Διακοπές!

Σουπερ ειναι η Συρος, απλα δεν ειναι για πολλες μερες, βαριεσαι.

Οι γονείς μου φεύγουν αύριο για Παρίσι και ο αδερφός μου για Ραφήνα και θα μείνω μόνοοοοοος

Το καλοκαίρι κάτι λέει η μάνα μου για Βενετία-Ρώμη-Φλωρεντία. Βέβαια θα πάω και σε εξοχικά με φίλους κλπ, μάλλον στο δικό μου στη Ραφήνα, σε έναν φίλο μου 4 άτομα στο Αλιβέρι και σε ένα άλλον ίσως στην Ερέτρια. Λογικά και κεδα ζούμπερι όπως και πέρσυ αλλά παίζει να φέρω και κανα φίλο, και τέλος καμιά Καλαμάτα (πατρίδααα).

Ελπίζω να περάσει όμορφα το καλοκαίρι (που θα περάσει γιατί έρχονται Iced Earth και Maiden :p)

Παράλια Νομού Λάρισας -άντε μέχρι Νέο Παντελεήμονα μεριά- rules:lol: :lol: :lol:

Εννοείται ότι θα υπάρξουν αποδράσεις σε Σκόπελο Σκιάθο Τρίκερι

Έτσι για να τιμήσω το MAMMA MIA :lol:

Για τον φίλτατο που ανέφερε την Ελαφόνησο την συστήνω με 1000000000000

έχει και κάμπιγκ οργανωμένο και φρη όσο για την ομορφιά του τοπίου απλά

άλλη Ελλάδα

Εγω φευγω την Παρασκευη μεχρι και την δευτερα για Ναξο, επειτα υδρα, Σπετσες με την κολλητη μου, αργοτερα προς τον Αυγουστο Λουτρακι με την κολλητη μου…του φορουμ…ΑΥΤΑ προς το παρον…:smiley:

Έγω μέχρι 20 Ιουλίου Αθήνα(έχουμε κάτι Gogol Bordello και Iced Earth στη μέση:D )

Μετά λέω να πάω με φίλους Ιο για κανα 5ημερο, καπάκι Χαλκίδα που έχω και σπίτι και Αύγουστο κάτι συζητιέται για Ελαφόνησο,αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλά:-k .Ας δώσει καμιά ίνφο όποιος ξέρει…

Λουτράκι ρε.Και Σαλόνικα όμως είπαμε ε?ε?ε?:smiley: Μη με τα αλλάζεις!
Σπέτσες,Πόρτο Χέλι,Λευκάδα

Ζάκυνθο + Σ Ε Ρ Ρ Ε Σ + δροσιστικες βραδιές σε Μαλακάσα, Λυκαβητό και αλλού

Καλή φάση. Είχα πάει πιο μικρός βέβαια αλλά μου φάνηκε ωραία. Έχει και μία πολύ γνωστή παραλία που συγκρούονται δύο ακτές η μία απέναντι στην άλλη και πολύ καθαρές. Ψάξτο γιατί δεν την θυμάμαι και πολύ καλά

OK.Thanx:)

Πω ρε, θέλω κι εγώ Ελαφόνησο. Απ’ ό,τι μου χουν πει είναι απ τα ωραιότερα μέρη στην Ελλάδα και οι φωτοζ το επιβεβαιώνουν.

¶σε που το κάμπινγκ εκεί μαζεύει πολύ ωραίο κόσμο και μικρό

πηγα περισυ… νταξει το μερος δεν υπαρχει ρε!!
με κι8αριστσα στην παραλια και τετοια…
το προτεινω ανεπιφυλακτα!:wink:

Και γω έχω ψηθεί για Ελαφόνησο, και μόνο από αυτή τη φωτό:

Φέτος όμως έκλεισα για Ίο, να το γλεντήσουμε για άλλη μία φορά :stuck_out_tongue: Μάλλον θα ακολουθήσει Πάρος+Άνδρος, και το κλασικό λιώσιμο στο Λουτράκι…

Aργία μήτηρ πάσης κακίας…

Για την παραλία που πόσταρε η Αλόη μιλάω. Βέβαια δεν είναι τόόόσο τέλεια από κοντά αλλά και πάλι είναι ωραία

Πω ρε, εδώ και καιρό προσπαθώ να ψήσω τα ρεμάλια τους φίλους μου για Ελαφόνησο αλλά που #-o

Έπεσε πρόταση και για Ιο, που το ψήνω πολύ περισσότερο από Παρο πάλι.

Italian power ρε :stuck_out_tongue:

Λογικά Αμοργό όπως πέρσι.
Κάμπιν’,μπύρες,ομορφιές,κορίτσα,θάλασσα,Q,ούζα,βότκες και τι έγινε κείνο το τρένο που έβλεπε,νάνι στην αμμουδιά.
Αλλά αλλάζουν αυτά.

Αμοργό λέω κι εγώ φέτος! Εγκρίνεις δηλαδή?:smiley:

για Αιγιάλη σίγουρα.σίγουρα πράματα.

για όσους ξέρουν να περνάνε καλά πάντα:lol:

Λογικα Μηλος… το νησι του ζευγαρωματος, ναι!:slight_smile:

Παιζει και Σκιαθος.:-k Θα δειξει!

το νησί του Αντρέα Μικρούτσικου