#-o:lol::lol::lol:
Πολλά θες…
Listening to: Alestorm - Captain Morgan’s Revenge
via FoxyTunes
Και η NegativeCreep γι’αυτο είχε πάει αλλα δεν τα κατάφερε!
[QUOTE=Jadesword;585512]Μπορεί να πεταχτώ Κωνσταντινούπολη αρχές Απρίλη για 5 μέρες… Για να δούμε, θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε με την παρέα?[QUOTE=Jadesword;585512]
Αυτές οι συνεννοήσεις είναι ό,τι χειρότερο. Προτιμώ συνήθως παρέα το πολύ των 4 ατόμων, γιατί κάτι γνωστοί μου είχαν πάει σαν ομάδα ποδοσφαίρου Βαρκελώνη και γύρισαν σκοτωμένοι και ξενερωμένοι. Άσε που αν με πιάσει το αντικοινωνικό μου δε γουστάρω να βλέπω ψυχή, παρά μόνο πολύ καλούς φίλους. Τελοσπάντων, η Κωνσταντινούπολη τα σπάει, ελπίζω να καταφέρεις να πας και όταν γυρίσεις πες εντυπώσεις
Μέχρι 3 ή 4 θα είμαστε λογικά. Απλά κάθε φορά λέμε να πάμε κάπου και στο τέλος όλο κάτι γίνεται και μένουμε με την χαρά
Εχει παει κανεις Φολεγανδρο;;
Αν ναι, θελω review.:p:)
Σκεφτομαι να παω στα Pitcairn islands…
Αν δειτε στον χαρτη που πεφτουν,θα καταλαβετε γιατί…
Θέλω πολύ να πάω Γαλλία. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρω. Προς στιγμήν, θα αρκεστώ στην οοοομορφη Θεσσαλονίκη!
Φεύγω την Τετάρτη για Παρίσι… Μια βδομαδουλα:D
Φολέγανδρο είχα πάει μικρή με γονείς. Είχα περάσει φριχτά αλλά μάλλον δεν έφταιγε η Φολέγανδρος
Φημες γνωστους καποια κειμενα κλπ…
Πανεμορφο νησι,το χουν μαμησει λιγο με τις τιμες και αν σε ενδιαφερει το καμππινγκ ξερω οτι ειναι ολιγον τι αθλιο.αυτα:D
Ερώτηση…
Επειδή παίζει τώρα τον Μαΐο να πάμε μια εβδομάδα κάπου,ήθελα γνώμες για το που μπορεί να έχει σχετικά ζεστές θάλασσες…?
Στην Λιβυη.
Ιταλια(Ρωμη,Βενετια),Λονδινο,Λιβερπουλ…και απο ντοπιο Αρκοι,Κουφονησια και Σαντορινη(παλι)
Ιος χηαρ γουη καμ.
Ιος χηαρ γουη καμ.
εγω παντως ετοιμαζομαι να κλεισω για φολεγανδρο…το εχουμε αποφασισει…
Λονδινο στο 3ο ποδι(και γαμω τις θαλασσες…) και Χαλκιδικη για Acdc και μουσεια κτλ…
Όταν γυρίσεις θέλω γνώμη κ ωραία μέρη είτε για μπάνιο είτε για βράδυ.Θα πάω κ γώ τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου κ θέλω να ξέρω πάνω κάτω τι παίζει…:bounce:
Ε κι εγω καπου τοτε θα παω :Ρ
Νομίζω έχουμε πει διάφορα σ’αυτό το τόπικ για Ίο
Από παραλίες: Τζαμαρία, Μυλοπότας και Μαγγανάρι. Στις 2 πρώτες εμείς το κόψαμε κανα μισάωρο με τα πόδια μιας και τα λεωφορειάκια είναι λίγο ανύπαρκτα - και λογικό, αφού οι παραλίες είναι άδειες (όλοι κοιμούνται την ημέρα). Για Μαγγανάρι καλύτερα με καραβάκι γιατί είναι μακριά και κατσικόδρομος μας είπαν. α, και συμβουλή: μην πάτε Μαγγανάρι άμα φυσάει πάρα πολύ, γιατί η άμμος είναι παχιά και θα χτυπάει πάνω σας και θα σας σπάει τα νεύρα και θα “ξεκολλάνε” οι ξύλινες ομπρέλες από την άμμο και μπορεί να έχουμε ατυχήματα - εμείς ίσα που γλιτώσαμε #-o
Από μαγαζιά μάλλον τα ροκάδικα είναι το highlight του νησιού. εκεί δεν την γλιτώσαμε, και έπεσε ολόκληρο το παράθυρο του Bulldog(βλ. συνέχεια) πάνω μαςΑ και το Bulldog που βάζει μόνο Έλληνες μέσα και παίζει μόνο ελληνικά (και το ποτό είναι ποτό - νομίζω :p)
Δλδ, ετοιμαστείτε για wild καταστάσεις :lol:
Αρα δεν παταμε στο μπουλντογκ.