Διακοπές!

Eνας φιλος εκλεισε αεροπορικα για Σεβιλλη με επιστροφη (μεσω ιντερνετ).
5 πτησεις συνολο καπου στα 320 ευρω.

Τι εννοείς 5 πτήσεις; Ανταποκρίσεις; :-s
Αααχχχ :frowning:

Αθηνα-Βαρκελωνη,Βαρκελωνη-Σεβιλλη.
Σεβιλλη-Βαρκελωνη,Βαρκελωνη-Μιλανο,Μιλανο-Αθηνα.

Ολοκληρο το πηγαινε-ελα βρε :slight_smile:

Nα υποθέσω ότι θα κάτσει σε όλες αυτές τις πόλεις, γιατί υπάρχει και απευθείας από Αθήνα για Σεβίλλη με 300? :stuck_out_tongue:
Nice :slight_smile:

Oικονομικά σίγουρα συμφέρει, και μακρινότεροι προορισμοί μπορεί να συμφέρουν καλύτερα. Το θέμα είναι αν σου αναπληρώνει την “αίσθηση” των ελληνικών νησιών, αν είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις προβλήματα συνεννόησης με τους “γλωσσομαθείς” Ίβηρες #-o κλπ.

Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Άλλωστε και πέρσι που πήγα Ίο και Λευκάδα μόνο ξένους είδα (80% Ιταλοί) και έκανα παραγγελίες στα αγγλικά :stuck_out_tongue:

αλλά πέρα από την πλάκα, ναι, διαφορετικά πράγματα είναι :slight_smile:

Ειλικρινά θα το λάβουμε υπόψη γιατί την προηγούμενη φορά, μπαίναμε όπου μας άρεσε και ήταν λίγο μεγάλος ο μέσος όρος ηλικίας στο μαγαζί, χαχα.
Ηταν και νέοι μέσα, αλλά όχι και τοοοόσοι πολλοί.
Πέσαμε και σε καθημερινές μεν.

Αloe…Τι εννοεις αν συμφερει?Υπαρχουν πολλα ειδη διακοπων.Εννοεις να πας σε ελληνικο νησι σε ξενοδοχειο?Και στην Ευρωπη που?Σε ενα τεραστιο Ισπανικο θερετρο η πιο ‘‘κανονικες’’ διακοπες?

Και εγώ τέλη Απρίλη. Παίζει να είναι η αγαπημένη μου πόλη. Απόβαση :smiley:

Οι Βρυξέλλες δεν μου άρεσαν αν και έμεινα ελάχιστα και δεν ξέρω, μη βαράτε.

Πείτε μας προτεινόμενα μέρη στο Άμστερνταμ όμως. =)

Ήταν όντως πολύ γενική η ερώτησή μου και σίγουρα σε κανα κάμπινγκ εδώ στην Ελλάδα με ήρεμες διακοπές(όχι πολλά έξοδα, αλλά αραλίκι) μπορεί να βγει ψιλοτσάμπα.
Αυτό που ρωτούσα στην ουσία ήταν αν αξίζει να θυσιάσει κανείς τις κλασικές νησο-διακοπές, να πληρώσει κάτι παραπάνω και να πάει για καλοκαίρι στο εξωτερικό. Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ καλοκαιριάτικα έξω, αν και λατρεύω τα ταξίδια γενικά <3

edit: Μάνο δε μπορώ να προτείνω γιατί είμαι κοπέλα (:p) και πήγα μικρή, αλλά κρίμα που δε θα πας ανοιξοκαλοκαίρι να δεις τις Ολλανδέζες να κάνουν ηλιοθεραπεία στο γκαζόν :frowning:

Θα σου πω οταν γυρίσω!

