όχι δεν κατάλαβες, εγώ ήμουν κάτω απ’το Μπουλντογκ εκείνη την ώρα
εκτός βέβαια αν το λες για το ότι είχε μόνο Έλληνες… :roll:
όχι δεν κατάλαβες, εγώ ήμουν κάτω απ’το Μπουλντογκ εκείνη την ώρα
εκτός βέβαια αν το λες για το ότι είχε μόνο Έλληνες… :roll:
Καλά εγώ με την παρέα που θα πάω δν μας κόβω να πηγαίνουμε σε ροκάδικο εκτός κι αν πάρω το γιαταγάνι μου κ κάνω επανάσταση.Έτσι κι αλλιώς δν θα πήγαινα σε μαγαζί που το λένε μπουλντόγκ γιατί είμαι ποντίκι:p
Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες,τις παραλίες θα τις τιμήσω…
Ε για το 2ο φυσικα.Εκτος αν μπουμε καταλαθος,αλλα παλι θα καταλαβουμε το λαθος μας και θα βγουμε τρεχοντας.
Ο γιάσονας θέλει να πάμε Ιο και εγώ το ψήνω οποτέ μαλλόν και εμάς εκεί μας βλέπω
Κανονίστε να είμαστε όλοι οι μαντραχαλαίοι απ’ το ρόκιν εκεί ε. Εγώ θα κάνω ότι δε σας ξέρω.
Οκ ο Γιασονας ειχες πει νομιζω οτι ειναι γκαντεμης και τρομαζει τον κοσμο,οποτε να μην πατε τελη Ιουλη ε.
Εεεε,για κεφαλονια ξερει κανεις? πως πας, εισητηρια, ποσο ωραια ειναι…οτι info εχετε,δωστε!
Καλά. Τότε εσένα σου προτείνω το Disco69.
Το αστείο πάντως ήταν όταν συναντήσαμε μια μαυροφορεμένη-κλασική Ελληνίδα-γιαγιά στο κέντρο του πανικού. Πρέπει να ήταν και η μόνη κάτοικος-μη ξενοδόχος που είδαμε κατά την διαμονή μας στο νησί - οι υπόλοιποι μάλλον το εγκαταλείπουν τους καλοκαιρινούς μήνες
μην ανυσηχείτε θα δώσω οδηγίες όταν κλείσουμε ημερομηνίες ωστε να μας αποφύγετε γιατί δεν φταίτε και σε τίποτα:p
Eγώ ελαφόνησο.
Αλλά πιο πριν…
[SIZE=“6”]ΤΣΕΧΙΑ!!![/SIZE]
:D:D:D:D
πλακίτσα ή μπερδεύτηκες?
πότε θα πας ελαφόνησο βληδιν?
κάπου 12-17 Αυγούστου…
οκ, να ξέρω αν πάω κι εγώ εκεί τριγύρω να πάρω κάνα μαγιώ μαζί μην ξεφτιλιστώ και τελείως :lol:
Σέρρες-Χαλκιδική:!:
Εγώ ελπίζω στις πρώτες μου διακοπές σε νησί alone! Άμα βρω φράγκα και το κανονίσω με κανα τριάρι φίλους την κάναμε. Σκεφτόμουν για Πάρο ή Ίο, καλά θα ναι πιστεύω.
Εγω φετο με βλεπω κανα ελευθερο καμπινγκ Λευκαδα (…παλι…!!!).
Σεριφο τελος Ιουλιου και μετα θα γινει ανευρεση μοναχικης παραλιας στο μεγαλο νησι για ελευθερο καμπινγκ.
να πας Παρο α) γιατί θα γλιτώσουμε απο δυσάρεστες συναντήσεις στην Ιο
β)μέχρι και εσύ μπορείς να βρεις γκόμενα στην Πάρο:p
Πώς φαίνεται το αίσθημα κατωτερότητας
!
Nα πας Ταϊλάνδη να μάθεις να ξεχωρίζεις τα shemales.