Κείθε γίνονται όργια, να προσέχεις!
Κείθε παλιότερα ήταν το νησί της κολάσεως!
Τώρα είναι πιο ήρεμα αλλά ακόμα wild.Ε,γίνεται ακόμα πιο ήρεμο καλοκαίρι με καλοκαίρι.
'Αντε ρε.
Έχω μείνει πίσω φαίνεται.
Σολ_θορν, σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες ρε Ρε ο Μικρουτσικος χτιζει και σπιτι εδω, πλακα με κανεις? Βαριεμαι να τον βλεπω τα καλοκαιρια.
Ναι. Μετά θα πάω και Λευκάδα τελικά που είναι πιο ήρεμα για να συνέλθω
Ίος-Λευκάδα-Πάρος-Άνδρος-Λουτράκι.
Ζηλεύω.
Όντως, γι’ αυτό προσελκύει τόσο κόσμο
Αγορίνες, στην Ιο υπαρχουν περισσότεροι Ιταλοί (αρα και Ιταλίδες) απ’ ό,τι Έλληνες.
Και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας από τους προορισμούς μου, καθότι είμαι ήδη στο ψάξιμο δωματίων.
Σκασε ρε αλητη.Απ’οτι φαινεται εγω ακυρο για Ιο.
Επίσης τέλη Αυγούστου μπορεί να ανέβω Σαλονικη/Χαλκιδική 8)
Εμένα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη με βλεπω για Έβρο. :lol:
όλον τον αύγουστο έχω άδεια…κάποιες μέρες Ύδρα με παρέα και μετά είδωμεν…χανιά θέλω να πάω-μπας και το συνδυάσω με paradise lost…:-k
Σοκακια εχει? Ψιλοσοβαρα ρωταω.
Θελω σοκακι.
Κυκλαδιτικο νησι ειμαστε, λες να μην εχει σοκακια? Εχει εχει εχει Πλακα και Αδαμαντας φημιζονται γι αυτα
Κλείσαμε για αρχή 5 μέρες Ωροπό 8)
Α, είναι καταπληκτικός εκείνη την εποχή! :lol:
Καποια ζει για να κανει διακοπες.
στο μενού προστέθηκε και η Αντίπαρος.ναι,διακοπές σημαίνει διαφορετικό νησί.και φυσικά όχι εκεί που μένεις,αυτό δεν είναι διακοπές,αυτό είναι επεισόδιο του βέρα στο δεξί.λεφτά δεν υπάρχουνε βέβαια,αλλά κάτι θα βρούμε.δουλειά,δουλειά!
Έχει πάει κανείς Μυτιλήνη, Χίο ή Σύρο; Τότε να προτείνει κανένα καλό (=φθηνό) μέρος να μείνουμε! Μέσω πμ για να μην κάνουμε διαφήμιση.
¶ντε, ακόμα;
έχω πάει Σίφνο.