την ανηφορα πανω), οταν πας με το καλο
Ράνια,η Φραγκοσυριανή…
εγω σκατα !! βασικα εχω φροντιστηριο μεχρι 24 ιουλιου περιπου…μετα θα παω σπετσες στο εξοχικο με φιλους και μπορει να παω και για φρι καμπινγκ αλλα δεν εχουμε βρει καποιο μερος…
Σύρο που έχει camping? Καλό είναι? παραλίες?τιμές? κόσμος? Δώστε ίνφο κόσμε. Ελαφόνησος, Κουφονήσια, Αντίπαρος…τέτοια πράγματα θέλουμε 8)
Εμένα η Σύρος δε μου άρεσε να πω την αλήθεια. Βέβαια πήγα Ιούλη, δε ξέρω κατα πόσο παίζει ρόλο.:-k
Ωραίες παραλίες είχε πάντως.