Διακοπές!

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ …ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΡΙΣΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ …ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΤΕ

μωρε οτι εποχη κ αν ειναι,ειναι θεικα:)
το πιο ομορφο μερος!

Αντι να διαβαζω για καμια εξεταστικη καθομαι και διαβαζω εδω…χμμ
Διακοπες…Αγαπημενο θεμα…Με γονεις ειχα παει σε αρκετα μερη περισσοτερο της νοτιας Ελλαδας+Κρητη(μπολικες φορες).
Απο τοτε που πηγαινω μονος μου(απο οταν τελειωσα το σχολειο δηλαδη) πηγα μονο καμπινγκ και αυτο θα συνεχιστει και το φετινο καλοκαιρι εννοειται(+ ελευθερο).
Μήλος Μεναμε στο καμπινγκ και ειχαμε παει με ποδηλατα…Ανετα οι πιο επισοδειακες διακοπες εβερ.Μονο το γεγονος οτι φτασαμε 1 η ωρα το βραδυ κ καναμε τα 8χλμ που χωριζουν Αδαμαντα με καμπινγκ στο σκοτος χωρις να ξερουμε καλα καλα που παμε και στησαμε σκηνες στις 3 η ωρα το βραδυ λεει αρκετα.Η Μηλος πανεμορφο νησι με γαματες παραλιες αλλα το καμπινγκ ειδικα Αυγουστο που πηγαμε ηταν ασφυκτικα γεματο και κατα συνεπεια αθλιο.Για Ιουλιο το συνιστω.

ΑστυπαλαιαExtra alternative διακοπες εκει με μεγαλη παρεα.Μεναμε στο καμπινγκ οπου ηταν γαματο(τουλαχιστον Ιουλιο που δεν ειχε ψυχη) με πολυ καλο εστιατοριο και ομορφο μπαρακι(επαιζε και soad και διαφορα8)).Γενικως ηταν υπερ υπερ γαματα να αραζεις στη παραλια και να βλεπεις οτι αστερι και γαλαξια υπαρχει.Το ξερονησι εχει πολλες φυσικες ομορφιες πολυ ομορφη χωρα και αρκετουτσικες αλλα οχι τοσο φοβερες παραλιες(καλα μη λεω χαζομαρες τελειες ηταν και υπερβολικα κρυες).

Φετος θα παω κανα τριημερο ελευθερο καπου και μετα κανονικες διακοπες…χμμ

Μιας και αναφερθηκαν Γιαννενα ειχα παει το Δεκεμβριο και καταλαβα οτι ειναι απο τις ωραιοτερες πολεις της Ελλαδας.Εκτος της φυσικης ομορφια ςτους εχουν πολυ ωραια μαγαζακια ολων των ειδων και πολυ ωραιες κοπελες λογω πανεπιστημιου8)

Άκυρο το θρεντ ετούτο αυτή την εποχή.

Εξεταστική γαρ:(

Mάρτιο πάω ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ8):D:D:D

Κι εγώ :smiley: Και Βρυξέλλες

παιζει να παω αγγλια το καλοκαιρι!!8)
wooow:D

Βαρκελώνη για 5 μέρες το Μάρτη. Ναι γαμώ!

Δε μας χεζετε ολοι λεω γω?

μην ξεχνάτε και μένα!:frowning:
ήμαρτον δηλαδή!
έτσι ρε από αντίδραση θα κάνω ένα ταξιδάκι στον πλανήτη Naboo8)

Now playing: Paramore - Conspiracy
via FoxyTunes

Εσύ είσαι εξωτερικό ρε, τι διαμαρτύρεσαι γκρινιάρη?

Ελα ντε ! Οι Σκωτσεζοι ειναι τσιγκουνηδες οχι γκρινιαρηδες :stuck_out_tongue:
Παιζει να ξαναπαω Πηλιο μετα την εξεταστικη :bounce:

αα κ γω θα παω κ γιαννενα μετα τις πανελληνιες που παω κ ξαναπαω:)
ελπιζω να μεινω κ μονιμα καποτε.8)

Ξαναπάω στο τέλος του μήνα. :vibrate:

Κανόνισε είπαμε να βρεθούμε με Βακ.:slight_smile:

Ναι ρε, θα τα κανονίσουμε αυτά είπαμε. Θα βγούμε να μας κερασει μπύρες. =)

Πηγαίντε στο “Delirium” στο κέντρο… έχει 2000 μπύρες :-s
ή για φοιτητοκατάσταση στο “Le Tavernier” στο Cimétière d’Ixelles μιας και δίπλα είναι το φοιτητικό campus. (στάση μετρό Delta, αν τολμάτε να μπείτε βραδιάτικα χοχο :p)

:frowning:

Αλόε έρχεσαι μαζί μου τη Κυριακή???

:|:evil::-#:x:(:cry:
όταν πάω Barca θα ζηλεύεις
[μ’έχει πιάσει πάλι αυτό το wanderlust που λένε στο χωριό μου]

Όχι γιατί θα έχω πάει κι εγώ :har:

Για άλλα ζηλεύω, ναι είναι αλήθεια.:frowning:

Μιας και επανήλθε το τόπικ στην επιφάνεια… λέτε να συμφέρει για καλοκαίρι κανα 5ήμερο σε Barca ή κανα άλλο Μεσογειακό μέρος, αντί για ελληνονήσι; Μπα ε; :-k