Καλώς με βρηκατε…:lol:
Υ.Γ ψήνεστε για rocking meeting στην Ιο?:lol: :!:
Καλώς με βρηκατε…:lol:
Υ.Γ ψήνεστε για rocking meeting στην Ιο?:lol: :!:
o manager και φίλος μου (το όνομα του δε θα γραφτεί για λόγους ανωνυμίας) (επική παρένθεση) κανονίζει για νησιά και αλλάζει μόνος του ημερομηνίες:lol: :lol:
θεήλες.
τον αγαπώ.Αμοργό,Αντίπαρο.Κάτι τέτοιο.Είμεθα ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση της σκληρής μοίρας:)
Τελικά, αντί για Μυτιλήνη αποφάσισα να πάω Σαμοθράκη. Βέβαια, έμαθα ότι από πέρσι άρχισαν να κυνηγούν το free camping, αλλά όπως και να`χει κάπως θα τη βολέψουμε:p
Επίσης και κατα τέλη Ιουλίου/αρχές Αυγούστου το ψήνω για camping (όχι free αυτή τη φορά) στη Σκοτίνα.
Τέλος, υπάρχει το Open Air Festival (πρώην Metal Healing) στα δάση του νομού Δράμας και κανα Σ/Κ στη Θάσο, αν υπάρχουν χρήματα.
Έτσι έτσι…άκου εκει,πάμε στη παραλία και κουβάλα εσύ σαν τον $!@#$ τα παρελκόμενα, ομπρέλες,ρακέτες κτλ κτλ…το αλλό? Επειδή δηλαδή. πλερώσαμε, το hotel πρέπει να ξυπνήσω, απο τις 8 να πάω για πρωινό ??? Θα σηκωθω, ο,τι ώρα γουστάρω και θα πάω ο,τι ώρα γουστάρω για μπάνιο ρε εεε!!!Ρε άστε το λαό να κοιμηθει ρεεε !! Και άλλα πολλά…
Μια μεγάλη κούραση παιδια, μια μεγάλη κουράση.
ηταν να παω παρο αλλα λογω ελλειψης χρηματων θα την βγάλω ανδρο
Α, κι εγω με την φαμιλυ ηταν να παμε Τσεχια και τελικα δεν θα παμε πουθενα. Λολ, οργανωση που την εχομε. Στην Βουλιαγμενη με την μιση Γαλλια θα την βγαλω φετος, το βλεπω.
οταν λεω διακοπεσς εννοω με φιλους με φαμιλυ δεν ξερω ακομα
[SIZE=“7”]ΘΑ ΠΑΩ ΔΑΝΙΑ![/SIZE]
μόλις πήρα τα εισιτήρια για Ιο…επειδή πηγαίνουμε πρώτη φορά και επειδή βλέπω οτι έχετε πάει αρκετοί, αν έχετε να προτείνετε,ξενοδοχεία,δωμάτια,παραλίες,must see and do,κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη!!!
Tελικά, αντί για Ίο θα πάω Μυτιλήνη.Σήμερα έκλεισα εισιτήρια πήγαινε-έλα…
Θα κάτσω 10 μέρες.Αρκετές δεν είναι?:-k
Ξενοδοχείο δε θα κλείσω… Ελπίζω να βρω κείθε.
Του χρόνου κάτι σιγοψιθυρίζεται για Wacken που έχει και επέτειο 20 χρόνων και σίγουρα θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! :drunk: :yahoo: :band:
Έχει πάει κανείς Κρητικός Γαϊδουρονήσι;
Ενδέχεται να προστεθεί και η Σκύρος στο πρόγραμμα.
Επ. Πατρίδα. Αν πας, με κάνεναν τρόπο μη παραλήψεις να πας στην μεγάλη παραλία στη χώρα. Από τις καλύτερες παραλίες που έχω πάει γενικά. Και να φας στις “Μουριές” (όχι δεν είναι σόι μου).
Οκέηκ.
Βασικά είναι ένας κολλητός από κει και θα μείνουμε στο εξοχικό του αν είναι.
Οπότε δεν νομίζω να παραλείψουμε κάτι.
Έχω πάει όταν ήμουν 2α δημοτικού ή γύρω κει. Λίγα θυμάμαι…
Eγώ σκέφτομαι για Ρώμη…:-k
Exω φαει…τελειο φαγητο…ειναι ενα ταβερνακι στη μεση του πουθενα ,μεσα στις μουριες…Αυτό δεν ειναι?
Φετος Πυργο, Τολο και Αστρος…8)
Αντε ρε eleanna παμε Τολο… Δεν αντεχω αλλο εδω…
Μωριάς ολέ…
Αχα… ( οχι να το παινευτουμε κιολας…:lol: )