Εγώ πέρυσι έφαγα πολλά παγωτά και με πόνεσε η κοιλιά μου και έκλαψα!
:-s
Εγώ πέρυσι έφαγα πολλά παγωτά και με πόνεσε η κοιλιά μου και έκλαψα!
:-s
ένας φίλος μου έχει πιει 20 μίλκο
¶ντε κόσμε, μίλα. Είδα πολλοί έχετε πάει Σύρο, άντε πείτε.
Για Μυτιλήνη μπορώ να δώσω πολλές ίνφο αν θες (ό,τι θυμάμαι έκτοτε εννοείται). Ενδιαφέρεσαι ακόμα?
ΥΓ. Κατ’εμέ το πιο όμορφο νησί που έχω πάει ποτέ. Μόνο μειονέκτημα δίχως αυτοκίνητο δε το χαίρεσαι…
Δυστυχως για τους Μυτιληνιους,εχει διπλωμα :?
Μην μου το θυμίζετε.Θα σκάσω 90 ευρώ φέτος για να πάρω μαζί και το αμάξι Μυτιλήνη.Αλλά ο karvou έχει δίκιο,δεν λέει χωρίς αυτό.
Αξίζει να πας Μόλυβδο,Βατερά,στην Καλλονή στην σκάλα.Και βασικά αξίζει να την γυρίσεις όλη αν έχεις την δυνατότητα
Παιδιά για Πάρο μπορεί κανείς που έχει πάει να μου προτείνει ποιο μέρος να προτιμήσω?Σκέφτομαι για Νάουσα η παροικία.Θέλω να γίνεται κ ψιλοχαμός να ουμ αλλά να έχει και καμιά θάλασσα της προκοπής.Λεωφορεία φαντάζομαι έχει ε?
Nάουσα θα πας να μείνεις. Εκεί είναι όλο το τζέρτζελο. Ναι λεωφορεία έχει φυσικά
Ρε γαμώτο παντού με διαβάλλει αυτό το παιδί! Μια χαρά οδηγώ γαμώτο [-X
Εσύ να τα κοιτάς που δίνεις φιλάκια στα γύρω αμαξάκια
Στείλε καμιά ίνφο ρε καρβου αν μπορείς! Και στο e-mail μου αν σε βολεύει. Απλά η μόνη βλακεία είναι α. το ότι είναι λίγο δύσκολο να πάμε από Σάμο γιατί πάει μόνο ένα σαπιοκάραβο και β. ότι δεν ξέρω αν θα φτάσουν τα λεφτά για να πάρω και το αυτοκίνητο μαζί… Ίσως να συμφέρει περισσότερο να νοικιάσουμε μηχανάκι…
Τεσπα υποθετικά είναι όλα, πρέπει να δω αν όντως θα πάρω όσα χρήματα περιμένω από την πρακτική, ώστε να ζητήσω δανεικά… Γιατί αν είναι αγύριστα, δε νομίζω να μου δώσουν
Όντως Negative Creep για το Μόλυβο (Μόλυβος ρε όχι μόλυβδος, Pb ξέρω γω και τέτοια, δεν κάνουμε Ανόργανη:p ) ψήνομαι κι εγώ! Αλλά δεν ξέρω πού είναι το λιμάνι του νησιού για να δω αν θα μπορούμε να μείνουμε εκεί, εξαρτάται από την απόσταση…
Ωραίος,ελπίζω μόνο να βρω τώρα να κλείσω δωμάτιο γιατί το καθυστέρησα
Έτσι έτσι ξέρουν οι παλιοί:wink:
Παροικιά θυμάμαι μου άρεσε πολύ περισσότερο από Νάουσα… Αλλά ρε παιδιά το κακό με τα Κυκλαδονήσια είναι ότι είναι όλα πολύ ξερά ρε γαμώτο! Κουραστικό και άχαρο τοπίο… Μόνο για χαβαλέ λένε. Ενώ του Βορείου Αιγαίου, κυρίως Μυτιλήνη και Λήμνος, λένε πολύ από άποψη ομορφιάς και είναι και μεγάλα νησιά, οπότε θα έχουν και καλή νυχτερινή ζωή. Η Μυτιλήνη έχει γύρω στους 100.000 κατοίκους δηλαδή, μεγάλο νησάκι
Γενικά Κυκλάδες δε με τρέλαναν, έχω πάει Σύρο, Μύκονο και Πάρο και δεεεε…
you have mail…
Μήπως είμαι ο μόνος που πιστεύω οτί οι διακοπές είναι μια μεγάλη κούραση ???
Υ.Γ 'Ελεος με αυτά τα αμάξια !! Αφήστε τα στο σπίτι βρε εεε εεε !!!
Θέλω πληροφορίες για roadtrip στο εξωτερικο για 6 μερες Ν.Ευρώπη,οποιος ξερει τιμές ,και γενικα tips, ενδειξεις , αντενδειξεις ας γραψει…
H Ioς έκλεισε!
Λοιπόν, όποιος έχει πάει Ικαρία, οποιαδήποτε πληροφορία ειναι ευπρόσδεκτη. Δηλαδή που να παω να μεινω, ωραία μέρη, που γίνεται ο χαμός, που ειναι πιο ησυχα/όμορφα κτλ. Επίσης ξενοδοχείο/δωμάτια που έχετε μείνει και σας άφησαν ικανοποιημένους.
Για να σας δω.
Aντε πηγαινε στο banana για καφέ (θες και Ιο τρομαρα σου…)
Ρε βρήκα το αλτερ ego μου. Πές τα ρε Mike Stan!!
Και η δική μου Ιος εκλεισε!! Χθες πηραμε απο το πρακτορειο και τα εισιτηρια για το πηγαινε-ελα! Ολα κομπλε!
Μανωλάκη ετοιμασου για ταβλι στην παραλια ε. χοχο.
Καλως ηρθες αποπανε δαβιδιαν!
εδιτ: τελικα δεν εισαι o αποπανος μoυ δαβιδιαν, με προλαβαν:p