@manos87
Ρεντ λάιτ ντίστρικτ. Σοβαρά τώρα, μια μέρα περπάταγα ανυποψίαστη και ήταν μία τύπισσα σε παράθυρο, τίγκα βάψιμο κλπ και σκιάχτηκα. :frowning:

Συγκεκριμένα ονόματα περιοχών κλπ δεν ξέρω γιατί είναι και τα ρημάδια τα ολλανδικά πολύ εύκολη γλώσσα, αλλά μου άρεσε πολύ η περιοχή κοντά στο Rijksmuseum (κάπου εκεί κοντά είναι και το μουσείο του Van Gogh). Για να πας εκεί από τον Amsterdam Centraal πρέπει να πάρεις τραμ κλπ, δύσκολα περπατιέται, εκτός αν ψήνεσαι για ποδηλατάκι, μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ αν δεν έχει τρελό κρύο. Ο αέρας του Amsterdam απλά δεν υπάρχει.
Γενικά τριγύρισε, είναι πανέμορφη πόλη. H πιο τουριστική περιοχή είναι τριγύρω από τον σιδηροδρομικό κεντρικό σταθμό (sex museum κλπ) αλλά καλύτερα να απομακρυνθείς από εκεί για να δεις και άλλα πράγματα.

Χαχ, και τα ρεντ λαητ ντιστριξ θα τα δούμε, γιατί όχι :Ρ

Θενξ για το ίνφο. Πολύς αέρας ε, κακό αυτό. Ας ελπίσουμε να μας ακολουθήσουν τα όμορφα βαρομετρικά

φεύγω μεθαύριο οπότε όταν γυρίσω θα ενημερώσω και γω…περιμένω πως και πως αυτό το ταξίδι :smiley:

τι να πρωτοθυμηθώ

Τωρα εισαι οκ:D
Βασικα επειδη ειμαι γενικα των ηρεμων διακοπων η των διακοπων οπου οντως πας να δεις κατι θα προτιμουσα(προσωπικα εντελως) Ελλαδα οπου ευκολα το κανεις αυτο(μιλαω για καλοκαιρινες διακοπες).Αν βεβαια εχεις τη δυνατοτητα να κανεις κατι αναλογο εξωτερικο θα ναι φοβερα.Αλλα το θεωρω δυσκολο αν δεν εχεις καποιον γνωστο απο κει η κατι που θα σε βοηθησει να συντονιστεις σε μια ξενη χωρα.
Να παω σε φαση τεραστιο ξενοδοχειο σε καμια Μαλαγα και να ειμαι το βραδυ στα τουριστο μπαρ/κλαμπ και το πρωι σε καμια παραλια που κατουρανε και κατουρανε και κατουρανε δεν το κανω.

Φετος με το καλο και αν παρω την επιδοτηση τελικα θα παλεψω να βγαλω ενα ελευθερο καμπινγκ(τριημερο φαση στερια με αμαξι ή νησι) ενα κανονικο για αραλικι παρεα κλπ και ισως τ μεγαλο ονειρο,ενα ιντερειλ…Αλλωστε τις διακοπες τις σκεφτομαι ολο τον υπολοιπο χρονο…:slight_smile:

Πωπωω και 'γω συνέχεια διακοποταξίδια σκέφτομαι <3 :lol: :slight_smile:

Συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά δεν είναι και απαραίτητο να έχεις κάποιον γνωστό εκεί που πας. Στη Μάλαγα βέβαια θα ήταν καλό να σου πει σε ποια παραλία δεν κάνουν πιπί :stuck_out_tongue:

Ποια επιδότηση λες; Ενδιαφέρον και το ιντερρειλ, αλλά απ’ό,τι μου’χουν πει γνωστοί το οργάνωναν κανα δίμηνο και μετά έφυγαν για ένα μήνα! Πολλή κούραση, αλλά λογικά θα αξίζει.

Μπορεί να πεταχτώ Κωνσταντινούπολη αρχές Απρίλη για 5 μέρες… Για να δούμε, θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε με την παρέα?

Listening to: Black Sabbath - 1 - Black Sabbath
via FoxyTunes

Πάτε να την Κατακτήσετε;